Ayrıldık

kediyi komşumuz (aynı zamanda arkadaşım) eve almış arkadaşlar. kendisinin de kedisi var istediği kadar kalabilir dedi. gündüz kocamın mahallede olmadığına emin olduğum bir zamanda gidip alacağım. teşekkürler düşündüğünüz için.

teşekkür ederim çok güzel bir söz. kocam evde mevlanayı da yasaklamıştı

Yuhhh yanii bu kadarına da pes. Mevlana'yı bile yasaklayan bir zihniyett pesss.

Bakk avatarini değiştirmiş olman bile çok güzel.
Eğer eskisi kalsaydı hâlâ aklın onda olabilir diye düşünürdüm.

Onu ve onunla ilgili herşeyi sil ve temizle aklından fikrinden zikrinden.

Senn hissediyorum kii anlatamadigin daha bir çok şey yaşamışsın ve yaşıyordun.

Kurtulmussun zindandan lütfen geri dönme lütfen.

Daha çok çok gencsin yazık etme ziyan etme hayatını.

Merak ettim kedinizi eve alışmış bir kedi sokakta ne yapar . Ya senin eşin bunları hiç düşünmüyor mu ?

yok artık, adamın mevlanayla derdi ne yasaklıyo. sözleri dokunuyosa demekki görmek istemiyo

Bence siz bir şükür namazi kılın. Kurtarın kendinizi.. Nasıl bir adam o..Halen bu adam için onsuz yasayamam diyebiliyor musunuz?.Mevlana yasaklanir mi hiç ya. Hangi zihniyet o.

Mevlana'yı ve düşüncelerini zararlı buluyormuş :/

Arkadaşlar farklı konularda durumu soranlar oldu, ama bu konuda çok üzgün olduğum için yazmak içimden gelmemişti, burdan genel olarak cevap vereyim. Hala eşimle ayrıyız. Ama onu çok seviyorum boşanmak istemiyorum. Kendisi her pazar beni görmeye geliyor ve barışmak istiyor, baya ısrar ediyor ama asla kendinde hata bulmuyor ve her seferinde "hadi persephone topla kendini şu saçma takıntılarını bırak da mutlu olalım" diyor. Ben de "ben takıntılarımdan kurtulurum da sen kendi hatalarını bir daha tekrarlayacak mısın?" Dediğimde de "ben naptım ki? Bütün bunlar senin suçun ben gayet normal hareket ediyorum ama merak etme sana kızgın değilim seni seviyorum sadece bu hareketlerini bırak yeter" diyor inanabiliyor musunuz ? Ben de böyle olunca dönmüyorum çünkü aynı şeylerin olacağı, onun aynı hareketleri tekarlayacağı , benim de daha çok psikolojimin bozulacağı yeni saplantılar edineceğim ortada. Ama insanın sevdiğiminsana hayır diyebilmesi o kadar zor ki, ben de kendimden beklemezdim genelde hep güçsüz kalırdım karşısında. Biraz olsun bişeylerin düzeleceğini bilsem bir dk düşünmez dönerdim. Ama böyle dönemiyorum çünkü yine kavgalar sürekli ağlamalarım paranoyam vs olacak biliyorum

aslında kendi gücünün farkında değilsin bence..gözünü bu adamda açmışsın daha çocuk yaşta aşık olmuşsun o yüzden hala seviyorum diyorsun .. oysa tamamen alışkanlık ..
ömrünü adamın değişmesini bekleyerek geçirme kendine yeni bir hayat kur..

adamdaki özgüvene bak merak etme sana kızgın değilim diyor birde.. tipik egosu fazlaca şişmiş erkek modeli..

Kendisinde gördüğü tek hata salonumuzun ortasında duran kum torbasıymış o konuda beni dinlemeliymiş misafirlere karşı garip duruma düşüyormuşum dönersem kum torbasını arka odaya alacakmış. Yani evimizde bir kum torbası olmasını normal görüyor, salonda olmasını sırf misafirlerin garipsemesi yüzünden anormal görüyor. Allaşkına şu sitede kaç kişinin evinde kum torbası var, kaç kişinin kocası kum torbası yumruklamayı zorunlu bir ihtiyaç olarak görüyor ? (Boksörleri tenzih ediyorum.)
Kendimi sorgulamaya başladım ben mi çok anormal bir insanım diye.

sen anormal değilsin ama sadece çok küçük yaşta yanlış kişiye aşık olmuşsun o kadar.. adamın eğrisini doğrusunu bile sorgulayamayacak yaştaymışsın ve gözünde o kadar büyütmüşsün ki o yüzden bu kadar taviz vermişsin farkında bile olmadan.. anormal olman hala bu hareketlere göz yumman rahatsız olmaman olurdu.. sadece büyümüşsün..

Kum torbası ben de istiyorum eve.Çok gereksiz oldu bu yorum özür diliyorum.Tüm gün oturarak çalışıyorum enerjimi atamıyorum diye.Belki eşiniz de enerjisini bu şekilde atmak istiyordur ama salonun ortasında oluşu mantıksız.

E adamın muştası da var o daha garip bence, sporu hayat tarzı haline getiren insanların evinde her türlü alet edevat bulunabilir, bizde ayarlanabilir sehpa envai çeşit dambıl halter pilates yayı vs var, isterse kum torbası da alırız yani, ev benim evim misafir 2 saat oturur gider ben yaşıyorum o evde, bir odayı faaliyet odası yaparsınız

Geçmiş konularınızı hatırladığım kadarıyla birlikte bir evlilik danısmanına gitmeniz gerektiğini düşünüyorum..
Bir insanın muşta ile ile dolaşması normal bir durum değil..Anneniz ile olan sorunları dile bile getirmiyorum ...
Sizin takıntılarınız sürekli tenkitlerinizde doğru değil insanı yorar hele erkekler nefret ederler...
Evde kum torbası olmasını garipsemedim ben salonda bile olabilir...
Benim eşim yazılımcı.Çocuk olana dek salon ortasında calısma masası oldu.Sabahlara kadar calısıyor durmadan sıgara içiyordu ne perdelerden hayır ne mobılyalardan yanı öğrenci evi misali yasadık.Çocuk olunca dublex eve cıktık eşim üst katta düzenini kurdu.
Ayda bir bir hobi edinir evi gereksiz seylerle doldurur adım atacak yerım yok koskoca evde temizlik desen işkence...
Benimsedim artık dökülmüş saçılmıs umrumda değil..
Bunları takarsam sürekli kavga ne gerek var yıpranmaya yıpratmaya...
Evlililğin ilk birkaç yılı zaten azap o yüzden yükünüzü hafifletmenin yollarını beraberce aramalısınız..
Benim eşim yapmaz etmez demeyin birlikte kararlar alın..
Ne yarsa yapsın ne derse desin bozmayın sadece size yardımcı olmasını dileyin..
Her erkeğin tıpkı kadınlar gibi çekilmez bir yanları oluyor doğası gereği..
Boşanmakta sizin için çözüm değil bu aşamada çünkü siz hala sevıyorsunuz eşinizi..
Ayrılık size ikinci bir yıkım olacak toparlanmak uzun sürecek ama inananın bir kaç yıl sonra geriye baktığınızda ne kadar yanlıs davranmısım diyeceksiniz.
Sakin olmanızı ve iyice düşünmenizi özelillkle bu sürete eşinizle irtabatınızı azaltmalısınız...
Anlamsız şeyler yazıp durumu daha kötüye taşımayın.
Toparlanma zamanı kendinize zaman tanıyın..
Bir eviliğin başlamasıda sona ermeside kadının elinde diye düşünüyorum.

Arkadaşlar şöyle ifade edeyim, benim kocamın kum torbası bulundurmasının sebebi spor değil, her gün kavga ettiği için dışarda insanları daha iyi dövebilmek için idman yapmak. Ben bunu normal bulmuyorum.

Arkadaşlar şöyle ifade edeyim, benim kocamın kum torbası bulundurmasının sebebi spor değil, her gün kavga ettiği için dışarda insanları daha iyi dövebilmek için idman yapmak. Ben bunu normal bulmuyorum.
Normal değil zaten. Adamın amacı başkalarını dövmek. Sen dayak yemeden bırak şu adamı yahu, seninki alışkanlık, 21 günde unutursun, normal sağlıklı adamlar bulursun.

Bazı üyelerin bazı yorumlarını pkuyunca acaba annem kk ya üye mi oldu diyorum. Olaylara annem kadar soğukkanlı hatta biraz saygısızca olacak ama gamsız yaklaşanı bi de bu forumda gördüm.
Umarım sizin için en hayırlı olan neyse o olur ve Rabbim sizin için hayırlı olanı gönlünüze de sevdirir...
Ayrılık kesinse söyleyecek şey yok... şimdi size zor gelir belki ama olayı sizin için daha da zorlaştırmak yerine kabullenmeyi hatta profosyonel yardım almayı deneyebilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…