ayrıldık mı acaba ?

34esra86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
240
0
96
38
İstanbul
7 yıldır aşıkıtım ben ona çocukluk aşkım ve tğm cesaretimi toplayır aradım dedim ona seni seviyorum diye oda balıklama atladı gel evlenelim dedi bana
ben yavaş ol tanıyalım birbirmizi dedim. ve ilişkiye başladık il hafat hergün mesajlar falan ikinci hafata arada bir msj yada arıyor sonra tatile çıktı 15 gün aramadı bende 15 gün boyunca 1 kere aradım Allah var açam oda serde gurur varya .küstüm hoşgeldin filan demedim msj attı neymiş neden ben 1 kere aramışım çok aramamılım sne çağrıı görmüşün dönsene geri yok tık yok. barıştım yine sonra tripler filan dedim sne beni sevmiyorsun bak açık söyle seni sevmesem evlenmek istemem dedi. babana söyle ilişkimizi dedi ben güvenemiyorum ona gizli bir yanı vardı ve birazda donuktu... ama beni görünce eli ayagı titiriyor konuşamıyor, terliyor ve gözleri faltaşı gibi açılıyor aslında onu armam içinde o cearet vermişti bana gözü hep bizim evdeydi çünki askere gitmeden önce buluşacaktık ve bu çok özel olacaktı bir hafta önce sözverdi bir hafta aramadı ben aradım en sonunda buluşcazdimi dedi evet dedim veee o gün geldi çattı .... bundan ses yok saat 11:00 ses yok saat 12:00 ses yok saat 15:00 ben aradım ne oldu dedim buluşcaz bekle aricam dedi saat:19:00 bende bu saaten sonra dışarı çıkamam ve bitirdim sabrım kalmdı çünki... kurtuldun benden tebrik ederim taktiklerin işe yaradı dedim istediğin oldu hoşçakal dedim ve ne yaptı dersiniz tahmin edin cevap veremedi... delirdim ama inat değilmi aramadım askere gidiyordu maksat iyilk olsun mesaj attım gidiyormusun dedim evet gidiyourm seni aricam dedi... 2 sene geçti kızlar çık yok ve hergün görüyorum onu geçen yine karşılatık tesadüfya titiriyor yine poşetini alamadı titiremekten gözümün içine bakıyor arkadaşlarım şok oldu bunun haliney böyle diye anlamıyorum onu sizce beni sevmişmidir sadece alay olsun diyemi yaptı tüm bunları aradaşlarıyla konuştum sana sevgisi saygısı farklıydı neden böyle yapmış anlamadık dediler.bir ayrıntı varki onun maddi durumu kötü benkisi ise şükür idare eder ona göre bunu arada hatırlatıyordu tanıklar neden bu diyorlar sizce ne olabilir???

kız sen kafa mı yapıon bızle?
araba plakası gıbı nickin var zaten :) bi komik,
kızım arıycam demiş ama 2 yıldır aramamış 2 ay olmadıgından emin misin ??

neyse kuzum 7 yıl plaonık ask takılmıssın ama adamı sen aramışsın aradıgın an evlenelım babana söle demıs öhö öhöhhhhh, 2 yıldır da aramamışş, kusura bakma ama unut istersen..

bence bu ilişki baştan saçmaymış be güzel kardeşim,

bence sizin aranızda daha ilişki bile olamamış,sevgili bile olamamışsınızki ne ayrılması ,ne bitmesi...

bence böyle garip,pısırık,net olmayan bi adamla düşünme bile unut gitsin.

erkek dediğin asılır ilişkiye,koşar peşinden ,arar sürekli,sesini duymak ister,görmek ister ama bu fosss

bide sen aramışsın evlenelim demişya orasını hiç anlamadım ben zaten

madem seni gördüğünde titreyecek kadar heyecanlanıyor ama sana istediğin gibi karşılık veremiyorsa içinde çözemediği bişeyler olmalı.ya başka biri var aklı hala onda yada kendine güveni yok.ama böylesiylede aşk yaşanmazki cnm insanı zıvanadan çıkarır bu tipler.bence sende onu unut.varsa bir sıkıntısı nerdeyse hergün görüyormuşsun illaki sana ulaşırdı.soru işaretleri çok.hiç kafa yorma.a.s.

ne enterasan yani bu kadarınıda ilk görüyorum.hem seni görünce heyecanlanıcak hemde hiç aramıyacak.ne yapmayı düşünüyorsun ilk sevdiği söylediğinden balıklama dalan,sonrada aramayan biriyle bir ilişki yaşamakmı.ömrünü onu anlamaya çalışmaklamı geçireceksin.yol ver gitsin kafandada tutma onu boşuna kalabalık.yani böylesine çeşitine değmez anlamışkır.

Güzelim iletisim sorununuz var gibi geldi bana!!:delphin:

Yani ikinizde hep kuruntu ile yaklastiniz sanki birbirinize.fisfisfis

Ayrica senin onun arayip ilk adimi atman askini itiraf etmen belki onun kafasinda soru isaretleri uyandirdi, erkekler böyle cesaretli kizlara nasil davranacagni pek bilmez ve büyük ihtimalle diger adimlarida hep senden bekledi ó yüzden aramadi....:kahve:

Gerci isteyen arardi fazla takinti yapip zamanini bosa harcama, salla gitsin ben pek bir umut göremiyorum:delphin:

Sevgiylea.s.

Canim ya zaten ilişkinin başlamasi bile bir garip olmuş takma artik onu hayatina yeniden bir yol çiz senelerine yazik ilerde cok pişman olursun ama maalesef giden seneler bir daha gelmiyor ve insan 2 sene önce yaşayabileceklerini 2 sene sonra birdaha bulamiyor

Adam 2 yıl boyunca seni aramamış ve sen hala ayrıldık mı acaba gibi bi çelişki içindesin..Aç gözlerini tatlım bu ilişki biteli çoook olmuş

Güzelim iletisim sorununuz var gibi geldi bana!!:delphin:

Yani ikinizde hep kuruntu ile yaklastiniz sanki birbirinize.fisfisfis

Ayrica senin onun arayip ilk adimi atman askini itiraf etmen belki onun kafasinda soru isaretleri uyandirdi, erkekler böyle cesaretli kizlara nasil davranacagni pek bilmez ve büyük ihtimalle diger adimlarida hep senden bekledi ó yüzden aramadi....:kahve:

Gerci isteyen arardi fazla takinti yapip zamanini bosa harcama, salla gitsin ben pek bir umut göremiyorum:delphin:

Sevgiylea.s.
katılıyorum iletişim sorununu bırak aranızda iletişim bile yok

Ilk aradiginda hemen evlenelim diyo sana....ilk adim senden tabi ama sonra hep sen aradin onu, hic aramadi seni...ve 2 yildir aramamis, iliskimiz bitti mi diye soruyorsun???!!! Bence hic baslamadi! Unut gitsin ki coktan unutmaliydin...eger sana karsi bi seyler hissetseydi, arardi seni

Baslamamis ki bitsin canim :S
Hala bitti mi bitmedi mi diye düsündügüne sasiriyorum... adam 2 sene aramamis seni, bu durumda nasil bitmemis olabilir ki? böyle iliski olmaz...
bence bu defteri kapa, hic yorma kafani önüne bak... yeterince sene harcamisin zaten bi hic ugruna...

bitti dediğim an tekrar bana bulaşıyor tanıklarıdna biri bana ulaşmaya çalışırken engel olmuş ben onu seviyourm falan demiş... hem beni istemiyor hemde başkasına bırakmıyor açıkcası beni deli ediyor şimdi birisi daha şans verdim hayatımda önümüzdeki hafta görüşcez ama içim bir buruk kafamda çok soru var nerden bulaştım buna ama iyiki aramışım yoksa içimdeki sevgi büyür dağolurdu ne olduğu anladım en azından yorumlarınız için teşekkür ederim ....

yeni birine şans vermen iyi olmuş bence sizde bi ilişki yokmuşki onu hemde 2sene beklemişsin boşşşşşşşşşşveeeeeeeerrrrrrrrrrrr unut onu

7 yıldır aşıkıtım ben ona çocukluk aşkım ve tğm cesaretimi toplayır aradım dedim ona seni seviyorum diye oda balıklama atladı gel evlenelim dedi bana
ben yavaş ol tanıyalım birbirmizi dedim. ve ilişkiye başladık il hafat hergün mesajlar falan ikinci hafata arada bir msj yada arıyor sonra tatile çıktı 15 gün aramadı bende 15 gün boyunca 1 kere aradım Allah var açam oda serde gurur varya .küstüm hoşgeldin filan demedim msj attı neymiş neden ben 1 kere aramışım çok aramamılım sne çağrıı görmüşün dönsene geri yok tık yok. barıştım yine sonra tripler filan dedim sne beni sevmiyorsun bak açık söyle seni sevmesem evlenmek istemem dedi. babana söyle ilişkimizi dedi ben güvenemiyorum ona gizli bir yanı vardı ve birazda donuktu... ama beni görünce eli ayagı titiriyor konuşamıyor, terliyor ve gözleri faltaşı gibi açılıyor aslında onu armam içinde o cearet vermişti bana gözü hep bizim evdeydi çünki askere gitmeden önce buluşacaktık ve bu çok özel olacaktı bir hafta önce sözverdi bir hafta aramadı ben aradım en sonunda buluşcazdimi dedi evet dedim veee o gün geldi çattı .... bundan ses yok saat 11:00 ses yok saat 12:00 ses yok saat 15:00 ben aradım ne oldu dedim buluşcaz bekle aricam dedi saat:19:00 bende bu saaten sonra dışarı çıkamam ve bitirdim sabrım kalmdı çünki... kurtuldun benden tebrik ederim taktiklerin işe yaradı dedim istediğin oldu hoşçakal dedim ve ne yaptı dersiniz tahmin edin cevap veremedi... delirdim ama inat değilmi aramadım askere gidiyordu maksat iyilk olsun mesaj attım gidiyormusun dedim evet gidiyourm seni aricam dedi... 2 sene geçti kızlar çık yok ve hergün görüyorum onu geçen yine karşılatık tesadüfya titiriyor yine poşetini alamadı titiremekten gözümün içine bakıyor arkadaşlarım şok oldu bunun haliney böyle diye anlamıyorum onu sizce beni sevmişmidir sadece alay olsun diyemi yaptı tüm bunları aradaşlarıyla konuştum sana sevgisi saygısı farklıydı neden böyle yapmış anlamadık dediler.bir ayrıntı varki onun maddi durumu kötü benkisi ise şükür idare eder ona göre bunu arada hatırlatıyordu tanıklar neden bu diyorlar sizce ne olabilir???

DEĞMEZ hayatım bırak gitsin sen daha iyilerine layıksın mdem ilgi alaka önem vermiyor ilişkisine ve sana salla gitsinn

Back
X