Aslinda her erkek boyle degil. Ama yinede hepsinin icinde az bir pay var bence sacmalayanSanki bütün erkekler ayni gibi geliyor olgunlasmamis
sız gerı donersenız hayatınızın hatası olur
Bu yaptığı şeyler ilgi çekmek için benimle iletişim kurmak için ama kendime engel olup cevap vermeyi düşünmüyorum[
sız gerı donersenız hayatınızın hatası olur
o kesın gerı doner cunku karakterı oturmamıs, doner gıder gerı gelır laçkalasırır.
tavrınız net uslubunuz keskın olmalı ona karsı ve onu kesınlıkle cıddıye almadıgınızı bılmelı...
kısıler ılgı cekmek ve dıkkat cekmeye calısmak ıcın boyle bırsey yapmaz kı :)Bu yaptığı şeyler ilgi çekmek için benimle iletişim kurmak için ama kendime engel olup cevap vermeyi düşünmüyorum
Değer verdiğini biliyorum klasik bir cevap ama öyle. Onun iletişim kurma yolu bu sorun çıkarmak ve sonrasında noldu ne problem var çözelim diye benim adım atmami bekliyor önceki barışmalwrimiz da hep bu şekilde oldu. Ve kendi de belirtti bunu sazan gibi atliyorsun vb gibi. Bilmiyorum böyle bit tespiti varkısıler ılgı cekmek ve dıkkat cekmeye calısmak ıcın boyle bırsey yapmaz kı :)
bu aksıne ıntıkam almaya calısmak ofke kontrolu saglayamamak zarar verım huzursuz edımde nasıl olursa olsun demenın bı seklıdır
bu adam kesınlıkle sıze deger vermıyor
Burdaki çoğu konuda olan şey Özür diliyor karakteri böyle kötülük yok ve atıyor diye barisiyotduk
Demek ki ayrılmanız iyi olmuş, İyi günlerin hatrına insan düzgün davranır, ekmeğiyle oynamak ne demek.Eski erkek arkadaşımla tam 1 ay önce ayrıldık inat yüzünden olan bir ayrilikti neyse aynı birimde çalışıyoruz ve yılsonu nedeniyle işler yoğunluk suanda da yoğun ve bu arkadaş benim ve başka bir arkadaşımızın kendisine yardım etmediğimiz söylemiş Müdüre öncesinde de sürekli laf vurmaya çalışmaları olmuştu diğer personelin yanında bense olumsuz birsey yapmıyorum amacı ne olabilir
Sağolsun amirim bunu neden yaptığının farkında yapılan şikayet de kendisinde fazla ıs yükü olduğuna dair ve benden daha çok çalışıyormus olay bu, yapılan hatalı bir işlem yada usule aykırı bişey yok sadece bu arkadaş hazin problemi yaşıyorİş yerindeki sorunla mı yoksa eski sevgilinle olan durumunu mu soruyorsun anlamadım ama ben ikisi için de yorum yapacağım. Sevgiliye geri dönme tabii ki.
İş yeri meselesinde de, eğer ki bu şikayet asılsızsa, inkar ediyorsan, müdür seninle konuşmak istediğinde bunun asılsız olduğunu söyleyebilir, bu kişiyle olan kişisel meselerinin iş yerine bu asılsız şikayetle yansıması dolayısıyla özür dileyebilirsin. Profesyonel olan bu. Öyle işten ayrılmaya, bu kişiden köşe bucak kaçmaya gerek yok. İşini yap, ve bu kişiyi ciddiye alma.
Ailesi başka bir şehirde evlenip aynı şehire gitmek istiyordu ama ben istemedim bulunduğumuz şehirde tanıştık sonuçta oraya gitmesi için sebep yok ailesi disindaBelki de senden harbiden de onunla gitmeni istemiş olabilir. Ama o neden gitmeyi bu kadar cok istiyordu ki. Yerinden memnun degilmiydi canim?
Bugün ben de söyledim müdüre tutamadım kendimi kötü yaptım biliyorum ama müdür de bilsin istedim kendi yapıyor aslında saçmalıkları offIlkokulda ayni sinifta olsaydiniz bu cocuk sizi ogretmenede sikayet ederdi.
Ne insanlar var anlamak mumkun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?