ya hakketten mi ben sessiz kalmayı tercih etmiştim..benim msnde yok o..bu msnde pek eklememişim arkadaşları falan..eskiden ortak face var diye ordan konuşuyordum ama sonra ona ait oldu..msn de baktımda şimdi 3 kişi var ortak 2 siyle muabbeti kesildi zaten okuldan sonra..1ide bana ilişkinin bittiğini söyleyen kişi onuda ben tembihlemiştim benle konuştuğunu falan söyleme diye:) haber almasın istemiştim face açsam misilleme algılarr ..bu zamana kadar açmadımda o açar açmaz bende açınca .hakket ya kendi kendimi çıkmaza mı soktum ben şimdi arkadaşlar ?? 6. günümüz bu ayrılalı...biraz zaman geçince falan ne yapım face mi açıyım msn okul ark. mı ekliyim yoksa..sessizliğe devam mı edeyim şuan ki gibi... hangisi doğru olurr??????
Keşke hiç affetmeseydiniz
Sizi kaybetme korkusu bile yokken , neden senden ayrıldığına pişman olsun ki ?
Bırak , yoluna bak , mümkün olduğuncada ondan uzak dur
Face indeki kız sayısı 3 olmuş yazmışsınız da, çok büyük bir rakammış gibi. Siz böyle dar bakıyorsanız olaylara, sevgiliniz sıkılmış olabilir.
Eskiden sizi seven birinin araması gibi olaylar arkadaşınızın hoşuna gitmemiş olabilir. Bunlar birikir patlar zaman içinde.
Ayrıca sevgilinizin arkadaşına siz sormuşsunuz noldu ayrıldık mı gibilerinden, o da cevap vermiş. Sizin telinizi açmıyor muydu ki eski sevgiliniz?
Sevgilinizin bu arkadaşı size destek olacakmış ya, dikkat edin derim, fazla destek olmasın fırsattan istifade.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama, sağlam bir duruş sergilemeye çalışın bundan sonraki ilişki/lerinizde.
dikkat ettiysen o face yeni açtı dediim. bi çok kişiden geniş bakıyorumdur emin ol...şuan benim nefret ettiğim kızlar dahi hepsini ekledi..ayrıca eski facendeki kız sayısında haddi hesabı yoktu... ayrıva evet ben sordum arkadaşına..onu da yazmıştım telefonumu açmıyordu bence sordumm niye die....
Sizin nefret etmeniz onun nefret etmesini gerektirmiyormuş demek ki, ayrılır ayrılmaz iş başına geçtiğine göre baya bir daralmış. Geniş bakış açısı fedakarlık etmek ya da olmayacak şeyleri kabullenmek anlamına gelmiyor biliyorsunuz ki. Bizler şişen bir balonu görmezden gelmeye çabalarken balon uçuveriyor.Arkadaşına siz sordunuz işte onu diyorum, başlık öyle demiyor sanki?
ben arkadaşına ayrıldık mı diye sormadım canııımm ..neden benimle konuşmuyor bi problemmi var sorarmısın dediim..farkında olmadan birşey mi yapmışım dedim.. başlık o yüzden öyle demiyor...he ama şurda haklısın ayrılır ayrılmaz hemen faaliyete geçmiş....
Ya neden anlamak istemiyorsunuz? İnsanın sevgilisiyle arasında bir arkadaş olmaz olamaz. Eğer iş o raddedeyse zaten ilişki yoktur ortada. Kendinizi kandırarak bir şeyler yaşamışsınız, adam kendi halinde yaşamış resmen.
Toparlanırsınız, umarım bunlar iyi bir deneyim olarak yazılır aklınıza, yoksa erkek milletinden çekeceğiniz var gibi görünüyor arkadaşım.
ben şu durumda olsam kesssinlikle sessiz kalmam...ayıp bişey hem de çok ayıp ne demek başkasına söyletmek...şu an sessiz kalman olgunluk göstergesi değil zavallı bir kabul ediştir...öyle 3. 4. kişilerle de konuşma. ne söyleyeceksen kimseyi karıştırma direk ağlayıp sızlanmadan söyle...ben olsam " karşıma durup kendin söyleyecek kadar mert değilmişsin, asıl şimdi ben seni terkediyorum umarım kısa zamanda layığını bulursun" gibi bir şeyler yazar bir daha da yüzüne bile bakmazdım...en azından içim rahat ederdi. böyle sessiz kalırsan içinden hiç atamazsın daha çoook uzun süre acı çekersin.
o dediğini yapmayı çok istedim hatta aradım bugün ama açmadıı..üstüne gitti en sinir olduğuım kızları ekledi , üstüne arkadaşı aradı.. ayrıldıktan sonra saçma sapan yalanlar söylemiş ki ben onu bugüne kadar aramamıştım bile..ben şimdi ne yapım şok oldum çocuk söyleyince onlarıı...içimde kalmasa bu kadar ağlamam bu kadar üzmem kendimi ama içimde kaldı herşey araasam açmıyor nasıl diyiiimm..söyler misin ..msj mı atıyımm kayle bile almaz o mesajııııı
o dediğini yapmayı çok istedim hatta aradım bugün ama açmadıı..üstüne gitti en sinir olduğuım kızları ekledi , üstüne arkadaşı aradı.. ayrıldıktan sonra saçma sapan yalanlar söylemiş ki ben onu bugüne kadar aramamıştım bile..ben şimdi ne yapım şok oldum çocuk söyleyince onlarıı...içimde kalmasa bu kadar ağlamam bu kadar üzmem kendimi ama içimde kaldı herşey araasam açmıyor nasıl diyiiimm..söyler misin ..msj mı atıyımm kayle bile almaz o mesajııııı
ben şu durumda olsam kesssinlikle sessiz kalmam...ayıp bişey hem de çok ayıp ne demek başkasına söyletmek...şu an sessiz kalman olgunluk göstergesi değil zavallı bir kabul ediştir...öyle 3. 4. kişilerle de konuşma. ne söyleyeceksen kimseyi karıştırma direk ağlayıp sızlanmadan söyle...ben olsam " karşıma durup kendin söyleyecek kadar mert değilmişsin, asıl şimdi ben seni terkediyorum umarım kısa zamanda layığını bulursun" gibi bir şeyler yazar bir daha da yüzüne bile bakmazdım...en azından içim rahat ederdi. böyle sessiz kalırsan içinden hiç atamazsın daha çoook uzun süre acı çekersin.
belurcum bi süre sessiz kalacağını söylemiştin ama aramışsın sonuç yine hüsran olmuş tatlım
evet keşke aramasaydım..biranda öyle boşlukta oldum..sanki açacakmış gibi... zaten bir süre değil uzun bir sürede sessiz kalsam.. hatta hiç beklentim olmamış olsada aramazmış baksana tatlım ya... hem kendi kendine terketti ona buna yalan söylemiş hem de bana acı çektiren kızları ekledi..
bak güzelim kızlar sana acı verebilir ama asıl konu kızları eklemesi değil
adamın senden köşe bucak kaçması
daha öncede dediğim gibi senden çok emin çünkü
yaa bi tut kendini tatlım sık dişini biraz.
ben hep danışanlarıma da anlatmaya çalışıyorum
bir kadın erkeğin peşinden koşmamalı diye
terapilerde onaylıyorlar on beş gün sonra fos çıkıyor
prim verme sen de artık şu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?