Sizin birlikteliğinizin bitiş şeklinden ve sevdiğinizin davranışlarından çıkan sonuç ne yazık ki ailesiyle aynı fikirde olduğu.Durumuna çok üzülüyorum.Düşüncelerine çok güvendiğim bir erkek arkadaşıma bir erkek neden böyle davranır?diye sorduğumda şu cevabı verdi."AİLESİYLE AYNI FİKİRDEYSE UNUTMAYI VE ONLARIN TERCİH EDECEĞİ BİRİYLE EVLENMEYİ SEÇER.HER NE KADAR UMURSAMAMIŞ GİBİ DAVRANMIŞSA DA DAHA ÖNCEDEN KUZENİYLE ÇIKMIŞ OLMASI ONUN İÇİN DE SORUN TEŞKİL EDİYOR.BÖYLE BİR ADAM İÇİN DE ÜZÜLMEYE DEĞMEZ.ERKEK DEDİĞİN SEVDİĞİNİN YANINDA OLUR.KİMSELERE YAR ETMEZ.BOŞUNA GÖZYAŞI DÖKMESİN"dedi.
Hala onu bekliyorsun :26:
Bunu yapma desek de şu an için faydası yok farkındayım ama bu durum saplantıya dönüşmeden,ciddi sinir krizleri geçirmeye başlamadan SENİ SEVMEDİĞİNİ düşünsen iyi olacak.
Seni hala sevdiğini ve ailesine rest çekip seninle evleneceği günü bekliyorsun.
İçindeki umut bitmeden bu acı da bitmez.
takan taraf ben olmayım demişsin ama takan taraf sadece sensin farkındaysan.adam seni takmıyor !
acı oldu belki biraz cümlelerim ama görünen köy bu başka türlü anlatılmazdı.
canım yazdıklarını gördum bak bende terk edıldım ama ınankı ıcındekılerı bı arkadaşına saatlerce anlat rahatla sonra o hayatında olmadan once neler yapıodun onu dusun cık gez dolaş hareketlı şarkılar dınle emın ol atlatıosn aramada hıc o senı svıosa arar bak bnn cok yalvrdm noldu donmedı smdı aramıorm bıle o bı sklde agzmı arıo cevap vrıorm okdr emın ol gun glr senın gıbısını bulamadıgı ıcın donucek ama o zaman sakın yenılme dönme ona cunku terk eden terk etmeye alısmıstır gıden yıne gıder yıne aynı acılar dejavu gıbı yaşanır kendıne yazık edersın önüne bak arkanda kalanlara degıl sen hayata sımsıkı tutun yeter bole olman ona bile koyucak suan dıokı o bensız yapamaz vs ama onu tanımadan once omu vrdı hayatında yoktu smdı yıne o yokms gıbı dvrn gun glr dönucek ...
aramadım canım 2 haftadır hiç görüşmüyoruz hiç haberleşmiyoruz..
daha iyiydim hatta ağlayamıyordum ama artık ağlıyorum gün geçtikçe içime oturuyor yavaş yavaş çöküyor içime..
birde onu daha fazla görüyorum rüyamda iyice kötü etkiliyor beni...
çok özledim çoook.. nasıl gidicek bu acı yaa Allahım artık o arasın bi sesini duyayım en azından..
canım öncelikle çok üzüldüm,Allah sabır versin..tüm sayfaları tek tek okuyamadım belki sebebini yazmışsındır eğer yazdıysan birkere benim için yazar mısın ayrılık sebebibiniz neki kardeşim dönülmesi çok mu imkansız bir mevzu,zamana bırakırsan belki hallolur ha..konuyuda bilemediğim için..
kimse sevdiğinden ayrılmasın,çok üzülüyorum hepimiz ucundan kıyısından muhakkak tatmışızdır o acıyı ama ben senelerimi heder etmiş biri olarak içim öyle yanıyorki,diyorumki gidip bulsam elimden bişey gelse yaparım yani o kadar üzülüyorum ayrılık acısı çekenlere..
zaman hiç ilaç değil kardeşim ya..bana hiç ilaç olmadı en iyi ilaç dua Allaha sığınmak o en iyisini bilir ve hakkında onu yazar hazırlar..ona sığın..umarım geçici bi dönemdir..hakkında hayırlısı olsun..
çokda arayıp yalvarmayın şu hödük heriflere daha çok tepemize çıkıyorlar..
hmmm sakıncalı olmuş cidden..babasıda yüz yüze gelinecek sonuçda belki aile içi sorun çıkar ilerde diyemi düşündü acaba..
babasının karşısına çıkıp bişey diyecek olsan hataydı vs gibilerinden ayıp olur,ters bişeyde diyebilir daha çok üzülürsün o zaman..
kafa yoruyorum başıma gelse napardım diye..zor bir durum kötü olmuş..kuzeniyle konuşurdum,çok ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse masumane bi arkadaşlıktıysa tabii..
iyi bir insansa yardımcı olur konuşur aile ile ama haset biriyse belki yapmadığınız şeyleri bile sıralayabilir arkanızdan..erkekler ayrıldıkları kızlar hakkında atıp tutmayı pek bi severler çünkü helede kişiliği birazda müsaitse..
arkadaşım Allah yardımcın olsun..bence ileri boyutta bi arkadaşlık değildiyse kuzeniyle konuş kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?