Ayrıldık

Iki ayda bu huylari ciktiysa deştikçe neler neler çıkar. Umarim bir daha geri donus yapmazsiniz.

Evlenince çarpı 10 kat olur. Kızlar sizi destekleyen geliştiren insanları hayatınıza alın size sınırlar çizen ve engelleyen insanları değil.

İyi araştırmak lazım. Ben dr olmasına özellikle dikkat etmiştim sonradan sistemik psikoterapiye başlayan birine gittim boşanma döneminde. 2 sene önce 500 TL ödedim seansına düşünün 7-8 seans gittim. Dedimki ben anlamıyorum heralde bi şekilde bi fayda göreceğim bi bildiği vardır. Yokmuş vallahi bomboş gidip geldim üstelik terapide ağladığım İçin bana şey dddi ‘sen birdahaki randevuda 2 gün önce ağlamaya başla ağlamam bitince gelirsin’ dedi. Orda bana kal dedi ağzımı açamadım ah bi şey söyleyebilseydim Nası içimde kaldı son gidişimde o da. Sonradan ortak bi tanıdık vasıtasıyla benimle irtibata geçmek istedi ona söyledim söyleyeceğimi. Bi daha da güvenemedim kimseye ama aile dizilimini çok merak edşyorum

Klinik psikolog tercih etseniz , aile dizilimi çok matah bir şey değil . Sema terapide eğitim almış birini tercih edebilirsiniz, şahane terapistler var . Travma gecmisiniz varsa emdr tekniğine hakim birisi de olabilir. Sizden ricam lisans pdr, psikoloji yüksek lisans klinik ve aldığı eğitimleri inceleyin şu anda çok boş eğitimler de var . Psikoterapi enstitüsünden eğitim almış birisi de iyidir .

Ben psikoloğumdan cok memnun kalmistim, online calismistik ama yüzyüze gibiydi, sağ olsun, epey yol katettik. Fiyatı da uçuk değildi, paracı bi insan değil zaten. Psikologumdan terapi alırken devlet hastanesinde psikiyatriye de gidip kaygı için ilaç almıştım, psikologum yonlendirdi diyip semptomları anlatmıştım, terapi+ilaç ile ilerledik sonrasında.
Aile dizimini mutlaka araştırın. Inanılmaz şeyler keşfedeceksiniz. Terapi ve ilaçtan sonra devam ettigim bi terapi yöntemi şu an, çok memnunum. Herkeste etkisi farklı olacaktır ama siz mutlaka araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…