katılıyorum iletişim sorununu bırak aranızda iletişim bile yokGüzelim iletisim sorununuz var gibi geldi bana!!
Yani ikinizde hep kuruntu ile yaklastiniz sanki birbirinize.fisfisfis
Ayrica senin onun arayip ilk adimi atman askini itiraf etmen belki onun kafasinda soru isaretleri uyandirdi, erkekler böyle cesaretli kizlara nasil davranacagni pek bilmez ve büyük ihtimalle diger adimlarida hep senden bekledi ó yüzden aramadi....
Gerci isteyen arardi fazla takinti yapip zamanini bosa harcama, salla gitsin ben pek bir umut göremiyorum
Sevgiylea.s.
7 yıldır aşıkıtım ben ona çocukluk aşkım ve tğm cesaretimi toplayır aradım dedim ona seni seviyorum diye oda balıklama atladı gel evlenelim dedi bana
ben yavaş ol tanıyalım birbirmizi dedim. ve ilişkiye başladık il hafat hergün mesajlar falan ikinci hafata arada bir msj yada arıyor sonra tatile çıktı 15 gün aramadı bende 15 gün boyunca 1 kere aradım Allah var açam oda serde gurur varya .küstüm hoşgeldin filan demedim msj attı neymiş neden ben 1 kere aramışım çok aramamılım sne çağrıı görmüşün dönsene geri yok tık yok. barıştım yine sonra tripler filan dedim sne beni sevmiyorsun bak açık söyle seni sevmesem evlenmek istemem dedi. babana söyle ilişkimizi dedi ben güvenemiyorum ona gizli bir yanı vardı ve birazda donuktu... ama beni görünce eli ayagı titiriyor konuşamıyor, terliyor ve gözleri faltaşı gibi açılıyor aslında onu armam içinde o cearet vermişti bana gözü hep bizim evdeydi çünki askere gitmeden önce buluşacaktık ve bu çok özel olacaktı bir hafta önce sözverdi bir hafta aramadı ben aradım en sonunda buluşcazdimi dedi evet dedim veee o gün geldi çattı .... bundan ses yok saat 11:00 ses yok saat 12:00 ses yok saat 15:00 ben aradım ne oldu dedim buluşcaz bekle aricam dedi saat00 bende bu saaten sonra dışarı çıkamam ve bitirdim sabrım kalmdı çünki... kurtuldun benden tebrik ederim taktiklerin işe yaradı dedim istediğin oldu hoşçakal dedim ve ne yaptı dersiniz tahmin edin cevap veremedi... delirdim ama inat değilmi aramadım askere gidiyordu maksat iyilk olsun mesaj attım gidiyormusun dedim evet gidiyourm seni aricam dedi... 2 sene geçti kızlar çık yok ve hergün görüyorum onu geçen yine karşılatık tesadüfya titiriyor yine poşetini alamadı titiremekten gözümün içine bakıyor arkadaşlarım şok oldu bunun haliney böyle diye anlamıyorum onu sizce beni sevmişmidir sadece alay olsun diyemi yaptı tüm bunları aradaşlarıyla konuştum sana sevgisi saygısı farklıydı neden böyle yapmış anlamadık dediler.bir ayrıntı varki onun maddi durumu kötü benkisi ise şükür idare eder ona göre bunu arada hatırlatıyordu tanıklar neden bu diyorlar sizce ne olabilir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?