ayrıldık ama hala konuşuyoruz

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
5 yıllık ilişkim benden kaynaklı evlenmek üzereyken bitti hatalı olan taraf bendim ailevi sorunlarım vardı sinirimi ondan çıkardım sürekli gelen hakaretler vs onunda canına tak dedi ve ayrıldı benden. ayrılmış olmama rağmen onu hala çok seviyor ve özlüyorum ben aradığımda konuşuyoruz. en sonra telefonda konuşmamızda ''bu ayrılığa alışmamız lazım seni seviyorum böyle mutlu değilim ama sen bu birlikteliği kaldıramıyorsun yaşadıkların sana ağır geliyor bundan sonra daha mutlu olacağın kişilere denk gelmeni istiyorum dedi. ''beni sevmiyor musun'' dedim ''seni çok seviyorum'' dedi. bu ne demek açıklar mısınız? burada çok akıllı kadınlar var lütfen biri bana yol göstersin.

Eğer sen ailen ile yaşadığın mevzularda bu kadar karşındakinin üzerine gittiysen, o da evliliğinizde aynı problemleri yaşama olasılığını düşünerek ayrılma kararı almıştır.
Barışmak için umudunuz var mı?
Eğer yoksa, yapacak birşey yok.
Belki böylesi daha hayırlıdır.

onunda canına tak dedi ve ayrıldı benden.

''bu ayrılığa alışmamız lazım seni seviyorum böyle mutlu değilim ama sen bu birlikteliği kaldıramıyorsun yaşadıkların sana ağır geliyor bundan sonra daha mutlu olacağın kişilere denk gelmeni istiyorum dedi.

Bence istemiyor artik. Sana karsi belki 5 senenin yasanmisligin hatrina sevdigini vicdan olarak soylenmis bisey gibi geldi.

Eğer sen ailen ile yaşadığın mevzularda bu kadar karşındakinin üzerine gittiysen, o da evliliğinizde aynı problemleri yaşama olasılığını düşünerek ayrılma kararı almıştır.
Barışmak için umudunuz var mı?
Eğer yoksa, yapacak birşey yok.
Belki böylesi daha hayırlıdır.
bilmiyorum kafam çok karışık tekrar biraraya gelme ihtimalimiz olup olmadığını da bilmiyorum

bilmiyorum kafam çok karışık tekrar biraraya gelme ihtimalimiz olup olmadığını da bilmiyorum

Zaman vermenizde fayda var, zaten arayarak sık boğaz etmenizin de bir anlamı yok.
Zaten ayrılmışsınız, kimse bu kadar uzun bir birlikteliğin sonunda kendini iyi hissetmez.
Ancak sizin de devamlı aramanız doğru değil.

Zaman vermenizde fayda var, zaten arayarak sık boğaz etmenizin de bir anlamı yok.
Zaten ayrılmışsınız, kimse bu kadar uzun bir birlikteliğin sonunda kendini iyi hissetmez.
Ancak sizin de devamlı aramanız doğru değil.
devamlı aramadım zaten ayrıca konuşmaktan rahatsız olmadığını söyledi

Seni seviyordur bence, sadece ona haksız yaşattıklarından bunalmıştır.
Bir erkek ne kadar severse sevsin, bu tür davranışlara, triplere tahammülü kalmadı mı sevse de bitirebiliyor.

Seni seviyordur bence, sadece ona haksız yaşattıklarından bunalmıştır.
Bir erkek ne kadar severse sevsin, bu tür davranışlara, triplere tahammülü kalmadı mı sevse de bitirebiliyor.
bende bunaldım yanlız kaldığımda oturdum düşündüm ve hatalarımın farkına vardım

Back
X