daha öncede konu açmıştım kızlar 4 gündür kavgalıyız çok mutsuzum :gitme: o da bende artık sıkıldık 4 yıldır birlikteyiz sıkılıyoruz ama ayırılamıyoruz işte sevgi önüne geçiyor derler ya. benim onunla olan derdim şu evlilik bana diyor ki şimdi seviyoruz birbirimizi ama ben kendimde şimdilik o potansiyeli görmüyorum hazır hissetmiyorum bende şimdi evlenelim demiyorum zaten ama işe girince ailelerin öğrenmesini istiyorum en azından sözlenmek istiyorum zaten görüşemiyoruz burda bulunduğumuz il küçük herkes birbirini tanıyoren azından sözlü olsak rahat görüşürdük diyorum bana söz nişan türünden şeyler söyleme dedi bi daha normaldede aile sorunları var bana fazla vakit ayıramıyor buluşmadık hiç.ben şimdi 21 yaşındayım evlilk için erken ewet ama 24 25 gibi evlenmek istiyorum o da şimdi 24 yaşında bana söyledikleri bunlar ewet bende onu hayatımın merkezine koydum sürekli arayan soran bendim işleri olansa o çok yanlış yaptım halbuki ilişki başladığında deyim yerindeyse köpek gibi peşimdeydi.bu sabah saat 4 e kadar konuştuk ayrılmak istemiyor ama konuyla ilgili söyledikleride bunlar bende seviyorum senin ilgin sevgin azaldı ama benimki azalmadı bi kaç yıl daha sevgili olup ayrılırsam benim için yıkım olur sonu yoksa ayrılalım dedim beni evlilik için seviyorsan hiç sevme diyor ben seni anlıyorum sende beni anla diyor kızlar bi akıl verin bana ne yapmam lazım mafoldumben bu konuda daha öncede kavga ettik hatta bu bölümde topikte açmıştım.
çok uzun oldu biliyorum ama durumum bu seviyorum ama böylede mutlu değilim :1no2:
çok uzun oldu biliyorum ama durumum bu seviyorum ama böylede mutlu değilim :1no2: