• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Sözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim

Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo

Son düzenleme:
Daha şimdiden kartları yanlus oynamışsın bence.daha sözlüsün hele bi evlen. Gereksiz sorun çıkarmışsın kusura bakma. 5 senelik evliyim 2 senedir ara ara kaynanam gelir kalır 1 2 gun ben cagirrim sevinirim de. Ayni sehirdeyz aramzda 45 50dk mesafevar.yani olabilecek bisey bu. Bunun duskunlukle alakasi yok.esim illa cagir kalsin demez asiri annecik biride degldir. Ama annesi sonucta bu sekilde baskı yaptıkça haksiz duruma dusersin. Yani duskun degilsede duskun edersin adami. Annecik yapili olup olmadığını buradan anlayamazsın yanlis yol ve sacma bir ayrilik olmus.insallah barisirsiniz .ama tavsiyem olsun. Bu konularla ilgili acik sözlü olma iliskine zarar verirsin. Once bi yaşa. Rahatsiz oldugun bir durum yasarsan güzellikle engellersin. Ama daha cok erken dogmamis bebege don bicmek bu bak ayrilmissiniz

Daha şimdiden kartları yanlus oynamışsın bence.daha sözlüsün hele bi evlen. Gereksiz sorun çıkarmışsın kusura bakma. 5 senelik evliyim 2 senedir ara ara kaynanam gelir kalır 1 2 gun ben cagirrim sevinirim de. Ayni sehirdeyz aramzda 45 50dk mesafevar.yani olabilecek bisey bu. Bunun duskunlukle alakasi yok.esim illa cagir kalsin demez asiri annecik biride degldir. Ama annesi sonucta bu sekilde baskı yaptıkça haksiz duruma dusersin. Yani duskun degilsede duskun edersin adami. Annecik yapili olup olmadığını buradan anlayamazsın yanlis yol ve sacma bir ayrilik olmus.insallah barisirsiniz .ama tavsiyem olsun. Bu konularla ilgili acik sözlü olma iliskine zarar verirsin. Once bi yaşa. Rahatsiz oldugun bir durum yasarsan güzellikle engellersin. Ama daha cok erken dogmamis bebege don bicmek bu bak ayrilmissiniz

Herkes gun gelir yaşattığıni yaşar o zaman anlar hatasini ama is işten geçmiş olur

Oğlum var, aynı şehirde yatılı kalmam gerekmedikçe. Neden kalayım? Farklı şehirdir özlenir onlar gelir kalır siz gider kalırsınız. Aynı şehirde illa gece de mi kalmak gerekiyor. Özlediğinde çağırırsın yada sen gidersin yemeğini yer çayınj içer dönersin.
İlla Kalmak mı lazım.

Ayyy şu anacı oğlanlardan başım baya yandığı için diyorum uzak durun lütfen. Hayatımda anacı oğlanlar kadar kompleksli ve omurgasız kimseyi tanımadım. Güzelim yılları onların ana sevdasına kurban etmeye değer mi? DEĞMEZ

Mesaji bastan sona okudun mu cocugun anaci oldugu kanisina nerden vardin annem misafir mi benim evimde demesinden mi napsin evlendim deyip anasinin yüzüne bakmasin mi bu nasil sacma bi düşünce su kafayla birde millete akil vermeye kalkıyorsunuz

2 3 gün kalınır ama sozlunuz 2 3 ay kalır demiş. Yok devenin nalı yani. Hiç ayrı eve çıkmayın o zaman annesinin eteğinden ayrılmamış daha. Ayrılın başınızı yakmayın. Sonra buraya boşanıyorum diye konu açarsınız.

Tamam siz haklısınız da bu ne gerginlik? İkinizin birbirinize tahammülü neden bu kadar az?

Kendi evimde bile kendimi daha rahat hissettiğim alanlarım var. Koltuğun hep aynı yerine, masada hep aynı sandalyeye otururum. Aynı şehirde kendi evim varken başka evde kalmak benim yapabileceğim bir şey değil. Yapanı da anlamakta zorlanıyorum.

Sözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Yasanmislik yokken cok önyargili davranmissin.Kimse annesini atmaz hele herhangi sebep yokken annesini 2.plana hic atmaz.Hakliliginiz belki ilerideki korkular ama gene de gidis yolunuz yanlis olmus.
Neyse en azindan sonrasinda ikinizde yorulmayacaksiniz

Son düzenleme:
Mesaji bastan sona okudun mu cocugun anaci oldugu kanisina nerden vardin annem misafir mi benim evimde demesinden mi napsin evlendim deyip anasinin yüzüne bakmasin mi bu nasil sacma bi düşünce su kafayla birde millete akil vermeye kalkıyorsunuz
Misafir kelimesi küfür mü? Neden bu kadar cellaniyorsunuz.
Evet benim evimde annemde misafir kayınvalidem de. Kayınvalidem başka şehirde bazen gelir bir kaç gün kalır döner. Misafir gibi ağrlarım, iş yaptırmam. Annem aynı şehirde eşim varken kaldığını tarih yazmaz. Gündüz çay içiyoruz yada akşam yemeği yiyoruz beraber evlerine dönüp yatıyorlar. Şimdiye kadar da hiç sorun olmadı.
Evlendirip ayrı ev açan insanlar ayrı aile kurmuştur ve siz misafirsinizdir. Bunda gocunacak ne var?

2 3 gün kalınır ama sozlunuz 2 3 ay kalır demiş. Yok devenin nalı yani. Hiç ayrı eve çıkmayın o zaman annesinin eteğinden ayrılmamış daha. Ayrılın başınızı yakmayın. Sonra buraya boşanıyorum diye konu açarsınız.

Mesaja gore sadece misal vermis illa gelir kalir dememis ki olabilir hastalik olabilir baska bi sikinti olabilir mecburiyetten kalmasi gerekebilir belkide boyle sert cikis karsisinda soylemek icin bile soylenen sozdur

Back
X