Ayrıldık :(((((

Kurtulduguna sevin canim..
Kimse vazgecilmez degildir bunu unutma.. senin sevgin ve verdigin deger onu cok fazla simartmis sanirim..
ondan boyle ukalaca ve kustahca davranmis.. senin onda hakkin varsa, zaten o hak yerini bulur mutlaka..
Ahin cikar yani..Bosver uzulme..icini ferah tut canim.. Allah yardimcin olsun..

Once sensing degerli olan su hayatta..
Kendinden fazla kimseye cok deger verme.. Tecrubeyle sabittir.

sonunda bitti o kadar kötü oldum ki bitirirken o ilk günkü kabuslar ama bitti işte ve ben suçlu oldum bu güne kadar yaşadıklarıma rağmen..iki konu açmıştım zaten onunla ilgili... ilk aylarda eski sevgilisiyle uğraştık. her gün aramaları saatlerce onu vicdanım el vermiyor diye teselli etmelerini.. onun için yaptıklarını anlatmalarına göz yummalarım.. kızın bana söylemediği hakaret kalmamasına rağmen ona olan vicdanından dolayı susmaları.. her tartışmada ben çıksın aramızdan deyince bana kızıp ona toz kondurmaması...benim doğum günümü hatırlamazken ona yaptıklarını anlatması... ve en büyük derdim sorumsuzluğu 32 yaşında olup hala ne askerliği ne işi olmaması.. buna rağmen 10 ayımı verdim yanında oldum çabaladım sevdim mücadele ettim ama bitti ve bitince ben suçlu oldum olmadık şeyler söyledi.. hakkını haram etmeler lanet olsunlar allah belanı versinler mutlu olmalar... ben bunları duymak için mi hep ağlayıp ondan sakladım, tek arkadaşıma onunla ilgili dert yanmadım.. ailem istemedi onları kırdım.. bu lafları duymak için mi.. çok kötüyüm çokkkkkk mutlu olmayı haketmiyor muyum da bunları duydum.:43::43:ben ona tek bi yanlış yapmadım pembe bi yalanım dahi olmadı:43::43:artık tükendim:43::43::43: bende çok sevip sevilmek yuva kurmak istiyorum artık:43: EN ONUN İÇİN AĞLARKEN KOCA Bİ AMELİYAT GEÇİRİP Bİ YANDANDA TEDAVİ OLUYORDUM ama HERGÜN BU SORUNLARLA AĞLIYORDUM...ÖNCE YAZMAYA BİLE UTANDIM AMA BEN DAHA 2 AYLIK AMELİYATLIYKEN VE KARNIMDA 20 DİKİŞ VARKEN ŞİDDET BİLE GÖRDÜM 3 KEZ ESKİ SEVGİLİ ARAMASIN ARTIK DEDİM DİYE...NE YAPMIŞIM BEN KENDİME..VE BANA ŞU CÜMLE ÇOK KOYDU FAHİŞE OLSA BENİ BÖYLE SENİN GİBİ BIRAKMAZDI...
ne denilebilirki böyle bi durumda bilemiyorum.. boşver değmez diyemiyecem çünkü ne desemde üzüleceksin biliyorum benim konu mu okuyunca benim ne demek istediğimi anlarsın :( allah yardımcın olsn verdiğin emekler kalmaz onun yanına merak etme. ve kaybeden o oldu bundan emin olabilirsin. yolun açık olsn allah gönlüne göre versin canım..

Canım kurtulduğuna çok sevindim. Eski sevgilisiyle de tencere kapakmış yani yuh. Sen artık şükret kurtulduğuna ve kendine temiz bir sayfa aç. Önce ananın babanın gönlünü al bence.

sonunda bitti o kadar kötü oldum ki bitirirken o ilk günkü kabuslar ama bitti işte ve ben suçlu oldum bu güne kadar yaşadıklarıma rağmen..iki konu açmıştım zaten onunla ilgili... ilk aylarda eski sevgilisiyle uğraştık. her gün aramaları saatlerce onu vicdanım el vermiyor diye teselli etmelerini.. onun için yaptıklarını anlatmalarına göz yummalarım.. kızın bana söylemediği hakaret kalmamasına rağmen ona olan vicdanından dolayı susmaları.. her tartışmada ben çıksın aramızdan deyince bana kızıp ona toz kondurmaması...benim doğum günümü hatırlamazken ona yaptıklarını anlatması... ve en büyük derdim sorumsuzluğu 32 yaşında olup hala ne askerliği ne işi olmaması.. buna rağmen 10 ayımı verdim yanında oldum çabaladım sevdim mücadele ettim ama bitti ve bitince ben suçlu oldum olmadık şeyler söyledi.. hakkını haram etmeler lanet olsunlar allah belanı versinler mutlu olmalar... ben bunları duymak için mi hep ağlayıp ondan sakladım, tek arkadaşıma onunla ilgili dert yanmadım.. ailem istemedi onları kırdım.. bu lafları duymak için mi.. çok kötüyüm çokkkkkk mutlu olmayı haketmiyor muyum da bunları duydum.:43::43:ben ona tek bi yanlış yapmadım pembe bi yalanım dahi olmadı:43::43:artık tükendim:43::43::43: bende çok sevip sevilmek yuva kurmak istiyorum artık:43: EN ONUN İÇİN AĞLARKEN KOCA Bİ AMELİYAT GEÇİRİP Bİ YANDANDA TEDAVİ OLUYORDUM ama HERGÜN BU SORUNLARLA AĞLIYORDUM...ÖNCE YAZMAYA BİLE UTANDIM AMA BEN DAHA 2 AYLIK AMELİYATLIYKEN VE KARNIMDA 20 DİKİŞ VARKEN ŞİDDET BİLE GÖRDÜM 3 KEZ ESKİ SEVGİLİ ARAMASIN ARTIK DEDİM DİYE...NE YAPMIŞIM BEN KENDİME..VE BANA ŞU CÜMLE ÇOK KOYDU FAHİŞE OLSA BENİ BÖYLE SENİN GİBİ BIRAKMAZDI...
Seninkisi bayagi agirmis fakat bende senin gibi ayrildim senin sevgilin gibi degildi fakat cok seyine goz yumdum.. seviyor diyordum hep sevdigi icin yalanina bile katlamdim bagirmasina ama o katlanamadi birakti nisanliydik iki ay bile dolmadi bi hevesle aldigim bi suru ceyiz hepsi icimi yakiyor simdi.. onun aldiklari hala duruyor arabadi bile asagida memleketinden geldi bizim evin altina koymustu geldigini haber bile vermedi tesadfen gordum kavgaliydik sadece aradim bitti dedi. Bitirmis.. hataymis.. bi ara gelip alirmis esyalari yikildim konusacak biseyi bile yokmus.. ya ben onun icin aileme karsi geldim.. Annesini laflarini yuttum o ne yapti.. ilk zorlukta birakti bayramda ailesi ailemi aramadi bile birak gelmeyi.. ben aptal gibi hala seviyorum don demedim bitmesin demedim hic ona ama icim yaniyor icim aciyor mutsuz bir evliliktense ayrilmak iyi simdi biliyorum yine de uzulmemek elimde degil..

Seninkisi bayagi agirmis fakat bende senin gibi ayrildim senin sevgilin gibi degildi fakat cok seyine goz yumdum.. seviyor diyordum hep sevdigi icin yalanina bile katlamdim bagirmasina ama o katlanamadi birakti nisanliydik iki ay bile dolmadi bi hevesle aldigim bi suru ceyiz hepsi icimi yakiyor simdi.. onun aldiklari hala duruyor arabadi bile asagida memleketinden geldi bizim evin altina koymustu geldigini haber bile vermedi tesadfen gordum kavgaliydik sadece aradim bitti dedi. Bitirmis.. hataymis.. bi ara gelip alirmis esyalari yikildim konusacak biseyi bile yokmus.. ya ben onun icin aileme karsi geldim.. Annesini laflarini yuttum o ne yapti.. ilk zorlukta birakti bayramda ailesi ailemi aramadi bile birak gelmeyi.. ben aptal gibi hala seviyorum don demedim bitmesin demedim hic ona ama icim yaniyor icim aciyor mutsuz bir evliliktense ayrilmak iyi simdi biliyorum yine de uzulmemek elimde degil..

çok üzüldüm seninki daha zor nasıl nedensiz gider ya :(

Dun aksam babam aradi ne olacaksa olsun diye esyalari bizde arabasi bile bizde asagida duryordu memleketine gderken koydu garaja.. bi ara gelip alirim demisti uc gundur ses cikmayinca babam aradi.. ona beni sikayet etmis bitirdik ayrildik dememis babamda sinirlendi biz istemedigimiz halde o seni seviyor diye kabul ettik dedi.. yok annesiyle tartismisim sonra aramamisim kac ay olmus anne dememisim.. bayramda aradim koydeydim tutturdu bi hafta sonra annemi ara eskisi gibi ol diye.. arayamam mysait degilim ustanbula gidince ararim dedim, sonra kavga ettik on gun hic aramadi butun hersey birbirine karisti ve babama beni sikayet ediyor aramamisim diye onun annesi bayramda bize gelmeyi birak ki bir bucuk saatlik bir mesafeydi bizim koyumuz onlara aramadi ustune hala ben arayacakmisim.. aradim gelince nisanlimi bitti sansini kaybettin hataymissin dedi.. babam sinirleniorum konusun bi an once halledin herkes kendi oluna baksin dedi.. tamam konusacaktim zaten ben onunla demis ama hala beni aramadi babam da eger bu gun aramazsa aksam esyalarini gel al dite aryacagim dedi.. senin burnunu surtmeyemi calisio simdiden evli degilsiniz bisey degil bu ne ozguven simdiden seni boyle uzuyor ilerde hep annesinin emrinde yasatir dedi..

Artik ne olacaksa bir an once olsun icim daraliyor.. cok zor yaa sen bir adama guveniyorsun obun icin herseyi goze aliyorsun bi bakiyorsun o senin gibi senin kadar sevmemis seni.. hep kilo vereyim kilo vereyim diyordum uc gunde nasil boyle zayifladim sasirdim.. ben yalnizca sevdim onu herseyi goze alip sevdim.. ayni okul ayni mahalke rezil olur muyum laf ederler mi dusunmedim ailem mutaasiptir karsidir boyle seylere ona ragmwn onlara karsi geldim.. hepsi bosmuymus madem bu kadar anne lafindan cikmiyordu annesi bulsaydi biri niye kostu pesimden.. yok anne demedi, yok benimke ev meselesini konustu, yok niye aramiyor... annesinin yanina bir gitti pir gitti.. sanki buradan gitmeden onceki adamla bu adami degistirdiler bu kadar mi degisir.. ama allah simdiden gosterdi ya evlendigimizde gorseydim.. cekmeye calisacaktim..

Back
X