- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
teşekkür ederim çok güzel bir söz. kocam evde mevlanayı da yasaklamıştı
kediyi komşumuz (aynı zamanda arkadaşım) eve almış arkadaşlar. kendisinin de kedisi var istediği kadar kalabilir dedi. gündüz kocamın mahallede olmadığına emin olduğum bir zamanda gidip alacağım. teşekkürler düşündüğünüz için.
bu yaptığına ben de şaşırdım çünkü kediyi gerçekten çok seviyorduMerak ettim kedinizi eve alışmış bir kedi sokakta ne yapar . Ya senin eşin bunları hiç düşünmüyor mu ?
teşekkür ederim çok güzel bir söz. kocam evde mevlanayı da yasaklamıştı
Kendisinde gördüğü tek hata salonumuzun ortasında duran kum torbasıymış o konuda beni dinlemeliymiş misafirlere karşı garip duruma düşüyormuşum dönersem kum torbasını arka odaya alacakmış. Yani evimizde bir kum torbası olmasını normal görüyor, salonda olmasını sırf misafirlerin garipsemesi yüzünden anormal görüyor. Allaşkına şu sitede kaç kişinin evinde kum torbası var, kaç kişinin kocası kum torbası yumruklamayı zorunlu bir ihtiyaç olarak görüyor ? (Boksörleri tenzih ediyorum.)aslında kendi gücünün farkında değilsin bence..gözünü bu adamda açmışsın daha çocuk yaşta aşık olmuşsun o yüzden hala seviyorum diyorsun .. oysa tamamen alışkanlık ..
ömrünü adamın değişmesini bekleyerek geçirme kendine yeni bir hayat kur..
adamdaki özgüvene bak merak etme sana kızgın değilim diyor birde.. tipik egosu fazlaca şişmiş erkek modeli..
Kendisinde gördüğü tek hata salonumuzun ortasında duran kum torbasıymış o konuda beni dinlemeliymiş misafirlere karşı garip duruma düşüyormuşum dönersem kum torbasını arka odaya alacakmış. Yani evimizde bir kum torbası olmasını normal görüyor, salonda olmasını sırf misafirlerin garipsemesi yüzünden anormal görüyor. Allaşkına şu sitede kaç kişinin evinde kum torbası var, kaç kişinin kocası kum torbası yumruklamayı zorunlu bir ihtiyaç olarak görüyor ? (Boksörleri tenzih ediyorum.)
Kendimi sorgulamaya başladım ben mi çok anormal bir insanım diye.
Kum torbası ben de istiyorum eve.Çok gereksiz oldu bu yorum özür diliyorum.Tüm gün oturarak çalışıyorum enerjimi atamıyorum diye.Belki eşiniz de enerjisini bu şekilde atmak istiyordur ama salonun ortasında oluşu mantıksız.Kendisinde gördüğü tek hata salonumuzun ortasında duran kum torbasıymış o konuda beni dinlemeliymiş misafirlere karşı garip duruma düşüyormuşum dönersem kum torbasını arka odaya alacakmış. Yani evimizde bir kum torbası olmasını normal görüyor, salonda olmasını sırf misafirlerin garipsemesi yüzünden anormal görüyor. Allaşkına şu sitede kaç kişinin evinde kum torbası var, kaç kişinin kocası kum torbası yumruklamayı zorunlu bir ihtiyaç olarak görüyor ? (Boksörleri tenzih ediyorum.)
Kendimi sorgulamaya başladım ben mi çok anormal bir insanım diye.
Sanırım psikolojik sorunlarım var saplantılı ve takıntılıyım bunlarla kendimi de kocamında yiyip bitirdim
Eski en ufak bir olayı bile unutamıyorum uykularım aylar önce olmuş ufacık bişey için bile kaçabiliyor ağlayabiliyorum kocamla kavga edebiliyorumCnm Dr a gitsen belki düzelir
Ne gibi saplantı mesela
Normal değil zaten. Adamın amacı başkalarını dövmek. Sen dayak yemeden bırak şu adamı yahu, seninki alışkanlık, 21 günde unutursun, normal sağlıklı adamlar bulursun.Arkadaşlar şöyle ifade edeyim, benim kocamın kum torbası bulundurmasının sebebi spor değil, her gün kavga ettiği için dışarda insanları daha iyi dövebilmek için idman yapmak. Ben bunu normal bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?