Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok empati yaptım ama 2 3 ay kimse kimseyle kalmak istemez babasıyla kavga edince 2 3 kalacak hep edilolar kavga her seferinde böylemi olcak sonra bu eve yerleşmeye kadar gitcekİletisim sorununuz var bence ciddi anlamda. Genele bakınca ikinizden de mantıklı ve empatiye dayali cümleler çıkmamış
Düşünce yapısı bu ama onun hep öyleDaha şimdiden kartları yanlus oynamışsın bence.daha sözlüsün hele bi evlen. Gereksiz sorun çıkarmışsın kusura bakma. 5 senelik evliyim 2 senedir ara ara kaynanam gelir kalır 1 2 gun ben cagirrim sevinirim de. Ayni sehirdeyz aramzda 45 50dk mesafevar.yani olabilecek bisey bu. Bunun duskunlukle alakasi yok.esim illa cagir kalsin demez asiri annecik biride degldir. Ama annesi sonucta bu sekilde baskı yaptıkça haksiz duruma dusersin. Yani duskun degilsede duskun edersin adami. Annecik yapili olup olmadığını buradan anlayamazsın yanlis yol ve sacma bir ayrilik olmus.insallah barisirsiniz .ama tavsiyem olsun. Bu konularla ilgili acik sözlü olma iliskine zarar verirsin. Once bi yaşa. Rahatsiz oldugun bir durum yasarsan güzellikle engellersin. Ama daha cok erken dogmamis bebege don bicmek bu bak ayrilmissiniz
Ayyy anlayışsız insanlarla bir yola çıkma zaten ayrılmakla çok doğru davranmışsınSözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Abla ufak değilki 2 3 ay kalmaktan bahsediyor sadece annesini düşünüyor beni düşündüğa yokHerkesin bi görüşü var hepsine saygi duyarim ben 39 yaşındayım ikinci evliligimi yaptim kimse illaki boşanmak icin evlenmiyor ama sartlar bazen sizi o noktaya getiriyor
İsin özüne bakarsak bizler el kizi kocalarmizda hep el oglu olmuştur ortam cok bozuldu gun geliyor arkaniza bi bakiyorsunuz yaninizda sadece anne ve babaniz kalmis ne evlattan ne kardesten nede kocanizdan size fayda kaliyor yine ne varsa annelerde babalarda var yaslasiniz muhtemelen benden küçük benden size abla tavsiyesi herkese gerektigi gibi davranin kendi annenize nasil yaklasiyorsaniz karsi tarafada oyle davranin biraz sayginin kiymet vermenin kimseye zarari olmaz bunlari yaparken kendinizden odun verin demiyorum ama ufak tefek seylerede biraz katlanmak gerek
Annesini kapıya koysun demiyorum sadece evleneceğinin farkına vrsın yeterYarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
Evinde kalıyordu babası evi terk edilordu
bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Hiç öyle değil.Herkesin bi görüşü var hepsine saygi duyarim ben 39 yaşındayım ikinci evliligimi yaptim kimse illaki boşanmak icin evlenmiyor ama sartlar bazen sizi o noktaya getiriyor
İsin özüne bakarsak bizler el kizi kocalarmizda hep el oglu olmuştur ortam cok bozuldu gun geliyor arkaniza bi bakiyorsunuz yaninizda sadece anne ve babaniz kalmis ne evlattan ne kardesten nede kocanizdan size fayda kaliyor yine ne varsa annelerde babalarda var yaslasiniz muhtemelen benden küçük benden size abla tavsiyesi herkese gerektigi gibi davranin kendi annenize nasil yaklasiyorsaniz karsi tarafada oyle davranin biraz sayginin kiymet vermenin kimseye zarari olmaz bunlari yaparken kendinizden odun verin demiyorum ama ufak tefek seylerede biraz katlanmak gerek
Ben aynı şehirde birlikte kalmak saçma geliyor uzak olur kalsın ona zaten bişel demem söyledim de kendisineKadın belki gelip hiç kalmayacaktı, olmayan, farazi bir şeyden dolayı ayrılmışsınız. Ayrıca direk olarak, ben istemem kalmasını derseniz tabi ki nişanlınız annem misafir değil gelir kalır der. Siz kendinizi yerine koyun, nişanlınıza dese ki size, arkadaşımla konuşuyorduk şimdi kayınvalidesi onlara gelip kalıyormuş , ben hiç istemem öyle bir şey dese, annenizi savunma ihtiyacı hissetmez misiniz?
Abla ufak değilki 2 3 ay kalmaktan bahsediyor sadece annesini düşünüyor beni düşündüğa yok
30 Sene az değil mi? 70 yaşına kadar bakmalı insan evladınaYarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
Hiç öyle değil.
Hayat arkadaşı denen bir kavram var. Keza babam ufak bir kanser atlatı babannem telefonla aradı geçti anneciğim baktı babama. Hepimiz evlendik gittik yanında karısı duruyor. Hayat böyle bir şey. Ben yarın toprak olacağım evladım kendi kurduğu ailesiyle yaşayacak
30 Sene az değil mi? 70 yaşına kadar bakmalı insan evladına![]()
Tam isabet olmuş doğru kararSözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Farklı şehir diyorAynı şehirde oturdugum kayınvalidem ile 2/3 ay aynı evde ne işim var. Masraf yapmayın bari bir yatak odası takımı alıp kayınvalidenin evinde yaşayın![]()
Bizim ilk tartışmamız aynı evde yaşama muhabbetinden çıktı sonra devam etti böyle bende artık böyle onu yoklamaya başladım düşüncelerini merak ediyorum çünküAblacım onceki konularina bakmadim biraz once bi arkadas yazmisti sanirim sikintili bi birlikteliğiniz var ben bu uyariyi bugun icin yapmadim olurda yarin bi baskasi cikar yine boyle ufak tefek sorun olur o zaman sağduyulu davran erkekler anneye düşkündür ama kadinina daha fazla düşkündür tatli dil guler yuz biraz kapris biraz cilve ile kocani kendine baglarsin ama bu zamanla olacak isler en bastan duvar koyma araya yoksa bu soz nişan olayi nikah masasina gitmeden sonlanir hersey zamanla