Ayrıldık

Ben dışarıya inanılmaz zarif kariyeri maddi durumu yerinde birinden aynı manipülasyonlara uğrayıp düzelsin diye kendimi yırtıp en son şiddet gördüğüm bi evlilik geçirdim. Öldüm öldüm dirildim psikolojim mahvoldu.

2 sene geçti ilk defa birine kalbim attı. Çok yakışıklı çok zarif çok ilgili. 8-9 aydır uğraşıyor zar zor ikna oldum. Yaptığına bak. Aynısının laciverdi.

Şu an üzülmek ilerde sinir hastası olmanızdan iyidir

Akli basinda ve guclu bir kadin olmana o kadar cok sevindim ki! Kesinlikle kanmazsin bu sorunlu adama. Allah, karma artik her neye inaniyorsan en guzelini, en zarifini karsina cikarir umarim.

Nasıl idare ediyorsunuz peki

Evlilik geçirdim yazınızı görmeden önce yine barışırsınız diye düşünmüştüm ama şimdi affetmeniz baya baya imkansız gibi. Yoğurdu üfleyerek yiyorsunuzdur

Evet dönmeyin. O acı geçer endişeye gerek Yok

Benzer kisileri hayatimiza cekmemizin cok ilginç sebepleri var. Çocukluğumuzda yatiyor çoğunlukla.

Sızı hıc abonelik vermeye falan aramıyorlar mı?Onları nasıl engellıyorsunuz?Hergun bırı arıyor yok operator,yok kablolu tv:)

Benzer kisileri hayatimiza cekmemizin cok ilginç sebepleri var. Çocukluğumuzda yatiyor çoğunlukla.

Ya bunun üzerine o kadar kafa patlattım ki son 2 yıldır yok ben bulamıyorum o sebebi yakınından geçemiyorum terapistler zaten artık İnstagram showuna çevirdiler seanslar 1000 TL civarı hiçbir etkisini görmedim daha.

Bağlanma stilinize bakabilirsiniz. Bağlanma aşkı bulmanın ve korumanın yolları kitabı, semalariniza bakabilirsiniz hayatı yeniden keşfedin kitabi . Aslında şöyle herkesin karşısına aynı kişiler çıkıyor ama biz o kişilerde duruyoruz iliskileniyoruz. Farkındalık arttıkça da o kişiler hayatımızda olmayacak.
Şema Testi
Semalariniz için . Hayatı yeniden keşfedin kitabıyla birlikte ilerleyebilirsiniz yüksek cikanlarda

Bağlanma stiliniz .

Ben daraldım okurken tamamını bile okumaya gerek duymadım.
Ömrünüzü yiyen insanlarla değil de ömrünüze ömür katacak insanları dahil edin hayatınıza bu ne ya.
Paranoyak mıdır nedir aldatıldı galiba önceden. Bu kadar takıntı darlama nedir. Net Kaçın bir daha bulaşmayın.

Psikoterapi ve aile dizimi çalışması çok iyi geliyor. Doğru kişiyle çalışınca sonuç alınıyor. Tabii belli bi zamanın geçmesi gerekiyor, iki görüşmeyle çözülecek şeyler değil bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…