• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

Yarin sende anne olacaksin 30 sene bak buyut geceni gündüzüne kat sabahlara kadar uykusuz kal ve ve oglunun evinde misafir ol kusura bakmayin ama nisanliniz hakli gelip 2-3 gun kalmasi neden zoruna gidiyor ne demek evimde kalmasın oldu olacak evinede gelmesin bu nasil kafa
2 3 gün değil 2 3 ay diyor ayrıca kv kocasıyla anlaşamıyor kavga ettiklerinde gelir 2 3 ay bizde kalır diyor

hanımlar herkes kaynananın gelip kalmasına takılmış ama damat adayı annemin temizliğini de yapacaksın vs gibi şeyler de söylüyormuş. sizce normal mi bu? o kadar annesini düşünüyorsa kendi gitsin yapsın annesinin temizliğini düzenini.

ayrıca ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. aynı şehir içinde gelip yatıya kalmak ne demek niye? kahvaltıya gidilir, yemeğe gidilir, buluşulur gezmeye gidilir ama kalmak ne demek yani?

Mesaja gore sadece misal vermis illa gelir kalir dememis ki olabilir hastalik olabilir baska bi sikinti olabilir mecburiyetten kalmasi gerekebilir belkide boyle sert cikis karsisinda soylemek icin bile soylenen sozdur
Önceki konulardan nisanlisini az çok tanıdım. Biliyorum böyle tip erkekleri. Konulari okursanız anlarsınız. Şimdi misal verir evlenince evine yerleştirir. Sadece bu konuda değil başka konularda da bu kızı annesine köle etmeye çalışan bir tip. Hastalık durumlarında da alınan karar iki kişiliktir. Durum oraya gelirse konuşulur zaten. Konuda hastalık falan geçmemiş düz bir hayattan bahsediyor işte.

Sözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim

Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Kartları açık oynamissiniz iyi olmuş gerçek yüzlerini göstermişler değil kaynana kendi ailemle iki üç ay aynı evde yaşayamam herkesin kurulu düzeni var.

Bence çok iyi yapmışsın. Annesini çok seven evlenmez olur biter. Anneye düşkünlük olabilir. Ona bir sözüm yok ama öyle insanlar bir ömür boyu otursunlar anneleri ile. Benim de çocuğum var ve evet ben de onun evinde misafir olacağım tıpkı annemin, babamın, kv ve kpnin bizim evimizde misafir olduğu gibi. İlla kalabalık aile istesek evlenmez annemiz ve babamız ile yaşamaya devam ederdik değil mi? Birey olan adamlarla evlenin kızlar.

2-3 ay hangi sebeple kalacakmış ki?
Herkesin kendi evi yurdu var, anne olması oğlunun/kızının evine çökmesini gerektirmiyor.
Aynı şehirde olursun, gelirler, gönderesin gelmez "Anne kalın burada sabah kahvaltıyı beraber yapalım" dersin kalınır o da olabilir; ama bu "Geldiklerinde kalamazlar/Geldiklerinde istedikleri kadar kalırlar" gibi aşırılıklara niye kayıyor, niye güç savaşına dönüyor bunu düşünün siz. Hiç normal gelmiyor bana bu annen gelirdi gelmezdi, kalırdı kalmazdı savaşı. Ne meraklı millet anasını yanında taşımaya ya.

Bu arada bana da sorulmadan söyleyeyim: Oğlum var.
Ve evlerine çökme gibi planlarım yok.

Mesaji bastan sona okudun mu cocugun anaci oldugu kanisina nerden vardin annem misafir mi benim evimde demesinden mi napsin evlendim deyip anasinin yüzüne bakmasin mi bu nasil sacma bi düşünce su kafayla birde millete akil vermeye kalkıyorsunuz
2 3 ay kalmaktan bahsediyor

Oğlum var, aynı şehirde yatılı kalmam gerekmedikçe. Neden kalayım? Farklı şehirdir özlenir onlar gelir kalır siz gider kalırsınız. Aynı şehirde illa gece de mi kalmak gerekiyor. Özlediğinde çağırırsın yada sen gidersin yemeğini yer çayınj içer dönersin.
İlla Kalmak mı lazım.
katılıyorum

2-3 ay hangi sebeple kalacakmış ki?
Herkesin kendi evi yurdu var, anne olması oğlunun/kızının evine çökmesini gerektirmiyor.
Aynı şehirde olursun, gelirler, gönderesin gelmez "Anne kalın burada sabah kahvaltıyı beraber yapalım" dersin kalınır o da olabilir; ama bu "Geldiklerinde kalamazlar/Geldiklerinde istedikleri kadar kalırlar" gibi aşırılıklara niye kayıyor, niye güç savaşına dönüyor bunu düşünün siz. Hiç normal gelmiyor bana bu annen gelirdi gelmezdi, kalırdı kalmazdı savaşı. Ne meraklı millet anasını yanında taşımaya ya.
Annebi babasıyla sorunlu babamla kavga ederse 2 3 ay bizde kalır diyor

Önceki konulardan nisanlisini az çok tanıdım. Biliyorum böyle tip erkekleri. Konulari okursanız anlarsınız. Şimdi misal verir evlenince evine yerleştirir. Sadece bu konuda değil başka konularda da bu kızı annesine köle etmeye çalışan bir tip. Hastalık durumlarında da alınan karar iki kişiliktir. Durum oraya gelirse konuşulur zaten. Konuda hastalık falan geçmemiş düz bir hayattan bahsediyor işte.
Habtalık olur 2 3 ay kalır o ayrı bişey dedim ama başka türlü benimde düzenin olur dedim ne olcak annem seni yicek mi diyor neymiş annesi babasıyla kavga edince kalırlış

2 3 ay lafını normal bi zaman için söylememiştir hani örnek olarak demiştir. Yoksa bence öyle olsa erkeklerin de bundan çok çok memnun kalacağını sanmam anneci değilse. Fazla yükselmişsiniz ya sanki. Anneler kıymetli oluyo yani aileler herkes için kıymetli. Ben de durup düşünürüm mesela bu konuda çok ılımlı olmazsa evlenmeyi düşündüğüm kişi. Ama bu demek değil ki annemi babamı alıp aylarca yanımda tutucam. Ortalık sakinleşince daha anlayışlı konuşabilirsiniz gibi geldi bana, karşılıklı olarak.

Habtalık olur 2 3 ay kalır o ayrı bişey dedim ama başka türlü benimde düzenin olur dedim ne olcak annem seni yicek mi diyor neymiş annesi babasıyla kavga edince kalırlış
Şuan kesin ayrıldınız mı? Eğer ayrilmayip sevgi uğruna göz yumarsaniz gerçekten tanımadığım biri için üzülürüm. Ailelere falan haber verildi mi ayrılık? Karar net mi

Misafir kelimesi küfür mü? Neden bu kadar cellaniyorsunuz.
Evet benim evimde annemde misafir kayınvalidem de. Kayınvalidem başka şehirde bazen gelir bir kaç gün kalır döner. Misafir gibi ağrlarım, iş yaptırmam. Annem aynı şehirde eşim varken kaldığını tarih yazmaz. Gündüz çay içiyoruz yada akşam yemeği yiyoruz beraber evlerine dönüp yatıyorlar. Şimdiye kadar da hiç sorun olmadı.
Evlendirip ayrı ev açan insanlar ayrı aile kurmuştur ve siz misafirsinizdir. Bunda gocunacak ne var?
Kayınpeerle kavga ediyorlar o zaman 2 3 ay kalır diyor bana bende senin ailenin huzursuzluğunu neden bana çektiriyorbun dedim

Back
X