- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
inadina gidin ve inadini yokmus gibi davranin elbet kininin bitecegi gun gelecektirZaten bir aydır yokmuş gibi davranıyorum kendisi de iletisime geçmiyor zaten ama aynı ortam olunca laf camları
İsimden olmam ama huzursuzluk oluyor tabi ise gitmek istemiyorum
Ortak oldu gibi ayrılma durumuİyi ki ayrılmışsın
Bunun adına kin denir değil mi halbuki gerçekte aşk vardı ortadainadina gidin ve inadini yokmus gibi davranin elbet kininin bitecegi gun gelecektir
Bunun adına kin denir değil mi halbuki gerçekte aşk vardı ortada
Haklısınız ben onu olmayi konumuna düştüm aklımda soru işareti olarak kalan tek nokta buerkeğin de kalitesızı hiççekılmıyor bence ayrılarak en dogrusunu yapmışsın
yarın öbur gun işler cıddıye bındıgınde de aılenı katardı ortaya
Haklısınız ben onu olmayi konumuna düştüm aklımda soru işareti olarak kalan tek nokta bu
..ortak olmuş ama sanki size bir kin duyuyor gibi.Ortak oldu gibi ayrılma durumu
Müdür biliyorbıre bır sana bişey söylese de iş kolay bulunmuyor bu zamanda senin işini ne hakla tehlıkeye atıyor kı
bunlar ilk anda sorun olmaz birikir birikir bi bakarsın işinden olursun ya da sorunlar yasamaya baslarsın.
keşke ufaktan çıtlatsaydın mudure özel hayatıyla profesyonelliği karıştırdıgı için seninle ugrastıgını
sen sessiz kaldıkça uzatmaz insallah
Burdaki çoğu konuda olan şey Özür diliyor karakteri böyle kötülük yok ve atıyor diye barisiyotdukİyi de bu adam her küstüğünüzde böyle yapıyor.
Niye dönüp dönüp barışıyorsunuz?
Evet aynen öyle 35 yaşında evlenmeyi isteyen bir insan ama bu karakteri yüzünden olmamış hep ben de bile bile basladimNe sacma bir insan..
Kus olunca kumanda saklamak filan.
Omrunce cocuk mu avutacaksin.
Zaten bir cacik olmazmis bu adamdan.
Canim insan sevince karsisindakinin bazi kusurlarini goz ardi edebiliyor ancak zaman gectikce hayat aktikca zorlasiyor o kusurlar. Umarim hersey gonlunce olur :)Evet aynen öyle 35 yaşında evlenmeyi isteyen bir insan ama bu karakteri yüzünden olmamış hep ben de bile bile basladim
Sanki bütün erkekler ayni gibi geliyor olgunlasmamisNe sacma bir adammis iyiki ayrilmissiniz.
35 maalesefYaş kaç 12 falan mı
35 maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?