- Konu Sahibi sefamolsun
-
Ben atamam heralde yaa :26:
Anılara acaip bi düşkünlüğüm vardır ama yaşattıklarına bağlı tabi bide o var canım
geçen sene 9şubatta rahatsızlandım 1 hafta hastanede yattım kayınvalidemcim bizim erkekler hastalığa karşı deyip annemi aradı oğlunun aklı karışmış ben hastaneye yatınca oysaki sadece bir alerjiydisonra nişan atıldı zor toparladım kendimi 9 şubatta bir sene olacak daha geçen gün yaktım resimleri 15 ocak pazar günü arabayı aldım deniz gören bir tepeye çektim bir kova buldum bütün nişan resimlerimi yaptım cd leri kardeşim kırmıştı zaten ehehe tam o sırada bir araba yanaştı camı açtım arabanın polis kimlik istiyo gbt ye bakacakmış ne yappıyorsun dedi anıları yakıyorum dedim sorguladı merkezden tamama kolay gelsin kusura bakma tek başına bir bayanın burda olmasına alışkın dediğiz dedi gitti yani yaklaşık 1 sene sonra yaktım ben resimleri bir tek doğum günümde aldığı kolye ve küpe takımı vardı gümüş onları vermeyi unutmuşum onlar var bende aslında yakmazdım belki resimleri ama babam görüpte hala ne duruyo bunlar diye bağrınmış çok üzüldüm hemen yaktım ama inananın birşey kalmamış ben Allaha havale ederk yaktım fotoğraflrı çünkü eğer ben 1 hafta hastanede yattım diye beni bıraktıysa Allah'ta onları hastalıkla sınasın vebalim enselerinde gün gelir Rabbim hesabuını sorar inşşş
acaba olur mu diye düşündüm bazı insanlar böyle olabilir dimi ben ayrılmadan 15 gün önce ameliyat olmuştum ailesini biliyorum çok lafçı insanlar ama ben yinede sever sayardım acaba hastalığı falanda mı bahane edip doldurdular onu.. çünkü aramızda ayrılk konusu hiç geçmezdi evet ailesine çok bağlı olduğunu biliyorum onların sözünden çıkmaz ama ne bileyim masal gibi bi aşktı birdenbire bitti bizimkide..(
evet gerçekten bazı insanlara göre şanslıyız belkide... aynı aileydi bahsettiğin insan tipleri onun aileside... umarım bundan sonraki yaşamımızda o kişiler bizim sadece mutluluğumza şahit olurlar.. umarım bi gün bizim yaşadıklarımızı onlarda yaşarlarr... benim çok canımı yaktılar bende her gece ağlayarak uyuyorumm.(
aynen canım ne kadar oldu bilmiyorum ama zamanla insan herşeyi atlatıyo yani ben atlattıysam herkes atlatır diye düşünüyorum hayatına bak ya he şimdi benimkinin bir ilişkisi var benim yok yok ama bende en sonunda gerçekten doğru olan insanı bulacağıma eminim ıonun gibi 2 günde birini bulacağıma zamana bırakırp kendimi dinlemek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?