- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
geçen gün bir konu açmıştım. “Sizce bana ne diyecek” diye. O gün ve bir kaç gün normaldi herşey. Canımın sıkıntısının seninle alakası yok dedi beni inandırdı. Ama dün akşam artık sana bir şey söylemem lazım dedi ben lise mezunuyum sana yalan söyledim özür dilerim kendimi hiç affetmicem falan dedi aradım konuşmak için zor bi konuşma oldu zaten üstüme gelme dedi. Dedim lise mezunu olsan ne farkeder ben seni seviyorum dedim. Ama ben bağlanma sorunu yaşıyorum dedi. Beni sevmiyo musun dedim tabiki seviyorum ama işimden dolayı sana ilgi gösteremiyorum dedi kendimi kaybettim ağladım beni bırakma dedim düşünmek istiyorum birkaç gün dedi. Sinirlendim ne düşüncen ya dedim. Kendine bişey yapmandan korkuyorum bak dedi asla yapmam öyle bişey dedim . Aricam seni dedi. Kapattık telefonu sildim numarasını hesaplarını falan herseyini.. gözümün içine bakan adam, ayrılmaktan korkuyorum diyen adam daha birkaç gün önce bana sürprizler yapan adam, evlilik hayali kuran adam.. şimdi bir hiç uğruna gitti. Yok. O kadar çok boşlukta hissediyorum ki kendimi canım çok acıyo. Bana yardım edin lütfen...