Ayrıldık ve gitti Müdüre şikayet etti....

Zaten bir aydır yokmuş gibi davranıyorum kendisi de iletisime geçmiyor zaten ama aynı ortam olunca laf camları

İsimden olmam ama huzursuzluk oluyor tabi ise gitmek istemiyorum
inadina gidin ve inadini yokmus gibi davranin elbet kininin bitecegi gun gelecektir

Bunun adına kin denir değil mi halbuki gerçekte aşk vardı ortada

Valla iste kin tutmus kendine yedirememis tamamen karaktersiz cocukca cahilce davranislar iste aran kotu olmayinca insanlarin gercek yuzu ortaya cikmiyor, bosverin 1-2 ay dayanin yokmus gibi hareket edin, laf carpmalarina kiskirtmalarina cevap dahi vermeyin kendi kendine birakacaktir.

erkeğin de kalitesızı hiççekılmıyor bence ayrılarak en dogrusunu yapmışsın
yarın öbur gun işler cıddıye bındıgınde de aılenı katardı ortaya
Haklısınız ben onu olmayi konumuna düştüm aklımda soru işareti olarak kalan tek nokta bu

Haklısınız ben onu olmayi konumuna düştüm aklımda soru işareti olarak kalan tek nokta bu

bıre bır sana bişey söylese de iş kolay bulunmuyor bu zamanda senin işini ne hakla tehlıkeye atıyor kı
bunlar ilk anda sorun olmaz birikir birikir bi bakarsın işinden olursun ya da sorunlar yasamaya baslarsın.
keşke ufaktan çıtlatsaydın mudure özel hayatıyla profesyonelliği karıştırdıgı için seninle ugrastıgını
sen sessiz kaldıkça uzatmaz insallah

Müdür biliyor

İyi de bu adam her küstüğünüzde böyle yapıyor.
Niye dönüp dönüp barışıyorsunuz?

Ne sacma bir insan..
Kus olunca kumanda saklamak filan.
Omrunce cocuk mu avutacaksin.
Zaten bir cacik olmazmis bu adamdan.

Ne sacma bir insan..
Kus olunca kumanda saklamak filan.
Omrunce cocuk mu avutacaksin.
Zaten bir cacik olmazmis bu adamdan.
Evet aynen öyle 35 yaşında evlenmeyi isteyen bir insan ama bu karakteri yüzünden olmamış hep ben de bile bile basladim

Evet aynen öyle 35 yaşında evlenmeyi isteyen bir insan ama bu karakteri yüzünden olmamış hep ben de bile bile basladim
Canim insan sevince karsisindakinin bazi kusurlarini goz ardi edebiliyor ancak zaman gectikce hayat aktikca zorlasiyor o kusurlar. Umarim hersey gonlunce olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…