Ayrıldık ve gitti Müdüre şikayet etti....

rosssi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
467
133
648
Eski erkek arkadaşımla tam 1 ay önce ayrıldık inat yüzünden olan bir ayrilikti neyse aynı birimde çalışıyoruz ve yılsonu nedeniyle işler yoğunluk suanda da yoğun ve bu arkadaş benim ve başka bir arkadaşımızın kendisine yardım etmediğimiz söylemiş Müdüre öncesinde de sürekli laf vurmaya çalışmaları olmuştu diğer personelin yanında bense olumsuz birsey yapmıyorum amacı ne olabilir

Kimin ayrıldığı belli değil aslında memleketine yerleşmek gibi bir derdi vardı başka bir konudan kavga ettik o sırada tamam geliyormusun benle dedi Hayır dedim döndüm yurudum

cok cocukca yaptıgı

Lisede mudure sikayet etmis falan sanmistim komigime gitti bence sende acik bul iftira atmadan sikayet et. Ne kadar sinir bozucu ya gulesim geldi

Ayrılarak ne kadar doğru bir karar vermişsiniz.
Hemen sizi çocuk gibi şikayet etmiş karakteri oturmamış kaçıncı sınıfa gidiyor bu ergen !,
Sanırım içine oturmuş ve aklınca intikam almaya çalışmış,

Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum ama bende mi tuhaflıklar var diye buraya konu açtım demekki uzaktan da öyle

Bana kalirsa hic muhattap almayin. Hic hayatiniza girmemis gibi orda yasamiyormus gibi davranin. Davranislarini kendinize dert etmeyin ve boyle birinden ayrildiginoz ocin mutlu olun
Cok mu acimasizim bilmiyorum ama bir yasa gelip hala cocukmgibi davrananlara hic tahammulum yok

Karaktersiz, kurtuldugunuza sevinin, adam dedigin ayrilsada birlikte olsada gecmiste kalsada hayatina giren kadina bu sekilde bel alti sirtinda bicaklama seklinde saldirmaz. Belliki kendine yedirememis ayriligi. Dikkatli olun bir sure sonra vazgececektir illaki. Oyununa gelmeyin kendinizi koruyun sadece, bir adam yuzunde isinizden olmayi

Zaten bir aydır yokmuş gibi davranıyorum kendisi de iletisime geçmiyor zaten ama aynı ortam olunca laf camları
İsimden olmam ama huzursuzluk oluyor tabi ise gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…