Ayrıldık

Arkadaşlar şöyle ifade edeyim, benim kocamın kum torbası bulundurmasının sebebi spor değil, her gün kavga ettiği için dışarda insanları daha iyi dövebilmek için idman yapmak. Ben bunu normal bulmuyorum.

Hergün nerede kavga etti endişesi ile mi yaşıyorsunuz . Sonuçta eşiniz kavga için yaşıyor gibi . Yani kim o gün birileri ile kavga etmek için ön hazırlık yapar ki .

Bu normal bir ruh hali değil.Empati yapın biraz bunları size kocanızın yaptığını düşünün.Bence psikolojik yardım almalısınız.Yazık size de eşinize de.

Muştayla insanlara saldırmak mı??Arkana bakma

Muştayla insanlara saldırmak mı??Arkana bakma

Şeyy evet konu sahibesinin saygıdeğer eşi (!) konu sahibi yürürken kahvedekiler ona bakmış , ya da laf atmış gerekçesiyle muştasıyla saldırmıştı.Hatta bende dahil kk nın büyük bölümü muşta ile bu konu sayesinde tanıştık :)

Nasılbir maganda arkadas bu musta nedir togbe togbe evde de kum torbasi . bence oturup sukredin . insan surekli basina ne bela gelicek diye dusunmekten rahat edemezki

Eleştirmekte haklısunız ama lütfen hakaret etmeyin

Ben seni anlıyorm. O takıntılar takıntıların ardından uzayan tartışmalar ağlamalar. Ağlamanın eşine batması onu sinirlendirmesi. Ve senin saplantılı bir şekilde sevmen. Bana kalırsa herkes hayatında böyle bi dönemden geçer. Çaresiz hissediyosun çünkü seviyosun. Hemen boşanma kararı almasanız en azndan biraz daha düşünseniz ayrı ayrı. Ve lütfen üzülme

Boşanıyoruz.....

Selamlar arkadaşım nasılsınız son durumun nasıl ne yaptınız boşanma süreci nasıl geçiyor bizde galiba boşanıyoruz seni anlıyorum çok kötüyüm bende ölmek istiyorum 6 yıldır sevdiğim adama kavuşalı 4 ay olmuşken şimdide birdebire değişti ben nasıl kaldıracağım güçsüzüm çaresizim offf bütün dümyam kapkaranlık sanki kıyametler kopsa umrumda değil içimde fırtınalar esiyor kalbim sıkışıyor miğdem ağrıyor çok acı çekiyorum galiba nasıl geçecek bu tarifi yok oyüzden seni çok iyi anlıyorum hele başkasını sevmesi düşüncesi bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…