oyle yada boyle gecicek canım ne kadar canı yanar insanın cok iyi bilirim...icinden nasıl geliyorsa oyle davran aglamak istediginde agla cık dısarı tek basına dolas yeri geldimi kendi kendine bagır cagır baska turlu gecmez icinde tutma hep gelecege bakmaya calıs gecmisi dusunmemeye gayret et hatırlatacaktır birseyler mutlaka ama soyle dusun birde senelerce birlikte olupda ayrılsaydım neolurdu daha cok paylasımınız olurdu ve surekkli her gordugun onu getirirdi aklınasen bir bakıma sanslısın
canım diyorum yanımda değildi bak çok paylaşım yok diyorum bende..
ama ay değil yıl gibi oldu bizim o kadar çok konuşuyorduk ki..
hayaller dediğim gibi yakın zamanlı hayaller olması çok koydu bana
zaten gelecege dair kurdugun o hayallerin birden yok olmasıyla dumura ugruyorsunama hersey geciyor be canım ölünün arkasından 2 ay aglayıp sonrasında unutuyor insanlar senin yasadıgın bu acıyı dunya uzerinde yasamayan insan yok neredeyse ama herkes hayatına devam ediyor cunku yasama sevinci icine tekrardan geliyor suan hersey kotu senin icin baskasıyla nasıl olacak diyorsun sevdim guvendim nasıl yaptı...dahada gucleniceksin dahada sabırlı bir insan olucaksın...hatırlarsın senle cok konusmusduk sende ayrılmıstın bende nasıl unutucam diyordun bak o gecti gitti baskası icin acı cekiyorsun yani unutuluyor her karsına cıkan insanda aynı seyi yasatmayacak sana umutsuzluga kapılma...
EWet Smyl senin benden biraz daha kısa süre durumun..benim 33 oldu..şafak gibi sayıyorum bakalım nereye gidicek sonumuz :))) Ayrılalı 6ay olsa arkama bile bakmamm..hemen geçsinn hemenn..her saniye bir asır
ailesi istemedi oda kabul etti otesi varmı canım kendine kızma kuzeninin eski sevgilisi olman sorun olmus ama herseyde bir hayır vardır demekki hayırlısı boyleymis belki barısırsınız belli olmaz bu isler...
barışsak ben burdan çığlık atarım siz bile duyarsınız öyle sevinicem..inş AMİN ALLAHIM SEVENLERİ KAVUŞTUR
ediyorum cnm merak etme sen
21 yaşındayım sadece 2 tane erkek arkadaşım oldu
ilkinde cahildim çokkk hatrı vardı bende ama ne oldu aldattı benı..aldatılmak çok kötü allah düşmanımın başına bile vermesin
ben resmen yaşıyan ölüye dönmüştüm üzüntüden 1 sene ölü gibi gezdim
Tabi bu 1 sene içinde beni takip etti kaçkere sesimi çıkarmadım
sonra zamanla ona karşı nefret büyüyo içinde
beni aradı arama dedim bidaha bidaha aradı ama allah var rahatsızlılık vermedi
eğer rahatsız etseydi bizimkilerin adamları var bi kenarda bi güzel dayak yiycektii
bende her aradığında ağzıma ne geliyosa saydım oda soğudu zaten benden
şimdi bi başkasını çokkk daha çokkk seviyorum
canım benim ya..
çok üzüldüm..
şöyle bi bakarsak o halinden memnun gibi anlattığın kadarıyla..
sakın ola ki bi hata yapıp onla muhattap olma o senle olmadığı sürece..
emin ol seni terslediğinde daha fazla üzülürsün
acını içinde yaşa..yaşa yaşa.. ve sonra bi şekilde geçicek emin ol:)
çok dua ettim sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?