- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Ben peşinden koşmadım onun yalvarmadımda.ilk ayrıldığımızdw haklı olarak konuşmak istedim.ardından 1 saat geçmeden arayan oydu özür dileyen de oydu. He sonraki ayrıldığımızdq ben aradım çünkü gerçekten üzülüyordum.ara verelim sen çok iyisini vicdan azabı duyuyorum laflarına tabiki inanmadım bende bu laflara benimde karnım tok.anladım bir halatlar karıştırdığının ve üzerine gittim ve tahminlerim doğru çıktıHep söylerim evlenmek istemeyen erkek Yoktuuur beğenmediği için böyle söylüyordur, erkekler çok beğendikleri kadınlarla hemen evlilik hayal eder .. artık şu ara verelim , sen çok iyisin sen çok şusun busun laflarına inanıp hmmm denek ki biraz ara versek herşey süper olacak kafasından çıkın..değer veren gelir ardı sıra, vermeyenin boşuna pesinden koşmayın
Artık ölse yanımda bir damla su vermem.3. es mi olmadigin icin uzuluyorsun 4. olursun belki
Aynen hayırlısı böyleymiş sevmemiş çok güzel oynamış en önemlisi nasibin o değilmiş ki Rabbim vermemiş.ama dediğin gibi ben gerçekten kumanda edilecek bi kız değilim oda bunu biliyordu tabiki. Yani 1 ay sonra da nişanlanınca insana koyuyor çok fena.bide sürekli gözümğn önünde olması çok kötü. Şükür ki çok karşılaşmıyoruzCanim ben de bosandim yani bosananlara kotu gozle bakan biri degilim ama erkekler eski esleri sanki hataliymis ama pek o konudan konusmak istemiyormus gibi yapiyorlar. Sonra bi sekilde eski esleriyle konusma firsatin olunca anliyorsun ki adam cekilecek biri degilmis zaten katlanilacak gibi olsalar biliyorsun kadinlar kolay bosanmiyor. Hele ki burada iki kez bosanmis biri var.
Kendini hiç suclama acaba ben mi hata yaptim da gitti deme bence. Sen uzun zaman yalniz kaldigin için onun ilgisi hosuna gitmis ama zaten olmayacagini sen de anlamissin da iste insan yalnız olunca acaba olur mu ki diye tahammul ediyor.
Ama o sana hayaller kurdurmus bu kadar kisa zamanda yok birlikte yasayacagimiz ev falan demis sonra vazgecmiş. Vazgecme nedeni muhtemen seni kumanda edemeyeceğini anlamasi çunkü bu tipler genelde sessiz sorun çikarmayacak kadinları istiyorlar ki yorulmasinlar.
Hakkimizda hayirlısı olsun insaallah hiç canini sıkma.
Ama biz evlilik amaçlı tanıştırıldık sevgili olmak için değil.ama bana inanın ben ona hiç evlilikten bahsetmedim.hep henüz bunları konuşmak için çok erken dedim.bunlar benim talebin değildi yani eve gitmek düğündü nikahtı konuşmak.Adamı ilk 3 gun içinde beğenip 3 hafta içinde ev bakma kıvamına gelip 3 vakte kadar da ayrilmissiniz bana tuhaf gelmedi sonu, çünkü başı zaten mantıklı değil
Peki dediğimiz gibi olsun ben yazmış olayım. Silah zoruyla görüşmüş olayım.iyide adam olmaz dedikce siz yazmissiniz
Valla o kadar Yoruldum ve üzüldüm ki uğraşmak istemiyorum. İkimizi birden idare ettiği kesin.yoksa 1 ayda kim nişanlanır ki helede başından 2 evlilik geçmiş bir adam.yoğurdu bile üfleyerek yemesi lazım.belki de aşık oldu zil zurna bilmiyorum kiMuhyemelen simdiki nisanlisiyla yasayacaklari eve goturmus seni bence ikinizi birden idare etmis ben olsam kiza bir sekilde ulasip ger seyi anlatirim
Seni cok fena salak yerine koymus karsi tarafa daha dabyazik o pisliklr evlenecek bence yapmalisinValla o kadar Yoruldum ve üzüldüm ki uğraşmak istemiyorum. İkimizi birden idare ettiği kesin.yoksa 1 ayda kim nişanlanır ki helede başından 2 evlilik geçmiş bir adam.yoğurdu bile üfleyerek yemesi lazım.belki de aşık oldu zil zurna bilmiyorum ki
Huylu huyunu bırakır mi kısa yazık vallaBu kızı barı harcamasa yazık
Valla aynısı bi arkadaşımın başına geldi kıza söyledi kız dediki beni seçti üzgünüm senin için.Seni cok fena salak yerine koymus karsi tarafa daha dabyazik o pisliklr evlenecek bence yapmalisin
Bunu da boşar alışmış boşamaya nasılsa.ve ben bunu görmeyi çok istiyorum. Allah hakkımı alsın ondan ben allaha havale ettim onuHuylu huyunu bırakır mi kısa yazık valla
Ahaha saka gibi ya dogru boyle tipler de var amaValla aynısı bi arkadaşımın başına geldi kıza söyledi kız dediki beni seçti üzgünüm senin için.
Aynen var tabi.kız kendi için üzülmesi gerekirken arkadaşıma üzüldü.şimdi arkadaşımda evli ve gayet mutlu kurulduğuna seviniyor.benimde önümde böyle bi örnek varken söylemek istemedim açıkçası.Ahaha saka gibi ya dogru boyle tipler de var ama
Ahaha saka gibi ya dogru boyle tipler de var ama
İlk eşiyle 3 ay ikinci eşiylede 3 ay evli kalmış.ve ikisindede suç hep kadınlarda.bende ayrıldıktan sonra biraz araştırma yaptım da bana anlattığı çok şey yalanmış.içim soluyor onları duyunca kurtuldum diyorum.sonra diyorum bari komşu kızına yapmasaydınİki evlilik mi yapmış, çok iyi adamı iki kadının da boşayacak hali yok, dengesiz bi adam bu ve fazla geçim derdi, yaşam hedefleri vb olmamış, o yüzden böyle kadınlara vur kaç saklan bulsun yapıyor. Evlenince de sana mesaj atar bu merak etme. O gün Allah kurtardı dersin.
Diyebilirdi zaten gördüğüm en çirkef insanlardan biri.bütün dünya haksız o hakli .hep öyle davranırdıiyide adam ona da gidip intihar ederim dedi beni zorladi der adamda fena ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?