Ayrıldık mı?

Erkek bu güven olmaz canım, sonuçta sana sevmiyorum da demiş biara, belki aklı karışıktır ama ilişkini gözden geçirmende fayda var .

Şimdi yazdı bana yemek yicekmisin diye, ben yedim dedim ve bir insan nasıl kaybedilirmiş onu gördüm falan dedi. Dünden beri konuşmaya çalışmışta ben oralı olmamışım falan hala farkında değil kırdığının.

Ayrilmis sayilmazsiniz. Yoksa arayip sormazdi ise goturmeyi istemezdi. Ama bence bir sure kendini tamamen cek ki akillansin. Biraz simarmis

Ayrilmis sayilmazsiniz. Yoksa arayip sormazdi ise goturmeyi istemezdi. Ama bence bir sure kendini tamamen cek ki akillansin. Biraz simarmis

Hala beni suçluyo. Ben onu anlamıyomuşum, bardak taşarsa hersey söylenebilirmiş, beni önemsemediği için 8 aydır yanımdaymış, o yüzden aşık olmuş falan hala üste çıkıyo. Kırıldığımı görmüyomusun diyorum niye gereksiz tartısmalarla yıprattın dıyo. Daralttı iyice ya.

Çok fazla baglanma, sonunda ortada bırakılırsın en vicdansız sekilde, öyle bir degisir ki anlayamazsın bile, bu o olamaz dersin. Canından can gider, o yüzden temkinli olmak lazımmıs. Parcanmıs gibi hissetme, her an gidecekmis gibi hissettir kendini. Böylece gittiginde canın yanmaz. Cok söylediler bana da, ben aldırmamıstım...Bari sen dikkate al.

Hayatında da biri vardır, asla asla deme diye bir laf var. Ayrılın komple hele bir iki gün sonra hokkabaz gibi cebinden birini cıkartır, sanki yeni olmus gibi...

Ne kadar içli yazmışsın. Teşekkür ederim. Evet haklısın her merkezimize koymakla hata yapıyoruz. Bu kadar duygusuz olmaları çok acı.. Sende kötü şeyler yaşamışsın sanırım, yazdıklarında anladım azda olsa. Allah sabır versin..

Bence konusmak yersiz. Hic bu konular acilmasin. Biraz ozlet kendini ama

Son dedigim olmadı henüz, olması yakındır ama tanıyorum yapısında var, ayrılık canları caldı cünkü. Merkeze koyma, geride kalması en güzeli imiş. Çevrene bak, öyle kızların pesinde pervane oluyor adamlar. Bir olsun, tam olsun mantıgındakiler üzülenler hep, üstelik sonunda kötü olan da onlar...

süründürürsen kıymetin biliniyor gercekten.

ah Tanrım biz kadınlar neden hep seviyorum, bir daha söyle, seviyorum, bir daha söyle modundayız acaba ?

çok sorunca dilleri sürçüyo sevmiyorum diyiveriyolar sonra
madem küstünüz biraz soluk alın bari, şimdi burada konuşulanlardan sonra küslüğün hakkını vermeden gider konuşursanız küslüğünüzünde kıymeti olmaz , ama çok da uzatmayın, belli seviyor adamcağız

Öyle ilgili sevgiliyi zor bulur bundan sonra. İşmiş bilmem neymiş hep bi bahane.
Sevildiğimi duymaya doyamıyorum o da odunluk yapıyo söylemiyo Şimdide sordum sevdiğine eminmisin bir kez daha soruyorum dıye. Oda niye soruyosun dıyo hala. Bitirdin o zaman söylemiyosun dediğimde hayır ama niye 1kez daha soruyosun diyo. Naparsa yapsın sıktı iyice yoksa kabak tadı vercek.

Kızlar iyi geceler hepinize.. Şimdi benimkiyle konuştuk, bana şirinlikler yapıyo gülücükler atıyo falan ama ben gayet ciddiyim. Bana netten ilişki isteği göndermiş. O sözlerin aklımda dedim, onlar bir anlık sinirle söylenen seyler ben sensiz yapamam dedi. Affet dedi. Onun beni sevmediğini düşündüğümü söyledim ve "ya gitseydim" dedim "gidermiydin" dedi. Beyfendi cok eminmiş demekki gidemeyeceğimden. Hala sogukluk var bende sanırım o sözlerin etkisi..
İyi geceler seni seviyorum dedi ve ben sadece iyi geceler dedim. İcimden gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…