Ayrıldık.. canım çok yanıyor

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
geçen gün bir konu açmıştım. “Sizce bana ne diyecek” diye. O gün ve bir kaç gün normaldi herşey. Canımın sıkıntısının seninle alakası yok dedi beni inandırdı. Ama dün akşam artık sana bir şey söylemem lazım dedi ben lise mezunuyum sana yalan söyledim özür dilerim kendimi hiç affetmicem falan dedi aradım konuşmak için zor bi konuşma oldu zaten üstüme gelme dedi. Dedim lise mezunu olsan ne farkeder ben seni seviyorum dedim. Ama ben bağlanma sorunu yaşıyorum dedi. Beni sevmiyo musun dedim tabiki seviyorum ama işimden dolayı sana ilgi gösteremiyorum dedi kendimi kaybettim ağladım beni bırakma dedim düşünmek istiyorum birkaç gün dedi. Sinirlendim ne düşüncen ya dedim. Kendine bişey yapmandan korkuyorum bak dedi asla yapmam öyle bişey dedim . Aricam seni dedi. Kapattık telefonu sildim numarasını hesaplarını falan herseyini.. gözümün içine bakan adam, ayrılmaktan korkuyorum diyen adam daha birkaç gün önce bana sürprizler yapan adam, evlilik hayali kuran adam.. şimdi bir hiç uğruna gitti. Yok. O kadar çok boşlukta hissediyorum ki kendimi canım çok acıyo. Bana yardım edin lütfen...

Adam bastan ben dengesizim seni uzerim senin varlığının yüksek ligi ile kendimi aşağılanmış hissederim.ego tatminim sevmekten daha önemli ben kendime.kendi egomu tatmin edecek ezik okumamış yada okutulmamis aşağılayabileceğim birini bulcam demek istemiş.tabi bi erkek bu kadar cumle kuracak kapasite sahibi olması zor.

Allah yardımcınız olsun.13 gün oldu bende çok acı çekiyorum ama Allah’ın bi bildiği vardır elbette.bakarsınız hatasını anlar değiştirir kendini.

Yahu bıraksın yaa...
Birkaç tane bahane sıralamış artık hangisi işe yararsa diye. İşimden dolayı sana ilgi gösteremiyorum ne demek? İnsan bir şekilde zaman yaratır. Daha sevgiliyken, her şeyin kolay olduğu bir süreçteyken bu kadar basit şeylerin sorumluluğunu alamayan adam için gram üzülmeyin lütfen.

Şu an yaşadığınız hayal kırıklığı nedeniyle uzgunsunuz ama inanin geçecek daha iyi olmus böylesi.Dengesiz bir insanla ilişki yürütmek çok zor.Ama bence bir sure sonra karşı taraf pisman olup size adım atabilir gibi geliyor dengesiz sonucta.O zaman çok net olun bence tamamen koparin bagınızı tekrar uzmesine izin vermeyin

Adam ayrılmak için bahanelere doyamamış hala beni bırakma diyorsunuz. Kendinizi zorla kabul ettirdiğiniz ilişkilerde gereken değeri görmeyince de üzülüyorsunuz. Yapmayın lütfen. Size verilen değer kadar değer verin. Zorla oldurulmuyor bazı şeyler.

Erkek arkadaşınız, seni sevmiyorum. Hiç seninle kaybedecek zamanım yok. Demiş.

Boyle adamdan hayir gelmez. Canin elbet yanacak. Bunu yasayan bi suru insan var hemde ayni zaman diliminde.
Acini yasa ve bu adami unut.emin ol biri hayatina girince pervane olur

Ahh be keşke gider ayak egosunu paketleseydin şunun.
Ağlamışsın bırakma diye yalvarmışsın adamın totosu arşa çıkmıştır şimdi inmesi günler ya da haftalar alabilir.
Umarım şut çekmeyi biliyorsundur ve dönerse şutlarsın.

Back
X