Umarım.. İlk gün olduğu için bu kadar zor geliyor belki de. Zamanla düzelecektir. :')3 Yıl geçirmişsiniz az değil..
İçinizde ki acı, o boşluk elbetteki bitecek fakat henüz çok yeni. Zamana bırakın, çıkın gezin dolaşın, başka şeylerle meşgul olun.. İmkanınız varsa gidip yeni yerler keşfedin. Zamanla geçecek en azından azalacak, inanın :)
Bir an önce o günlere gelirim umarım. Ayrılıktan uzun zamandır kaçıyorum sebebi de bu süreçti.Zor vir karar zor bir dönem ama inanın geçecek. Siz kariyerinize odaklanın kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşmaya çalışın. Bir gün bir bakacaksınız ki ertesi günden çok daha mutlusunuz.
Tek sebebi kariyer degildi.Henüz çok yeni zamanla alışırsınız da ben sevdiğim birinden sırf kariyer için ayrılmazdım
Sonuçta kariyere engel bir durum yoksa
Haklısınız. Er ya da geç sonu böyle olacaktı bence. En azından ciddi adımlar atmadan bitti.Geçer tabi neler geçmedi. Bittiğine sevinin boşanmadan ayrıldınız temizce
Ya umarımGeçiyoor, geçecek ve iyiki olmamış diyeceksiniz. belki 2 ay, belki 6 ay belki 1 sene sonra belki 1 hafta sonra :) bu tamamen size bağlı ama geçecek. Öyle ki yeniden sevecek, yeniden aşık olacaksınız ve içinizden hep şunu diyeceksiniz derin bir ohh çekerek ''İYİKİ OLMAMIŞŞŞ!!'' :)
Biraz zaman lazım, sevmemiş olsanız bile yine alıştığımız için zaman gerekiyorAşk mı kariyer mi ?
Yukarıdaki konuyu dün gece bitirdiğim ilişkim için açmıştım zamanında. Uzun ilişkiydi. Kararımdan pişman değilim, yeniden deneyelim dese tekrar istemem biliyorum. Ama yine de canım acıyor. Ona alıştım, çok sevdim. Bu noktaya geleceğini düşünmezdim. Aşk mı kariyer mi ikilemini yaşadıktan sonra bir çözüme ulaşmıştım kendi kafamda. Ama son zamanlarda bu ilişki içerisinde olmak istemediğimi fark ettim. Mutlu değildim ve bitirdim. Çok güzel 3 yılımız geçti ve ben güzel hatırlamak istedim. Ama içimdeki bu hüzün ne zaman geçer ? Belki yazdığınız ufacık bir mesaj bile içimi ferahlatacak.
Eski konuya da yorum yapmışsınız şimdi fark ettim.Çivi çiviyi söker.
Kararınızı takdir ettim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?