• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık

kittylee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
2
3
1
28
Sevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme

Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim

Moralim çok bozuk, ben 23 yaşındayım o 27 yaşında .

Ne tavsiye edersiniz bana

Sevgilim Kanadadan iş teklifi aldı oraya gidecek, ben burada yaşayalım dedim. Kavga ettik, ayrıldım. Ailem izin vermez zaten gitmeme

Bana dedi ki evlenelim hemen beraber gidelim benim düzenim burada kurulu ailemi arkadaslarımı nasıl bırakayım dedim

Kanadada iş teklifi VS Türkiyede sevgili tribi. Adam doğru seçim yapmış. Ne yapsaydı siz istiyorsunuz diye geleceğini mi yaksın?

Hayat senin hayatın deriz ne diyelim

Kiz deli misin sen :) Istikbal yapacakmis adamcagiz

İyi de olan olmuş biten bitmiş.Gelmem demişsin ayrılmışsınız.Benim bildiğim tavsiye bitmiş bir olaya değil devam eden bir olaya verilir😂
Babam Amerika ve Almanyada pilotluk yaparken.... Gel çoçukları burada doğsun derken bir nevi köyümü anamı bırakmam diyen..... Kulakların çınlasın anne pek iyi yaptın sanki.... Babamın ülkeye dönüşü mutsuzluğu pişmanlıklar...... Geçmişe gittim şimdi....... Seviyor ve anlaşıyorduysanız yanlış karar...... Fırsat varsa pişmanlığınızı ifade edin..... Burda bile yazarak vakit kaybetmeyin.....derim...... Tabi siz bilirsiniz genede 🙏

Kafam allak bullak çok ani oldu zaten sinirle ayrıldık. Küsüz yani .

Çok inat biri, ben oğlak burcuyum o başak burcu . Pişman olur mu başak erkeği
Başak erkeği sevdimmi tam sever, bitirirse tam bitirir. Çok güçlü karakterleri vardır.
Belkide bu adamı kaybettiğine sonra çok üzüleceksin.

Babam Amerika ve Almanyada pilotluk yaparken.... Gel çoçukları burada doğsun derken bir nevi köyümü anamı bırakmam diyen..... Kulakların çınlasın anne pek iyi yaptın sanki.... Babamın ülkeye dönüşü mutsuzluğu pişmanlıklar...... Geçmişe gittim şimdi....... Seviyor ve anlaşıyorduysanız yanlış karar...... Fırsat varsa pişmanlığınızı ifade edin..... Burda bile yazarak vakit kaybetmeyin.....derim...... Tabi siz bilirsiniz genede 🙏
şimdiki aklım olsa çocuğumu kanada da doğururdum vatandaş olsun diye .komşum yapacaktı 3 ay orda yaşayıp ama pandemi oldu gidemedi maalesef.Çocuğum büyüyünce uğraşıp duracak oralara kapağı atmak için buralar daha da yaşanmaz olacağı için :kızgın:

Back
X