acı çektiğiniz halde doğruyu seçme cesaretinizi tebrik ederim, geçecek elbette.. en kısa zamanda tedavi olmalı, karşısına çıkan her kadın sizin gibi zeki ve güçlü olmayabilir..8-9 ay öncesinde tanışıp aynı ortamda çalıştığımız ilk gördüğümüzden beri birbirimize ciddi ilgimiz olan 2 aylık sevgilim var. Başlama kısmı çok çetrefilli oldu bi sürü engel çıktı vs ama bi şekilde bi araya gelmeyi becerdik. Ben 31 o 36 yaşında. Çok da seviyorum. O da çok seviyor. Fakat ciddi takıntıları var. Bi konuya takınca üstüne gidiyor deşiyor da deşiyor.
İlk başladık, wp engelli listemi açtı o kadar kişiyi kara liste tutar gibi engelli listesinde tutmama taktı önce. Herkesin engeli kalkacakmış içlerinde asılmaya kalkan zaten olamazmış. İşte insanlar yazamadığı için değil yazmaya cesaret edemediği için yazmayacakmış. Liseden beri aynı numarayı kullanıyorum yanlış arayanı bile engelliyorum ne bileyim kim kim. Yok anlamıyor. İlk şoku atlattık.
Bi akşam eve vardıktan sonra arabada oyalanıp öyle çıktım eve. Neden geç çıktın bişey mi vardı diye başladı didiklemeye dedim senden olmaz. Sen kafanda yazıp beni de delirtirsin istemiyorum. Sabaha kadar aradı yazdı açmadım olmadı açtım kavga kıyamet yok dedim olmicak. Ertesi gün güller çikolatalar geldi eve kuryenin biri gitti biri geldi. Dedim bak cocuk değiliz saçma sapan takıntıların var bana güvenmiyorsan zaten yürümez. Özür diledi vs barıştık.
Bi yere gidiyorum didikliyo yazıyo arıyo. Biriyle iki laf ettirmiyor sürekli paşama yazacağım. Bi arkadaşımdan bahseditorım mesela detay detay soruyor içinden bi ex hikayesi çıkar mı diye. Cinnet geldi 2 ayda. Bugün kızkıza kahvaltıya gittik. Mesajına dönmediğim için uzattı. Ben de dedim ben senle uğraşamam. Manipüle etmeye çalıştı yok dedim biz o yolları geçtik yemiyoruz artık. Fakat canım o kadar yanıyo ki. Asla değişmez düzelmez biliyorum. Dönmem de. Ama acıyo işte
Valla helal olsun herkes böyle mantıklı karar veremez hiç arkanıza bakmayın ben düzelen göremedim çünkü zihniyeti bu8-9 ay öncesinde tanışıp aynı ortamda çalıştığımız ilk gördüğümüzden beri birbirimize ciddi ilgimiz olan 2 aylık sevgilim var. Başlama kısmı çok çetrefilli oldu bi sürü engel çıktı vs ama bi şekilde bi araya gelmeyi becerdik. Ben 31 o 36 yaşında. Çok da seviyorum. O da çok seviyor. Fakat ciddi takıntıları var. Bi konuya takınca üstüne gidiyor deşiyor da deşiyor.
İlk başladık, wp engelli listemi açtı o kadar kişiyi kara liste tutar gibi engelli listesinde tutmama taktı önce. Herkesin engeli kalkacakmış içlerinde asılmaya kalkan zaten olamazmış. İşte insanlar yazamadığı için değil yazmaya cesaret edemediği için yazmayacakmış. Liseden beri aynı numarayı kullanıyorum yanlış arayanı bile engelliyorum ne bileyim kim kim. Yok anlamıyor. İlk şoku atlattık.
Bi akşam eve vardıktan sonra arabada oyalanıp öyle çıktım eve. Neden geç çıktın bişey mi vardı diye başladı didiklemeye dedim senden olmaz. Sen kafanda yazıp beni de delirtirsin istemiyorum. Sabaha kadar aradı yazdı açmadım olmadı açtım kavga kıyamet yok dedim olmicak. Ertesi gün güller çikolatalar geldi eve kuryenin biri gitti biri geldi. Dedim bak cocuk değiliz saçma sapan takıntıların var bana güvenmiyorsan zaten yürümez. Özür diledi vs barıştık.
Bi yere gidiyorum didikliyo yazıyo arıyo. Biriyle iki laf ettirmiyor sürekli paşama yazacağım. Bi arkadaşımdan bahseditorım mesela detay detay soruyor içinden bi ex hikayesi çıkar mı diye. Cinnet geldi 2 ayda. Bugün kızkıza kahvaltıya gittik. Mesajına dönmediğim için uzattı. Ben de dedim ben senle uğraşamam. Manipüle etmeye çalıştı yok dedim biz o yolları geçtik yemiyoruz artık. Fakat canım o kadar yanıyo ki. Asla değişmez düzelmez biliyorum. Dönmem de. Ama acıyo işte
Kurtulmuşsun kutlama yap ne üzülmesi.
Çok mantıklı davranmissin seni tebrik ederim .. inşallah karşına uygun biri en yakın zamanda çıkar o zaman acısından eser kalmaz
Daha ilk wp konusunda tekmeyi basmanız lazımdı
okurken daral geldi bu ne yahu ,uzak durun bulaşmayın daha da , çok sıkıntılı
Böyle takıntılı biriyle yürümez. Sizin özel alanınıza bile saygı duymuyor her şeyi bilmek zorunda değil. Karşınıza düzgün biri çıkacaktır elbet, siz bu adamda takılıp kalmayın yeter.
acı çektiğiniz halde doğruyu seçme cesaretinizi tebrik ederim, geçecek elbette.. en kısa zamanda tedavi olmalı, karşısına çıkan her kadın sizin gibi zeki ve güçlü olmayabilir..
Aman aman kaç derim
Benim eşim bu anlattıklarının 5te 1i bile değildi nerdeyse
Evlenince arttı
Başkalarıyken 10 dk mesajına dönmesem soğudumu düşünür falan
seninki şimdiden böyleyse evlenince perde açamazsın
Şimdiden acısın canın birşey olmaz geçer emin ol
Şaşırılacak bir şey yok, böyle tiplerin çoğu öyledir. Elde edene kadar sadece olumlu taraflarını gösteriyor işte. Üstelik bu daha 2. ay. Birlikte yaşamaya başlasaydınız bir haftada hayatı zindan ederdi size. Kaçacak delik arardınız.O kadar şaşkınım ki normalde inanılmaz nazik düşünceli gözümün içine bakan yardımsever. Böyle ni şey çıkması beni çok sarstı. Bi çok kimsede aynı anda denk gelmeyecek çok fazla olumlu özellik barındırırken bu ruhsal bozukluk çok üzdü. Çok inanmıştım doğru olduğuna.
Öfff okurken içim şişti gerçekten, siz cok dogru davranmissiniz lutfen yanilip barismayin. 36 yasinda insanin bazi seyleri asmis olmasi lazim boyle omur gecmez yarin obur gun konuyu deşerken hirsini sizden alir bu tip8-9 ay öncesinde tanışıp aynı ortamda çalıştığımız ilk gördüğümüzden beri birbirimize ciddi ilgimiz olan 2 aylık sevgilim var. Başlama kısmı çok çetrefilli oldu bi sürü engel çıktı vs ama bi şekilde bi araya gelmeyi becerdik. Ben 31 o 36 yaşında. Çok da seviyorum. O da çok seviyor. Fakat ciddi takıntıları var. Bi konuya takınca üstüne gidiyor deşiyor da deşiyor.
Benim kuzenim de böyle biriyle evlendi. Adam çok yakışıklı, çok kibar bir adamdi. Kuzenim okulda öğretmendi gelen veliler için problem yapıyordu. Dayak izleri belli olmasın diye uzun şeyler giydirirmiş, kimse anlamadı. Döverek kemiklerini kırmış bir sene sonra, öyle anlaşıldı, ailesi hemen götürdü evden ve boşandılarO kadar şaşkınım ki normalde inanılmaz nazik düşünceli gözümün içine bakan yardımsever. Böyle ni şey çıkması beni çok sarstı. Bi çok kimsede aynı anda denk gelmeyecek çok fazla olumlu özellik barındırırken bu ruhsal bozukluk çok üzdü. Çok inanmıştım doğru olduğuna.
Tabikii ikizler şaşar mı hiçBurcunu merak ettim ya
Takıntılı, kıskanç, bir de manipülatif, öf.
Ay neeeeee kaaacccccccccTabikii ikizler şaşar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?