Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

seheryeli8416

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
143
72
13
41
Kim bilir kaç arkadaşın başına geldi bu durum.kimbilir kaçıncı konu ama insan yazınca fikir alınca rahatlıyor arkadaşlar.
Ortak tanıdıklarımız aracılığıyla tanıştık. Üstelik komşuyduk fakat ben onu tanımıyordum.iki evlilik geçirmiş .6 yıl olmuş ikinci eşinden boşanalı.görüştük beğendik birbirimizi ilk 3 gün herşey mükemmeldi ilgi alaka herşey güzeldi.sonra bir mesaj."Sen çok güçlü ve akıllı bir kadınsın çok sosyalsin ben gelemem böyle şeylere ilerde çok kavga ederiz o yüzden ayrılalım dedi." ortada bişey yokken böyle bişey demesine şok olmuştum. Konuşmak istedim.buluştuk konuştuk. Sonra ben eve geldim eve geldikten sonra aradı ve hiç birşey yokmuş gibi konuştuk. Özür diledi.3 hafta kadar yine ilişkimiz devam etti.dışarı çıktığımız bir gün oturacağımız evi göstereyim sana gel dedi.gittim eşya hayalleri evlilik hayalleri falan kurduk.sonra sarıldı bana ve öpüştük.ertesi gün baktım bana soğuk davranıyor telefonda. Anladım birşey olduğunu.dediki yaşadığımız ağır geldi kendimi seninle evlenmek için mecbur hissettim ilişkimiz çok hızlı ilerliyor ara verelim. Dedim tamam ara falan vermiyoruz ayrılalım.ayrıldık.beni engellemiş whatsuptan .1 hafta sonra engeli kaldırdığını görünce yazdım bende.bende evlilik fobisi oluşmuş ben evlenemem korkuyorum evlenmekten dedi.bu şekilde görüşmek istersen görüşelim dedi.dedim adam haklı hızlı ilerledi ve iki evlilikten sonra korkması normal.bi kaç zaman görüşelim.belki yola gelir diye görüşmeye devam ettim.sonra 3 hafta falan yine görüştük herşeye tamam dedim büyük bir sabırla.bu sürede sürekli buluşuyorduk.bir gün ben buluşmak istedim baktım türlü bahaneler üretiyo buluşmamak için.üstüne gittim ne oluyor böyle diye.vicdan azabı duyuyormuş evlenmicekmişiz ama benim zamanından çalıyormuş bu yük ona ağır geliyormuş.ertesi gün aradım yarım saat telefonla konuştu ve bana geri dönmedi.bende mesaj attım sevgilinlemi konuşuyosun diye.vay efendim öyle diyemezmişim o öyle şey yapmazmış.engelledi beni yine her yerden.sonra 1 ay sonra duydum ki nişanlanmış.şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor gözümün önünde. Toparlanamıyorum bir türlü.çok gururma dokundu içiö acıyor.lütfen bana yardım edin.
ÖĞRENDİM.....
Not: en son görüşmemizin ertesi günü bana kuzenleriyle görüşeceğini söylediği gün o kızla tanışmaya gittiğini öğrendim.nasıl profesyonel yalan söyleyip üstelik o yalana kendiside inanıp beni suçlayacak kadar ağır ruh hastası olduğunu öğrendim.nasıl vicdansız ahlaksız olduğunu öğrendim.ve nişanlısıyla nasıl mutlu mesut olduğunu da öğrendim.
 
Son düzenleme:


Kusura bakmayın ama adam milyon tane sinyal vermiş belki yola getiririm diye ısrarla devam etmişsiniz. Çoktan belliymiş böyle olacağı.
 
O adam bu gidişle 5 e tamamlar evliliği . . Hayatında başkası varken seni de idare etmiş .bakmışki iki kişiyi aynı anda idare edemiyor seni bırakmış . Kötü düşün çabuk unutursun .
 
Komşu ya çok iyi anlattı herkes onu. Ben gerçekten korktuğunu düşünmüştüm.

Ama bir insanın ilişki içerisinde nasıl olduğunu komşuları bilemez ki? Bir de kimse yoğurdum ekşi demez yani... Burada yazdıklarınız kadarıyla bile hep alttan aldığınızı her şeye tamam dediğinizi okuduk. Böyle he diye diye evlenseniz ne olacaktı sanki, adam burnunuzdan getirecekti çünkü poposu arşa değmiş olacaktı.

Bu arada adam eş seçimi konusunda hiç seçici değil belli ki. Sizi bir sebepten istememiş saçma sapan bahanelere sığınmış sadece. Korkan adam iki boşanmanın üstüne koşa koşa evlenir mi?
 
Kiyamam sana ya bosluktaymissin demekki bu kadar surede baglanmissin. Rabbim sabir versin ama hakkinda hayirlisi olsun. Snede baskasini bul bence
Çok uzun zamandır hayatımda kimse yoktu ve komşu ya güvendim inanadım.bağlanmak değilde inandım maalesef. İşte 33 yasında olsa da insan saçmalayabiliyor
 
Adamın benden sana koca olmaz diye pankart açmadığı kalmış,adama Kızılcaköy konu değil. Sevmemiş gitmis,sizi seven seveceginiz biri olur inşallah.
 
Çok uzun zamandır hayatımda kimse yoktu ve komşu ya güvendim inanadım.bağlanmak değilde inandım maalesef. İşte 33 yasında olsa da insan saçmalayabiliyor
Yasla alakasi yokki ablacim bende 22 yasindayim. Ayniyiz :) allah bizi su erkeklerden korusun ya kopekler
 
Evet
Gün geçmiyor ki yine buna benzer bir hikayeyle karşılaşmayayım.
Unut gitsin artık
Nişanlanıyor mu evleniyor mu boşanıyor mu boşver
O gitti ve senin için öldü
Bu kadar
Neden bana bunu yaptı neden yalan söyledi neden ymut verdi diye düşümürsen unutamazsın
Bırak nedense neden artık önemi yok
İnsanlar hayatımıza girer ve çıkar
Sen üstüne düşeni fazlasıyla yaptın zaten
Aşkını sevgini fedakarlığını seni seven seni hak eden adama ver..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…