Ayrıldık, öleceğim acıdan ben..

aşk iyi günde beraber kötü günde sen sağ ben selamet demek olmuş bazı erkeklere göre..
çok çok nadir gerçekten seven..

aşk iyi günde beraber kötü günde sen sağ ben selamet demek olmuş bazı erkeklere göre..
çok çok nadir gerçekten seven..

iyiki de kötü günler çıkıyor karşımıza birşeyler ilerlemeden...yoksa bir gün en kötü günümüzde bizi yalnız bırakabilecek bir adamla bir ömür geçiriyor olabilirdik hiç bilmeden...
üzülmek sana hiç yakışmıyor... bir an önce toparlanki daha fazla değer vermiş olma ona... her üzüldüğün onu her aklına getirdiğin anı kendi kendine ihanet say... acını yaşa...ama sırf onu bir an önce unutabilmek için olsun bu acı... içinde ondan geriye hiçbişi bırakma...

hiç sevmediğim iclal aydın'ın çok güzel bir yazısını paylaşmak istiyorum.. zamanında bana umut vermişti.. aşk acısına birebir.. buyrun...

Ağrı'ya zaman tanımalı...

Bir ayrıldılar. Sonra barıştılar, evlendiler... Adam kaçak ilişkiler
yaşadığı için sonra bir daha ayrıldılar. O ara büyük bir kaza yaptı
adam. Komaya eski karısının kapısında girmeyi başardı. Yani nasıl
olduğunu kimse çözemedi. Kadının kapısına kadar geldi ve orada
kendinden geçti. Mecburen barıştılar.

Kadın hastanede adamın başında günlerce bekledi. Bu arada adamın
sevgilileri gelip gitti. Adam onların yanında "Kardeşim gibi severim
kendisini" dedi. Onlar gittikten sonra ise "sevgilim"...

Ayrıldılar...

Adam "değiştim" dedi, bir daha barıştılar...

Her ayrılıkta uğradığı haksızlığa rağmen göz yaşlarına boğulan hep
kadın oldu.

Buraya kadar okuduklarınız olayın sadece giriş bölümüydü.

Dün telefon açtım ona. "N'aber?" de dim. Sesi cıvıl cıvıldı. "Biz
ayrıldık" dedi. "Haaa..." dedim. Hiç şaşırmadım. Uzun zaman
görüşmedik mi ya ayrılırlardı ya da barışırlardı. Bu sefer şahit
olduğum diğer ayrılıklanndan farklı, sesi çok iyi geliyordu.

Akşama doğru çıkageldi arkadaşım. Elinde nefis kurabiyeler, çilekli
pasta... (Aslanlar gibi durdum, yemedim. Bakınız bugün yemediğim bir
şeyi yazdım.) Oturduk, anlattı...

"Birden oldu" dedi. "Bir gün beni feci sinirlendirdi. Yine biriyle
beraber olmuş. İnkâr ediyor tabii her zamanki gibi. Mutfakta durup
bir baktım. Bu kim yaa dedim kendi kendime. O anda artık onu hiç
sevmediğimi anladım."

"Anahtar soruyu sormuşsun kendine" dedim. "Bu gerçekten önemli bir
sorudur: Bu kim?"

Kim bu adam? Kim bu kadın? Başlangıçta âşık olduğum kişi mi? Yoksa
çok mu değişti? Yoksa çok mu değiştim?

Arkadaşımı en çok canının hiç yanmadığını hissettiği o an
şaşırtıyordu. Nasıl oldu da böyle bıçak gibi kesiliverdi bu acı diye
soruyordu sürekli.

Hep söylerim, hep söyledim...

Bazen sonuna kadar beklemek gerekiyor. Bütün kredileri tüketmek bütün
uzatmaları oynamak gerekiyor. Ancak o zaman ayrılık haklılık
kazanıyor.

Bana da yıllar önce birlikte çalıştığım bir yöneticim anlatmıştı. O
günlerde kalbim kırık, gözüm yaşlı gezip duruyordum. Odasına çağırdı
beni, "biliyor musun, ben evleneceğim gün ayrıldım sevgilimden" dedi.
"Kuaförden çıkarken kavga ettik. Yüzüğü attı, ben de attım. Ve
bitti... Bir hafta birlikte hazırladığımız evden dışarı çıkmadım ve
kimseyle görüşmedim. Sadece sigara içtim bir de su... Dokuzuncu gün
mü ne, buzdolabına eğildim bir şey almak için. O anda birden
üzülmediğimi fark ettim. Banyo yaptım ve sokağa çıktım. Kendiliğinden
gitmişti...."

İşte böyle....

İclal Aydın

canım benim nasıl acıla yaşadığını o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamıyorum bizzat yaşıyorum bende 2.5 ay önce nişanlımdan ayrıldım tabiki ailesi yüzünden. 2 yıl boyunca 2 saat bensiz yapamayan küs kalamadığmızı bir insanı 6 ay içinde benden soğuttular. ben ayrılmak istedim ilerde hergün ağlayacağıma 1 gün ağlarım biter dedim. ama geçmedi geçmiyor. ciğerimi sanki içimden söküp alıyorlar sanki hergün binlerce kez tekrar tekrar ölüyorum. sürekli beraber gezdiğimiz yerlerden geçmek zorundayım o yerlerden her geçtiğimde bizi görüyorum. yollarda sarılarak yürüdüğümüzü yolda durup durup birbirimize sarılmalarımızı görüyorum. sürekli ağlıyorum işe giderken işten gelirken odamdan nadiren çıkıp tv izlerken akşam yatarken sabah kalktığımda sürekli gözümden istemsizce akan yaşlarıma bile engel olamıyorum. 2 sene boyunca o kadar ona ait olmuşumki hala kendimi ona ait hissediyorum yanlışlıkla birine gözüm değse hemen gözümü kaçırıyorum sanki ona ihanet ediyormuşum gibi kendimi suçluyorum. hiç kimseye derdimi anlatamıyorum. herkesin tek dediği şey( belki haklılar ama) amaan unut gitsin salla gitsin sen daha iyisine layıksın gerçekten sevse bitmesine izin vermezdi daha iyisini bulursun. derdimi anlatmaya kalksam 5 dk bu sözlerle beni avutup işin içinden çıkıyorlar. elbette kimse beni dinlemek zorunda değil ama acımı bu kadar hafife almaları beni deli ediyor. unut gitsin demenle bennasıl unutucamki beni içim yanıyor benim ciğerim dağlanıyor ben günden güne bittiğimi tükendiğimi hissediyorum ben nasıl unuttum gitti diyim. 3 ay önce hayaller kurduğum insanla bir hiç yüzünden bitmişken nasıl hiçbirşey olmamış gibi davranıyım. gez dolaş keyfine bak diyorlar benim içim kan ağlarken ben baktığım her yerde bizi görürken anılarımız gözümün önündeyken ben nasıl keyfime bakıyım. insan bilinci o kadar acımasızki onla olan her anım sanki hiç kapanmayan bir sinema perdesi gibi sürekli gözümün önünden akıp gidiyor her an gözümün önünde başka bir hayal canlanıyor. keşke diyorum hep sevgili olarak kalsaydık mutluluklarımızı hüzünlerimizi kavgalarımızı en deli aşkımızı bizbize yaşasaydık ne diye aileleri kattık işin içine hep bizbize kalsaydık. kusura bakma uzun oldu ama anlattıklarım yaşadıklarımın ve hissettiklerimin yanında bir hiç sanki. ne diyim ki Allah'a sığındım Allah yardımcımız olsun bizim durumumuzdaki herkesin canım. üzülme diyemiyorum yaşayan bilir sadece

Son düzenleme:
bütün sayfaları okumadım ama gecer... aşk insanı öldürmez, sadece üzer. allah içimize o kadar çeşitli duygular sığdırmış ki... sevgi,üzüntü, acı,şevkat özlem vs. vs. ama alışmak ve unutmak duygularınıda vermiş ki hayatımıza devam edelim. yoksa ilk günki gibi kalacak olsa içimizdeki acılar, kimse taşıyamazdı... geçicek, emin ol geçicek ama biraz daha zaman...

herkes ilk ayrılık anlarında artık dünyanın sonunun geldiğini artık yaşamayacağını sanar ama insanoğlu ölüm acısını bile kabullenebiliyorsa ayrılığı da atlatabilir önemli olan kendine zaman vermek anılarından uzaklaş onları sil diyemem ama duygusal parcalar dinleme yalnız kalmamaya çalış!

ben toparlandım biraz kızlar..
2 ay oldu artık acıdan çok öfke var içimde..
çok fazla üzülmüyorum kendimi soğuttum ama anılar aklıma geldikçe sinir oluyorum
..

Ben yine kötüyüm.Öbür seferki kadar olmasa da geldiler yine.Daha 2 ay olmadan nette bütün arkadaslık sitelerine kayıt yaptırmıs,her gün girip çıkan birini hala özlüyor olabilme salaklığımdan ötürü kendimi kutluyorum.Onu sevebilme salaklığını göstermişken unutabilmektedeki beceriksizliğimde şaşırtmıyor beni.

Daha önce bahsetmiştim.Arkadasımın liseden arkadası benim fotograflarımı facebookta görünce içimi okumuş resmen ve baya hoşuna gitmişim,birşeyler hissetmiş,tanışmak istemiş fakat hayatımda biri oldugunu öğrenince çok üzülmüştü,ayrıldığımızı öğrenince çok sevinmiş kalkmış antalyadan benimle tanışabilme umuduyla gelmiş,arkadasımın ısrarlarıyla içimden gelmesede tanışmaya gittim demiştim.o günden sonra içinde oldugum durumu bildiğinden,itici olmak istemediğinden,üzerime gelmemek icin cok dozunda bir ilgi gösteriyordu bana.fakat ben kimseyle sohbet edecek halde olmadıgımdan msn e falan girmiyordum.tanışmamızdan sonra sadece 2 kere sohbet etmiştik.gecen gun dayanamadı telefon numaramda olmadıgından facebooktan bana mesaj attı.senin icin savaşmalı mıyım yoksa pes mi etmeliyim?seni mutlu etmeme izin verecek misin yoksa hayır mı diyeceksin?demişti.bende içinde bulundugum ruh durumunun hayatıma kimseyi dahil etmeme izin vermediğini,hak etmese bile hala onu özlediğimi,kendisini yarabandı olarak kullanamayacagımı,artık aynı sehirden bir sevgilim olmasını istedigimi,beklemekten,özlemekten yoruldugumu söyledim.arkadas olabilecegimizi(ki gercekten cok isterim kaybetmek istemem cok cici biri)benden başka bir şey beklememesini söyledim.

bunları beni tanıstıran arkadasım dısında kimse bilmiyor.kimse beni anlamaz biliyorum.kısmetimi kacırdıgımı,saçmaladıgımı,internetten birini sevip agzımın payını aldıgımı ve onun yuzunden gercek olan bu adama hayır demiş olmamın mantıksızlıgını anlatıp onun teklifine evet dememi isteyecekler biliyorum.ben hayır diyorum ki kendisi de meslektasım adamın herseyi ortada.beni cok önemsiyor vs vs vs benimki net alemlerinde hatun peşinde ama ben karsıma cıkanlara hayırrrrr diyorum.ah bir ne yaptıgımı bilsem ah.

bunu okurken gözlerimden yaşlar aktı ,nasıl bir duygu yogunlugudur bu dedigin gibi onca zaman geçmesine ragmen

mükemmel offf ben gelemiyorum böyle acılara

Canimm bende ayni durumdayim burda yazilanlari okudukca en azindan bitek ben boyle degilmisim dedim... Insanlar ne kadar degisti herkes birileriyle beraber 2 ay sonra soruyosun olup bittikleri insanin adlarini hatirlamiyorlar.. Bazen bende oyle olmak istiyorum bende herkes gibi aci cekmeden yasamak istiyorum...

aynen..aynen..aynen..ben anlayamıyorum.daha dun severken hemen nasıl salla gitsin diyebildiklerini.milletin şipşak nasıl unutabildiğini.o sevdiğini iddia eden adına yar dediğimiz rezilin nasıl ardına bile bakmadan gidebildiğini.daha dun bensiz yaşayamayacagını söylerken bugun umrunda bile olmayışımı,çektirdiklerini umursamayısını,başkalarını arayaşını,bir ömür boyu aynı yastığa baş koymaktan bahsederken hemde.. ben anlayamıyorum.yıkıldım kaldım.içimdeki bütün inanölar,umutlar öldü.oh da iyi oldu.gercekleri gördüm.kendi hayatıma deli gibi sarıldım.biriyle bir ömür gecirmek üzerine olan butun hayallerime son verdim.evlensem bile her an gidebilecegini düşünerek yaşarım.gidiyorlar,bitiriyorlar,umursamıyorlar çünkü.

bütün erkeklere olan güvenim bitti.sadece hevesleri var bunların.inanmıyorum hiç birine.nasılsa bitecek diyorum.bu da gidecek.aynı cumleleri cok duydum coooookkk.artık hiç birine inanmam.benim icin karsımdakie sonsuz guven duydugum aşk olayı bitti.biriyle birlikte olursam sırf kendi beğenim,sırf kendi hislerim sebebiyle olur artık.ama artık asla bir erkeğin beni sevebilecegine inanmıyorum.onların sevgisine inanmıyorum cünkü.herşeyleri yalan.2 günlük.

ayrıca kim ne yaparsa yanına kalıyor.ben başkalarına cektirdikleri acılar yuzunden mutsuz olanını,yaptıkları yuzunden içten pişmanlık duyanını hiç görmedim.bana ettiğiyle kalacak.onu deli gibi seven birini bulacak ve mutlu mesut yasayacak.aklına bir kere gelmeyecegim.yok eden bulurmuş da,mutlaka aynısını yaşarmış da..yok böyle bir şey.hem bana bunları cektirdikten sonra aynısını yaşasa ne yaşamasa ne.bana faydası ne?ben eriyip tükendikten sonra.olan bana olduktan sonra...

okuyunca çok üzüldüm canım allah yardımcin olsun iyilierle karışaştırsın.erkekler erkekler hep ayı değişmediler değişmeyecekler.kımyaları bozuk.ben gönlümün erkeğini buldum evlendım umarım sizde bulursunuz.

Amiiiinnnnnn canımmmmm ... Rabbim sizinde mutluluğunuzu daim kılsın,kem gözlerden korusun inşallah.

amin canım inşallah..
bende buldum sanıyordum ama değilmiş.. hayırlısı artık.. Allahım bundan sosnra hayırlı insanlarla karşılaştırsın

nerdeyse 2 ay olmuş bu konuyu açalı..
ahh ahh.. üzülmüyorum unuttum artık onu ama bazen özellikle 2 haftada bir ağlama krizi oluyor
onunla olduğum zamanlardaki gibi mutlu değilim eksik gibi hissediyorum..
arkadaşımı yarımı kaybetmiş gibi hissediyorum..
ama daha iyiyim artık onu beklemiyorum
..

Merak ettim nasıl oldun? başka gelişmeler var mı?

Ben unuttum,bitti,gitti..

Hatta şimdi yeni biriyle kıvılcımlar var aramızda :) henüz kıvılcım,birbirimize açılmadık ama olabiliniyor işte,bir başkasına yeniden aşık olunabiliniyor ve korkularımın asla beni durdurmasına izin vermem.Yine mutsuz olabilirim,aynı şeyleride yaşayabilirim belki ama aşk öyle güzel bir duygu ki bütün olumsuzlukları örtüyor.Kısmet...

bende felaket aşk acısı çekiyorum yaa offf 11 gun oldu bugun (( hbrleşmeyi kesti msjlarıma cvp yok hırsımdan atmadıgım msj yok yine tık yok.sonu yok oldugu için atmıyor kendini tutuyor belkide ama nasıl dayanıor insan 1 hafta once aglayarak ayrılıldık benden çok agladı.daha gecen gun seni hala cok seviyorum dedi şimdi bi anda yok oldu beni yok sayıyorrr.istediğin kadar aramaa beni ama ben biliyorum ki sende izlerim kalıcak ve kimse ben gibi olmucak bunu biliyorummm

ayrılığın üzerinden 7 ay geçti..
yaklaşık 2 hafta önce karşılaştım.. birşey hissetmedim hani öfke vs.. zaten birisi vardı hayatımda ama o da işe yaramazmış..onla ayrıldık..
neyse annesi kızkardeşi beni görünce gözleri doldu ağlayacak gibi oldu ikiside..
o da 10 dk aralıksız şok olmuş şekilde baktı..

ve kız kardeşinin düğünü berbat geçmiş.. annemler gitti akraba old için..
kavga çıkmış düğünde bizi ayıran babası kızı düğün günü vermicem diye tutturmuş..
benim eski erkek arkadaşım içip sarhoş olup damada öküz diye bağırmış tekrar kavga..
kimsenin ahı kimsede kalmıyor..
beni üzdüler kendi evlatlarıda üzüldü...

Son düzenleme:
smyl ben ayrılalı 4 gün oldu..içim çok acıyor..onu çok seviyorum,ne kadar bana yanlış yapsa da,her gece dua ediyorum tekrar başlasın pişman olsun akıllansın diye..2 gün önce müsaitsen konuşmamız lazım diye mesaj atmıştım. sonra bi daha aramamıştım,ertesi günün gecesi yani 24 saatten daha fazla bi zaman geçtikten sonra görüşecek konuşacak hiçbişeyimiz kalmadı diye yazmış...ben de 3 senenin ardından bu kadar kolay mı silip atmak herşeyi yazdım cevap gelmedi...unuttu mu beni,istemiyorum beni unutmasını,neden bir gün sonra cevap yazdı ki....((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…