Ayrıldık ve gitti Müdüre şikayet etti....

hep vıtamınsızlıkten
resmen ergenlık çığırtkanlıgı yapmıs
hıc cıddıye alma kendısını takma bosver

[
Bu noktadan sonra geri dönüşü olmaz mı Siz ne dusunuyorsunuz N nscckts
sız gerı donersenız hayatınızın hatası olur
o kesın gerı doner cunku karakterı oturmamıs, doner gıder gerı gelır laçkalasırır.
tavrınız net uslubunuz keskın olmalı ona karsı ve onu kesınlıkle cıddıye almadıgınızı bılmelı...

Bu yaptığı şeyler ilgi çekmek için benimle iletişim kurmak için ama kendime engel olup cevap vermeyi düşünmüyorum

Bu yaptığı şeyler ilgi çekmek için benimle iletişim kurmak için ama kendime engel olup cevap vermeyi düşünmüyorum
kısıler ılgı cekmek ve dıkkat cekmeye calısmak ıcın boyle bırsey yapmaz kı :)
bu aksıne ıntıkam almaya calısmak ofke kontrolu saglayamamak zarar verım huzursuz edımde nasıl olursa olsun demenın bı seklıdır
bu adam kesınlıkle sıze deger vermıyor

Değer verdiğini biliyorum klasik bir cevap ama öyle. Onun iletişim kurma yolu bu sorun çıkarmak ve sonrasında noldu ne problem var çözelim diye benim adım atmami bekliyor önceki barışmalwrimiz da hep bu şekilde oldu. Ve kendi de belirtti bunu sazan gibi atliyorsun vb gibi. Bilmiyorum böyle bit tespiti var

Demek ki ayrılmanız iyi olmuş, İyi günlerin hatrına insan düzgün davranır, ekmeğiyle oynamak ne demek.

İş yerindeki sorunla mı yoksa eski sevgilinle olan durumunu mu soruyorsun anlamadım ama ben ikisi için de yorum yapacağım. Sevgiliye geri dönme tabii ki.
İş yeri meselesinde de, eğer ki bu şikayet asılsızsa, inkar ediyorsan, müdür seninle konuşmak istediğinde bunun asılsız olduğunu söyleyebilir, bu kişiyle olan kişisel meselerinin iş yerine bu asılsız şikayetle yansıması dolayısıyla özür dileyebilirsin. Profesyonel olan bu. Öyle işten ayrılmaya, bu kişiden köşe bucak kaçmaya gerek yok. İşini yap, ve bu kişiyi ciddiye alma.

Sağolsun amirim bunu neden yaptığının farkında yapılan şikayet de kendisinde fazla ıs yükü olduğuna dair ve benden daha çok çalışıyormus olay bu, yapılan hatalı bir işlem yada usule aykırı bişey yok sadece bu arkadaş hazin problemi yaşıyor

Psikolojisi bozuldu bence üzülüyorum da acıma var

Belki de senden harbiden de onunla gitmeni istemiş olabilir. Ama o neden gitmeyi bu kadar cok istiyordu ki. Yerinden memnun degilmiydi canim?

Iyi ki ayrilmissin salla elinden geleni yapsin nolacak umursama korkarsan iyice ustune gelir dik dur

Belki de senden harbiden de onunla gitmeni istemiş olabilir. Ama o neden gitmeyi bu kadar cok istiyordu ki. Yerinden memnun degilmiydi canim?
Ailesi başka bir şehirde evlenip aynı şehire gitmek istiyordu ama ben istemedim bulunduğumuz şehirde tanıştık sonuçta oraya gitmesi için sebep yok ailesi disinda

Ya hanımlar bugün işte delirtti beni kendinin iş alanına giren şeyleri de bana yolluyor beni ilgilendirmiyor diyor halbuki onun da işi müdüre çıtlattım ama yok olmayacak ne yapmaya çaloşıyor anlamıyorum sizce

Ilkokulda ayni sinifta olsaydiniz bu cocuk sizi ogretmenede sikayet ederdi.
Ne insanlar var anlamak mumkun degil

Ama bug
Ilkokulda ayni sinifta olsaydiniz bu cocuk sizi ogretmenede sikayet ederdi.
Ne insanlar var anlamak mumkun degil
Bugün ben de söyledim müdüre tutamadım kendimi kötü yaptım biliyorum ama müdür de bilsin istedim kendi yapıyor aslında saçmalıkları off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…