- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
erkekler bir kızla görüşüyorsa ya sevgili adayıdır ya da cinsel beklentisi vardır3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??
Canım genişlikte nirvanaya çıkan biri olarak her eski sevgilimle arkadaş kalmaya özen göstermiştim. Sonra onlar ümitlenmiş sonucunda da kötü olarak bir selam dahi kalmadı aramızda. O yüzden eski sevgiliden dost olmaz. Net kesin bilgi... Üzülürsün denendi ve sonuç sıfırın altı boş çıktı3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??
Bana da öyle gibi geldi neden? çünkü olay daha çok yeni. Duygular bitmemiş. Ha duygular bitince arkadaşça konuşulamaz mı konuşulabilir ama hiçbir zaman hiçbir şey olmamış gibi olmuyor o yüzden mesafeli olmak lazım..Elinin altında olun diye arada gönlünüzü hoş ediyor sanki. Dikkatli olun derim.
direk doruya cevap veriyorum eski sevgiliden sadece kotu mazi olur3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??
Elinin altında tutmak istiyor sanki...3 aylık bir ilişkiydi öncesinde 1 yıl boyunca bakısma ve karşilikli beğeni vardı ( beyefendinin iş yeri ve benim evim karşı karşıya) sonra bir şeyler olmadı ayrılan ayrılmayı isteyen taraf kendisiydi...Son bir haftadır ne olduysa kendimi bu adamla arkadaşca kısa sohbet ve msjlaşırken buldum...Ulaşan arayan taraf kendisi bu arada kendimi çok çektim 1 aydır engelli watsap sosyal medya ve telefon numarası dahil olmak üzere ama başka nolarla çok ta rahatsız etmeden naber nasılsın gibi hem mesafeli hem rahatsız etmeyen bir tavırla ulaşınca bende kendimi konuşur buldum.Herzaman değil ama arada yapıyor bunu.Aslında benim sevmediğim bir durum bu bir ilişki biterse arkadaşca konuşmanında sormanında bir anlamı yok bana göre çok anlamsız gelen bir şeyin içinde buldum kendimi duygularım var bitmiş degil henüz ona karşı ama onun bana olmadigini dusunuyorum ama irtibatida kesmek istemiyor gibi sizlere sormak istedim ne düşünüyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?