Ayrıldığınız sevgilinizin fotoğraflarını atarmısınız hemen?

daha önceki ayrılıklarımızda hiç kıyamamıştım
pc'dekiler bi tarafa,cüzdanımda askerlik fotosu vardı o daha bi kıymetliydi
sonunda aldatılınca önce pc'dekileri geri dönüşüm kutusuna atmadan sildim
cüzdanımdaki fotoyu da makasla küçük parçalara ayırıp attımsengözlerimebaksanab

Eski erkek arkadaşım ile olan fotoğraflarım bilgisayarımda kayıtlıydı, ayrıldıktan 1 ay sonra PC yi açınca sildim hepsini...
İnsanın silmesi çok kolay olmayabilir anı sonuçta verilen seneler var ortada.
Ama çok da önemli ve çok da sevilesi olsaydı ayrılık olmazdı değil mi? a.s
O yüzden çok da tın... :hooray:

İlk aşkımla olan tüm fotoğraflarımızı ben nişanlandıktan sonraki hafta kendime üç tane ayırıp kargo ile gönderdim.. Albümlerimiz vardı,öyle böyle değil..boshayallersmile
Kocamla ayrıldıktan sonra da kocama 3 tane ayırıp geri kalanı kendimde bıraktım..Onunla da albümlerimiz var elbette..:CüvCüv:
Evdeki bilgisayarımdan da kocamla ilgili bir tek fotoğraf silmedim..
Aylarca bakmadım hiç bişiye..
Bir gün sabaha karşı bakıp hönk hönk ağladım.. İyi geldi..bayanssulusmile
Bilmem bir gün siler miyim,atar mıyım,ama asla onlara olan aşkımdan tutmuyorum onları.. Tamamen benimle alakalı bişiy bu..bayanssulusmile

hayatıma yeni biri girene kadar kalır ama sevgim oldugundan değil tamamen fırsat bulup silememekten =))1 senede geçse açıp bakmam ama ne zamn hayatıma biri girer yada birine karşı sevgi anlamında birşey hissedersem silerim içim rahat etmez çünki sevdigim adamında eski sevgilisi ile olan fotolarını atmasını isterken ben neden tutım..:umursamaz:

Atmam...
Hatta bilgisayarımda eski sevgililer klasörüm bile vardırlaelaelaelaelae
Onlar benim arşivim neden atayım kizemuszemus

eşimdne önce ayrıldığım sevgilimin bende neyi varsa mendile bile hepsini kargoya verdim geri postaladım :82:
az uz değil 5 senemi vermiştim ama biten bitmiştir

aynı şeyi ondanda beklerdim yani resimlerimi geri göndermesini
aslında onun onlarca resmimi ne yaptığını merak ediyorum zira artık ikimizde evliyiz

aynen katılıyorum buna

Eski sevgilime ait bir eşya ile karşılaştım geçen gün.
Attığımı sanıyordum ama atmamışım.
Biraz baktım, sonra yine bulduğum yere bıraktım.
Atamadım. 2 yılı geçti biteli.

Ama beni çok üzen sevdiğim birinin tüm fotoğraflarını sildim pcden.
1 tane bile yok, tabi hemen silmedim onları birkaç ay sonra silmiştim.

Ben sevgilimle tartışma yaşadığımda bile bazı fotoğrafları siliyorum ufaktan:)) ki bir de eski sevgilimle ilgilileri düşünün... Onunla ilgili bir iğne olsa, değeri maddi olarak dünya pahalısı olsa bile saklamam imkanım varsa geri veririm yoksa atarım...

atmam sanırım. yani çok gözüme batmıyorsa.. (atıyorum fotosu masamda duruyorsa elbette ortadan kaldırırım veya atarım..)

önemsediğim-hala canımı yakan bir aşksa fotoğrafları gözden uzak bir yere koyarım.

değilse hiç takmam, belki atarım belki durur yıllarca..

ben atamadım kıyamadım çünkü.. yedi yılımı vermiştim her yerde her şeyde izleri vardı. kapı koluna, diş fırçasına, askılara, bardaklara, kumandaya hiçbir şeye anlamlar yüklemeyeceğime sözler versem de hep yükledim. fotoğraf çekmeyi çok seven ben makinamda resimleri olduğu için hiç resim çekmedim açamadım makinayı.. sanırım kafayla alakalı bitti demeden bitmiyor ben hiç kabul etmedim bittiğini...

yo atmam neden atayım
eski sevgililerim,sevgili aday adaylarım hepsinin fotosu mevcuttur bende:81:

hayatıma şimdiye kadar 3 kişi girdi ve 3üne de ait her fotoğraf karesi hala durur, mektupları durur anı olsun diye sakladığım hediyeler, fişler falan da vardır hatta. hatta ilkokul bire giderken bana yazılan aşk mektupları bile durur kıyamam öyle şeyleri atmaya. hala sevdiğimden mi hayır sadece "anı" saklamayı seviyorum. ara sıra açıp onlara gülümseyerek bakmayı seviyorum. sonuçta ben o ilişkiyi yaşadım ve o fotoğrafları atmak veya silmek için çektirmedim. fotoğraf dediğin şey anı için çektirilir atmak, silmek için değil. ben böyle konuşuyorum tabi ama bana iğrenç şeyler yaşatan aldatan hakaretler eden bir adamla bi ilişki yaşasaydım silebilirdim belki büyük konuşmayayım sonuçta o günleri hatırlamak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…