Ayrıldıktan hemen sonra nişanlanmış

En başında belli etmiş.Zaten olan bir ilişkiye dahil olmuşsunuz hep.Artık daha dikkatli olursunuz bence.Arkadaşın dediği gibi evlenmeyecek erkek yok,seninle evlenmeyecek erkek var,diye bir söz var çok dogru.Bahanelere kanmamak lazım.

Ben peşinden koşmadım onun yalvarmadımda.ilk ayrıldığımızdw haklı olarak konuşmak istedim.ardından 1 saat geçmeden arayan oydu özür dileyen de oydu. He sonraki ayrıldığımızdq ben aradım çünkü gerçekten üzülüyordum.ara verelim sen çok iyisini vicdan azabı duyuyorum laflarına tabiki inanmadım bende bu laflara benimde karnım tok.anladım bir halatlar karıştırdığının ve üzerine gittim ve tahminlerim doğru çıktı

Adamı ilk 3 gun içinde beğenip 3 hafta içinde ev bakma kıvamına gelip 3 vakte kadar da ayrilmissiniz bana tuhaf gelmedi sonu, çünkü başı zaten mantıklı değil

Aynen hayırlısı böyleymiş sevmemiş çok güzel oynamış en önemlisi nasibin o değilmiş ki Rabbim vermemiş.ama dediğin gibi ben gerçekten kumanda edilecek bi kız değilim oda bunu biliyordu tabiki. Yani 1 ay sonra da nişanlanınca insana koyuyor çok fena.bide sürekli gözümğn önünde olması çok kötü. Şükür ki çok karşılaşmıyoruz

Adamı ilk 3 gun içinde beğenip 3 hafta içinde ev bakma kıvamına gelip 3 vakte kadar da ayrilmissiniz bana tuhaf gelmedi sonu, çünkü başı zaten mantıklı değil
Ama biz evlilik amaçlı tanıştırıldık sevgili olmak için değil.ama bana inanın ben ona hiç evlilikten bahsetmedim.hep henüz bunları konuşmak için çok erken dedim.bunlar benim talebin değildi yani eve gitmek düğündü nikahtı konuşmak.

Muhyemelen simdiki nisanlisiyla yasayacaklari eve goturmus seni bence ikinizi birden idare etmis ben olsam kiza bir sekilde ulasip ger seyi anlatirim

Muhyemelen simdiki nisanlisiyla yasayacaklari eve goturmus seni bence ikinizi birden idare etmis ben olsam kiza bir sekilde ulasip ger seyi anlatirim
Valla o kadar Yoruldum ve üzüldüm ki uğraşmak istemiyorum. İkimizi birden idare ettiği kesin.yoksa 1 ayda kim nişanlanır ki helede başından 2 evlilik geçmiş bir adam.yoğurdu bile üfleyerek yemesi lazım.belki de aşık oldu zil zurna bilmiyorum ki

Seni cok fena salak yerine koymus karsi tarafa daha dabyazik o pisliklr evlenecek bence yapmalisin

İki evlilik mi yapmış, çok iyi adamı iki kadının da boşayacak hali yok, dengesiz bi adam bu ve fazla geçim derdi, yaşam hedefleri vb olmamış, o yüzden böyle kadınlara vur kaç saklan bulsun yapıyor. Evlenince de sana mesaj atar bu merak etme. O gün Allah kurtardı dersin.

İlk eşiyle 3 ay ikinci eşiylede 3 ay evli kalmış.ve ikisindede suç hep kadınlarda.bende ayrıldıktan sonra biraz araştırma yaptım da bana anlattığı çok şey yalanmış.içim soluyor onları duyunca kurtuldum diyorum.sonra diyorum bari komşu kızına yapmasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…