- 22 Aralık 2017
- 143
- 72
- 13
- 41
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Kim bilir kaç arkadaşın başına geldi bu durum.kimbilir kaçıncı konu ama insan yazınca fikir alınca rahatlıyor arkadaşlar.
Ortak tanıdıklarımız aracılığıyla tanıştık. Üstelik komşuyduk fakat ben onu tanımıyordum.iki evlilik geçirmiş .6 yıl olmuş ikinci eşinden boşanalı.görüştük beğendik birbirimizi ilk 3 gün herşey mükemmeldi ilgi alaka herşey güzeldi.sonra bir mesaj."Sen çok güçlü ve akıllı bir kadınsın çok sosyalsin ben gelemem böyle şeylere ilerde çok kavga ederiz o yüzden ayrılalım dedi." ortada bişey yokken böyle bişey demesine şok olmuştum. Konuşmak istedim.buluştuk konuştuk. Sonra ben eve geldim eve geldikten sonra aradı ve hiç birşey yokmuş gibi konuştuk. Özür diledi.3 hafta kadar yine ilişkimiz devam etti.dışarı çıktığımız bir gün oturacağımız evi göstereyim sana gel dedi.gittim eşya hayalleri evlilik hayalleri falan kurduk.sonra sarıldı bana ve öpüştük.ertesi gün baktım bana soğuk davranıyor telefonda. Anladım birşey olduğunu.dediki yaşadığımız ağır geldi kendimi seninle evlenmek için mecbur hissettim ilişkimiz çok hızlı ilerliyor ara verelim. Dedim tamam ara falan vermiyoruz ayrılalım.ayrıldık.beni engellemiş whatsuptan .1 hafta sonra engeli kaldırdığını görünce yazdım bende.bende evlilik fobisi oluşmuş ben evlenemem korkuyorum evlenmekten dedi.bu şekilde görüşmek istersen görüşelim dedi.dedim adam haklı hızlı ilerledi ve iki evlilikten sonra korkması normal.bi kaç zaman görüşelim.belki yola gelir diye görüşmeye devam ettim.sonra 3 hafta falan yine görüştük herşeye tamam dedim büyük bir sabırla.bu sürede sürekli buluşuyorduk.bir gün ben buluşmak istedim baktım türlü bahaneler üretiyo buluşmamak için.üstüne gittim ne oluyor böyle diye.vicdan azabı duyuyormuş evlenmicekmişiz ama benim zamanından çalıyormuş bu yük ona ağır geliyormuş.ertesi gün aradım yarım saat telefonla konuştu ve bana geri dönmedi.bende mesaj attım sevgilinlemi konuşuyosun diye.vay efendim öyle diyemezmişim o öyle şey yapmazmış.engelledi beni yine her yerden.sonra 1 ay sonra duydum ki nişanlanmış.şimdi evlilik hazırlıkları yapıyor gözümün önünde. Toparlanamıyorum bir türlü.çok gururma dokundu içiö acıyor.lütfen bana yardım edin.
HaklısınıZ anladım zaten bulduğunu da insanın gururu zedeleniyor işte.kurtuldum çok şükür.Şukret ki kurtulmussun bu yalanci duzenbaz adamdan.
Belli ki senle cikarken ötekini coktan bulmustu.
Bu tur adamlarla evlendin mi hayatin moka sarar. Allahin sevgili kuluymussun vesselam.
Komşu ya çok iyi anlattı herkes onu. Ben gerçekten korktuğunu düşünmüştüm.Kusura bakmayın ama adam milyon tane sinyal vermiş belki yola getiririm diye ısrarla devam etmişsiniz. Çoktan belliymiş böyle olacağı.
Komşu ya çok iyi anlattı herkes onu. Ben gerçekten korktuğunu düşünmüştüm.
Çok uzun zamandır hayatımda kimse yoktu ve komşu ya güvendim inanadım.bağlanmak değilde inandım maalesef. İşte 33 yasında olsa da insan saçmalayabiliyorKiyamam sana ya bosluktaymissin demekki bu kadar surede baglanmissin. Rabbim sabir versin ama hakkinda hayirlisi olsun. Snede baskasini bul bence
Yasla alakasi yokki ablacim bende 22 yasindayim. Ayniyiz :) allah bizi su erkeklerden korusun ya kopeklerÇok uzun zamandır hayatımda kimse yoktu ve komşu ya güvendim inanadım.bağlanmak değilde inandım maalesef. İşte 33 yasında olsa da insan saçmalayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?