Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

Bahaneymiş canım hepsi.sevmemiş gönlünü eğlendirmiş işte

Sanirım şöyle bir yanlış anlama oluyor sanki terk eden taraf hakli terk edilen hatali ya da yetersizmis gibi. Bak canim bu adam iyi bir kadinla yapamaz çunku saglam karakterli biri degil seni ondan birakmiş seninle basa çikamayacaginı anlamiş o kolay biseyler istiyor belli ki. Sen alttan alip düzelir diye sans verince acaba olur mu demiş ama verilmis sadakan varmiş ki kurtulmussun yoksa bir omur alttan alip ona katlanman gerekecekti.

Çok teşekkür ederim yorumun için.kızın günahını alamamda adam karektersizin teki

Çok teşekkür ederim yorumun için.kızın günahını alamamda adam karektersizin teki
Canım kizı tabiiki tanimıyoruz benim iyi bir kadindan kastim akli basinda ne istedigini bilen akilli bir kadin bu adamin dengesiz biri oldugunu anlar. Kizcagiza da Allah yardim etsin yani bu adam neyse o sonucta ona basta iyi davransa bile gercek yuzu tabii ki ortaya çikacaktir.

İnşallah canım Rabbim yardım etsin.eski eşiyle de öyle bir tevaffuk oldu ki karşılaştık bi şekilde ve kızın anlattığıyla onun anlattıklarının alakası yok.ona sorsam kız dünyanın en kötü en çirkef kadınıydı.ama birde eşinden dinledim olanları onadw haksızlık yapmış.ama o kız benim onunla görüştüğümü bilmiyor tabi söylemedim

Canınızın yanmasının sebebinin duygusal boşluktan ve aldatılma şüphesinden olduğunu düşünüyorum, sadece gurur yapmışsınız yani. Ki geçer bu da zamanla. Elinize kar kalan bir ders var, kimseyi değiştiremezsiniz. Değiştiririm umuduyla zamanınızı harcamayın.

Ayy allahiim iyiki olmamış bu adamla allah seni korumuş amiiin yoksa sizin konularinizi okurduk hep buradan
Sen bence bu adamdan kurtuldun diye tavuk falan kes

Canim ben de bosandim yani bosananlara kotu gozle bakan biri degilim ama erkekler eski esleri sanki hataliymis ama pek o konudan konusmak istemiyormus gibi yapiyorlar. Sonra bi sekilde eski esleriyle konusma firsatin olunca anliyorsun ki adam cekilecek biri degilmis zaten katlanilacak gibi olsalar biliyorsun kadinlar kolay bosanmiyor. Hele ki burada iki kez bosanmis biri var.

Kendini hiç suclama acaba ben mi hata yaptim da gitti deme bence. Sen uzun zaman yalniz kaldigin için onun ilgisi hosuna gitmis ama zaten olmayacagini sen de anlamissin da iste insan yalnız olunca acaba olur mu ki diye tahammul ediyor.

Ama o sana hayaller kurdurmus bu kadar kisa zamanda yok birlikte yasayacagimiz ev falan demis sonra vazgecmiş. Vazgecme nedeni muhtemen seni kumanda edemeyeceğini anlamasi çunkü bu tipler genelde sessiz sorun çikarmayacak kadinları istiyorlar ki yorulmasinlar.

Hakkimizda hayirlısı olsun insaallah hiç canini sıkma.

Hep söylerim evlenmek istemeyen erkek Yoktuuur beğenmediği için böyle söylüyordur, erkekler çok beğendikleri kadınlarla hemen evlilik hayal eder .. artık şu ara verelim , sen çok iyisin sen çok şusun busun laflarına inanıp hmmm denek ki biraz ara versek herşey süper olacak kafasından çıkın..değer veren gelir ardı sıra, vermeyenin boşuna pesinden koşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…