ayrıldıktan sonra geri arayan oldu mu?

kapalikutu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
95
1
6
35
İzmir
merhaba. biliyorum çoğu şimdi ayrıldıktan sonra arasa da boşuna diyordur da işte insan çok sevdiği birini kaybedince herşeyden bi umut duymak istiyor. lütfen bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşabilir mi? arayan oluyor mu gerçekten ya da ne kadar süre alıyor bu?

Canim biz 26 temmuzda ayrilmistik. Beni aldattigini dusunuyordum ayrildim ve son ayrilik mesajima cevap bile yazmamisti. Bende Hicbir sey yapmamaya karar vermistim ki 1 ay sonra dayanamadim uzun bi mesaj yazip icimi doktum ona da tenezzul edip cevap vermedi.
Dün,yani aradan nerdeyse 3 ay gectikten sonra bana mesaj atmis helallik istiyor. Cevap yazmadim. 2 saat gectikten sonra ayni mesaji whatsapptan da yazdi. Yine cevap yazmadim yazmam da. Çünkü suan boslukta kaldigi icin yazdigini dusunuyorum. Daha düne kadar face den takip ediyordum bir kizla birlikteydi kapak fotografinda el ele resimleri vardi. Sonra resmi kaldirdi sitemli seyler paylasmaya basladi ayrildilar diye dusundum. 2 gun once de paylastigi her seyi kaldirmisti acaba neden derken dun bana mesaj atti. Gel de inan simdi erkeklere. Eger beni gercekten seviyorsa gitmeme engel olurdu. Ya da suan gercekten seviyorsa burda kalmaz ugrasir cabalar. Yani sadece aramis olmasi sevdigi anlamina gelmiyor canim benim ki gibi boslukta kaldigi icin de arayabilir. Bunu anlayabilmek icin sabirli olup beklemek lazim. Sevgilerinin cabalariyla orantili oldugunu dusunuyorum.

o kadar çok duyuyorum ki bu ayrılıp 3-4 ay sonra arayanları inanammıyorum.canım kafam karman corman.derdim arayıp da barısmamız da degıl artık.senın de dedıgın gıbı ıcımde bır dolu sey var bır gun karsıma cıksın ve onları soylıyım ıstıyorum.dedıgın cok dogru araması yetmez.aradıktan sonra ne kadar mucadele edecek o onemlı.benım su an tek derdım benım gıcık oldugum ve yuzunden dah aönce ayrıldıgımız kızı gıtmıs hemen facesıne eklemıs.benım bunu gördugumu bılıyor.hem de gözumun ıcıne baka baka yaptı.şu an ona bı msj atıp nasıl bunu yaparsın bu kadar mı acız bı adamsın dememek ıcın cok zor tutuyorum kendımı.ama dogru mu bılmıyorum

Yerinde olsam hicbir sey yapmam canim. Bende ayni seyleri yasadim ama hep sessiz kaldim. Tek yaptigim ayriliktan 1 ay sonra mesaj atmakti. O mesajda da hic sitem etmedim sorgulamadim icimden gelenleri yazdim. Kendisine kizgin ve kirgin olmadigimi soyledim. Cunku bir gun geri gelirse sitem etmemden cekinmesin istiyordum. Geri gelmesini de sirf egom icin istiyordum galiba. Sırf bana yasattigini yasasin diye geri gelsin istiyordum. O donemde face twitter ne varsa kapatmisti. 2 hafta once baska bir face hesabi acmis ve butun kiz arkadaslarini eklemis. Benimle birlikteyken eklemezdi cunku benim erkek arkadaslarima kiziyordu. Bir baktim butun okulu eklemis simdi. Ama o hesabi bildigimin farkinda degil. Ben arkadaslarinin listesinde tek tek arayarak buldum yeni hesabini. O hesapta diger kizla ilgili paylastiklarini da gormedim saniyor muhtemelen. Ve bir gun benimle konusmaya calisirsa da hic haberim yokmus gibi davranmayi dusunuyorum bakalim her seyi anlatacak mi yoksa dogru mu soyleyecek.
Bence sen de sessiz kalmaya calis. Biliyorum cok zor ama en dogrusunun bu oldugunu dusunuyorum. Yeni ayrildiysaniz icinde kalmamasi adina suan soylemek istedigin ne varsa soyle sonra da bir daha karsisina cikma derim. Birak kimi eklerse eklesin. İlahi adalet denen bir sey var. Bak benim ki suan sürünüyor. Her yerde sitemli paylasimlar var mutsuz olsugunu vurguluyor. Allah cok büyük canim.

neredeyse aynı seylerı yasamısız canım.keske senın gıbı guclu olabılsem.daha ayrılalı 2 hafta oldu.gıtmıs hemen o kızı eklemıs.ya baska bı ton kız eklese bu kadar canım yanmazdı.o kız yuzunden ayrıldım ben ondan.yanı dunyada baska kız mı kalmadı.herseyı oturup dusunuyorum sımdı.o kıza ılk baktıgında da bız gene böyle ayrılmıstık görusmuyoduk.ama ben o kızı arattıgını o zaman gördugumde aramıs herseyı söylemıstım.geldı özur dıledı.kafası karısıkmıs zaten ayrıymısız sacmasalak bıseymıs falan öyle anlatmıstı.ben de ınanmıstım.ama simdi gene aynı olay gene aynı kız.mantıklı dusununce dıyorum hıcbıse hıssetmese bıle demekkı o kızı belkı cok rahat elde etcenı falan mı dusunuyo acaba.cunku kız boyle hanı vardır ya facete öyle kızlar basıt ıste anla oyle bı kız.içim diyokı simdi ben bu olaya tepki verip ona kızsam iyice gerı donusu ımkansız olcak.belkı de en buyuk tepkı tepkısızlık.korkuyorum zaten 3 ay sonra falan gelse ben ben olmam kı artık.o zaman da bugun söylemek ısteyıp de soyleyemedıklerım hep içimde kalmıs olcak

Seni anliyorum canim. Herkesin kendine gore bir dusuncesi vardir. Benim dusuncem gittigine uzulsem bile akli baskasindayken yanimda olmasini istemem. Aklinin baskasinda olup olmadigini da ona sorarak anlayamazsin dogruyu soylemez sonucta. Ben yalan duymak istemedigim zamanlarda soru sormaktan vazgeciyorum. Cunku biliyorum ki duymak istediklerimi soyleyecek, gercekleri degil. O yuzden net bir sekilde hayatimdan cikarmayi tercih ettim. Kandirilmaya tahammulum yok cunku.
Biliyorum ki icin icini yiyor bir seyler yapmak istiyorsun ama emin ol suan o kadar kendi alemine dalmistir ki soyledigin hic bir sey uzerinde durup dusunmez bile. Yine de icini dokmek istiyorsan ona soz hakki dogmayacak sekilde icinden ne geliyorsa yaz gonder ama yerinde olsam dialoga girmekten kacarim sadece icimi döküp kenara cekilirim. Bir sure sende kafani dinle o da ne yapiyosa yapsin. Bir gün elbet dank ediyor. Sende bu surede daha mantikli dusunur hale geliyorsun kararlarin daha dogru oluyor boylece.

sen görüşüyor musun peki canım şimdi.yanı duzelecek gıbı mı yoksa dıyorsun ya hayatımdan cıkardım dıye

Merhaba, benim de ilişkim bir ay önce kesin olarak bitti. Ondan öncesi de bir iki ay sallantıdaydı zaten. Yaşın kaç acaba merak ettim. Yakın yaşlarda olduğumuzu tahmin ediyorum yaşadıklarımızın da benzer olmasından dolayı. Ben de içimi dökmüştüm burda. Biraz aşağılarda da benim konum olacak.

Biz de ayrıldık. İçimde kalmasın diye her şeyi yaptım, gururum falan kalmamıştı, geri kazanmayı istiyordum o zamanlarda ve bazı insanlar görüyorum kaç senelik aşklarını içlerinde tutuyorlar. Öyle olmak istememiştim ben. Elimden gelen her şeyin fazlasını yaptım. Yanlış mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum ama en azından içim rahat. Ben bu şekilde kendimi aşağıladıkça o kendini bir şey sanmaya başlamıştı. O zamanlarda göremiyordum bunu. O zamanlar dediğimde bir ay oldu daha. Ama bir ay boyunca hiç konuşmadık. Ben yeterince hayır cevabı duymuştum ve kendimi toplamaya karar verdim. Her şeyi yapmasaydım (benim kişiliğimle ilgili olarak söylüyorum, herkes için farklıdır bu) unutmam, iyileşmem daha uzun zaman alırdı.

Ne kadar içinde bitirsen de tabi ki de mesaj bekliyorsun. Bunu herkes ister ve evet, egomuz için bu. Kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yaşanılan onca şeyin rüya olmadığına tutunabilmek için insan istiyor bu mesajları. Ben de bugün aldım o mesajı. Ama sanki beni yoklar gibiydi. Hani ben hala o eski zayıf ben olsam, hala onun peşinden koşsam yine beni kendi peşinde koştururdu diye düşünüyorum. Ama mutluluklar diledim ve iyileşme aşamasında olduğumu söyledim. Frekans ayarsızlığı var erkeklerle aramızda. Biz biraz sabırsızız, bitmesin istiyoruz ilişkimiz. Ama onlar bunu biraz geç anlıyorlar. Ben de onun bana ne kadar sadık olduğunu bilsem de ayrıldıktan sonra bir şeyler yaptığını ve aklı başına geldiğinde döndüğünü biliyorum. Yazık..

Kusura bakma ben de yeni atlattığım için ve yaşadıklarımız yakın olduğundan uzun yazdım biraz. Üzülmeye değecek erkek var mı şu dünyada merak ediyorum. Üzme kendini, canını hiç sıkma :) Yoluna devam et, arkanda bakıp çok ağlayacak emin ol.

Son düzenleme:

merhaba canım.28 yasındayım.evet benzer karakterlere sahıbız senle.ben de ne olursa olsun ıcımde ıyı kotu bırsey tutamayanlardanım.ve zamana bırakmayı sevmeyen korkan bır yapım var.bana göre o an konusulmalı cozulmelı hersey.ama malesef erkekler bızım kadar ayrıntıcı degıl.dedıgın cok dogru aslında belkı de aramasını ve ya msj atmasını barısma umudundan cok bugunku acımı hafıfletsın dıye ıstıyorumdur.1 ay sonra msj atmıs dedın ya pekı ondan sonra cabaladı mı hıc.yanı sonuna kadar cabalasa senı yenıden kazanmaya calıssa pişman oldugunu sana cok net gosterse fıkrın degısır mıydı.ya da yaptı mı bunları

Mesaj bugün sabah geldi zaten :) hayır çabalamadı. Çok gururludur. Kendi içini rahatlatmak için yazmış belli. Benim hayallerim ondan biraz farklıydı. Yurtdışına gidip gezmek, staj veya yüksek lisans yapmak istiyorum. O ise sadece okulunu bitirmek istiyordu. Ayrılığa dayanamayız diye de yorgun düştük zaten. Sadece hayallerimdi ama bu bile soğutmaya yetti bizi. Olup olmayacağı belli olmayan bir şey işte..

Neyse bugünkü mesajında da demiş "Keşke yıllar sonra tekrardan girsen hayatıma yeniden." diye. Ben beraber engelleri aşamadığım bi insana, kendi başıma engelleri aştıktan sonra dönmemi beklemiyordur umarım. Her kız gibi mesajı elli sefer okudum ve çabaladığı tek cümlenin bu olduğunu anladım. Onda da boş çabalamış ya zaten.

Fikrim değişir miydi? Değişmezdi sanırım. Böyleyim çünkü. Salya sümük bi hafta bi ay neyse ağlarım yalvarırım ve o insan biter benim için.

canım daha bugun atmıs msjı bak.belkı cabalamak ıcın bu bı adımdır.sonucta onu en ıyı yapısını karakterını en ıyı sen bılırsın.mesela demısın ya cok guruludur dıye.benımkı de aynen öyle.işte onun ıcın dıyorum ya bı adım atcagına daır bı umut bıle besleyemıyorum.demıssın ya ben yeterı kadar hayır cevabı duydum dıye.aynı seyı ben de yasadım.aklım sunu almıyor bu kadar cok hayır dıyebılen bı adam bır ay ıkı ay sonra ne oluyor da arıyor gerı gelıyor.ben kendım ıcın sunu soyleyebılırm aradan 2 ay gectıkten sonra cıksa gelse ben zaten ıcımdekı ölmüş adamı yenıden canlandıramamkı.sana özel olmıycaksa bırsey sorabılır mıyım canım.sız bu ayrı oldugunuz bır ay boyunca hıc görusmedınız demı.bı de sen bu surecte onun hayatında bırı oldu mu yanı bundan suphelendın mı yada yasadın mı.mesajına cevap vermemen de galıba senın zamanla tamamen bıtırdıgını gösterıyor yanlıs anlamadımsa.ya da tekrar aynı seylerı yasamaktan mı korktun.belkı o da senden bı adım beklemıstır tekrar aramak ıcın

Sırayla cevap vereyim şimdi :) Zamanında çok çabaladı, hakkını yemeyeyim. Aylar sonra mesaj atar belki tekrardan. Unutamaz biliyorum çünkü. Acı çektiğini ama bu acıdan bile kurtulmak istemediğini söyledi.

Neden 1-2 ay sonra geliyorlar? Kaçıp kovalanmakla alakalı bir durum diye tahmin ediyorum. Sen onun peşindeyken içleri rahat. Sen uzaklaşınca kendilerini hatırlatmak istiyorlar, biraz tutuşuyorlar. sensizliği tadıyor ve zorlanıyor, beraber olduğunuz yerlerden geçince seni hatırlıyor.

Ayrı olduğumuz bir ay boyunca hiç görüşmedik biz. Hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Ama ayrılık dönemimiz yeni başladığında gece yarılarında kızlarla samimi mesajlarını gördüm.

Mesajına cevap verdim ben. Ama uzak ve soğuk bi mesajdı. Sitemkardı biraz da. Mesajım soğuk olsun diye de uğraşmadım. Dediğin gibi hislerin de ölmeye başlıyor zamanla. Yani en başında neysem oyum hala. İçimden geldiği gibi konuşuyorum, yazıyorum. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Zor atlattım çünkü. Arkadaşım kalmamıştı çevremde. Bir ay boyunca evdeydim. Kötü zamanlar.. Hiç hatırlamak istemiyorum.

Benden bi adım beklemesin artık. Geç kaldı biraz.

Son düzenleme:

bende sırayla devam edeyım:) eger gerı gelırse ben de ancak çok cabalarsa sanırım kararımı degıstırebılırım en azından sımdı oyle hıssedıyorum.onlar bır ıkı ay uzakken ıste ben sureklı onun yapabılecegı tum olumsuzluklara odaklanıyorum ve farketmeden ondan nefret etmeye baslıyorum sanırım.işte asıl can alıcı olan ve senın fıkrını almak ıstedıgım yer bura.çunku yakın seyler yasamısız.demıssın ya bırı oldugunu dusunmuyorum ama ayrılıgın ılk zamanlarında kızlara attıgı samımı msjları gördum dıye.benımkı ayrıldıktan onıkı gun sonra ben de facedeyken daha önce ayrılma sebebımız olan ve benım nefret ettıgım bı kız var.gıttı onu ekledı.ama sadece onu ekledı.inan belkı baska elli tane kız eklese canım bu kadar yanmazdı.hem de hanı su facede tuhaf kızlar var ya böyle basıt falan işte öyle bı kız.o kızla aynı sehırde ve ortak tanıdıkları falan var.ve ben o kızdan nefret edıyorum dıyorum ya onun yzunden ayrılmıstık.gözume soka soka gıttı o kızı ekledı ve hala eklı.şimdi ben bunu dusununce kendımı aldatılmıs gıbı hıssedıyorum.olakı yarın bıse olsa dönse bu yaptıgını bı omur affedemem galıba.sence bunu neden yapmıs olabılır

canını yakmak için yapmıştır diye düşünüyorum. Yapıyorlar böyle şeyler. Bak benim peşimde kızlar var, sen gider gitmez birini bulabilirim havalarındalar. Arayıp bunun hesabını sormanı bile istiyor olabilir. Yeter ki arayan sen ol yani.

İlk olarak ayrılmayı ben istemiştim. Bir şeyleri düşünsün farketsin, aklını başına alsın gelsin diye bekliyorum. Ağustos gibi oluyor bunlar. İki hafta hiç konuşmamıştık o zaman. Ve gitti gecenin 12sinde iki kız, iki erkek barda check-in yaptı. Hiç de öyle bildirim yapacak bi insan değil. Kızları da görsen o biçim bi kız dersin zaten.

Şaşırtmıyor beni artık böyle şeyler :/ Arama sorma. Unut devam et hayatına diyeceğim de boş biliyorum

Son düzenleme:

daha ne kadar canımı yakabılır kı anlamıyorum.tam alıstım belkı saygı duyuyorum kararına falan gıbı duusnmeye baslamıstım kı gıttı böyle sacmasapan adıce bıse yaptı.yanı ayrılan ben olsam bıle 3 yıllık erkek arkadasım arkamdan ne kadar da basıt ve adı bırıymıs dıye dusunmesun dıye asla böyle bıse yapmam.adam kendı ayrıldı zaten canımı yeterı kadar yaktı.ben onu canımdan cok sevıyorum bunu adı gıbı bılıyor.yanı o kızı eklemese onla arkadas olmasa da benı zaten yeterı kadar öldurmustu.şimdi kafamda bın tane tılkı.zaten o kız mı vardı hep şimdi onla mı,bulusuyorlar mı.allahım sabır ver bırıne dokunmus olma fıkrı bıle benı cıldırtmaya yetıyor.keske bıraksaydı da aklımda onurlu bı adam olarak kalsaydı barı.gıdıp gönul eglendırıp gelıcekse buna nasıl sevınılır kı.ınan msj atıp içimdekı herseyı sayıp dokmek sen ne kadar ucuz bı adammıssın dememek ıcın kendımı zor tutuyorum.tum bunları dusununce mıgdem bulanıyo ınan.

Sen benden yaş olarak da büyüksün ve ilişkiniz de bizimkisinden uzunmuş. Daha tecrübelisin ama benim bildiğim erkeklerin ucuz kızlarla gelecek planı kurmadığı.. Kafasını dağıtmak istiyordur, sana acı çektirmek de istiyordur. O kızla bi iki ay eğlenir konuşur gezer ama seni unutamaz diye düşünüyorum. Boşver, hiçbir şey yazma, ucuz olduğunu düşündüğün adamın peşinden koşma. Kötü bile olsa mesaj atman onu memnun edecek.

ya aslında hala ben boyle bıse yapsa da onun boyle bı kısılıkte olduguna ınanamıyorum.yanı bız beraberken benı bu kadar dusunen seven gözumun ıcıne bakan adam sımdı nasıl bu adama dönustu ınanamıyorum.sana sadece sunu soylıyım sakın bı erkege olcagından daha fazla deger verme.sev delı gıbı sev ama sakın bunu ona bellı etme.kendı ılıskımı dusunuyorum sımdı.ne kadar cok tavız vermısım.her ayrılmamızda arayan peşınden kosan yalvaran ben oldum.ıyıken admı sevgıye bogdum.ki bu adam da hayatında sevgı namına hıcbıse yasamamıs bı adamdı.ailesıyle de cok mesafelı olan bırıydı.yanı bu yasına kadar ailesıne bıle duygularını sevgısını rahat ıfade edemeyen bı adamdı.33 yasında.benden once hep sıradan aynı boyle basıt ve sıradan seyler yasamıs.dudun yanı en uzun ve tek ılıskısı ılk asık oldugu kadın benım.ailesıyle tanıstırdıgında annesının sevıncını görmen lazımdı.sanırım en buyuk hatam ona sonsuz bı özguven verdım.resmen onu oyle bı sevdım oyle bı sevdım kı sen naparsan yap ben hep senınım gıbı algıladı.hele onun gıbı egosu yuksek hep ovulmeyı sımartılmayı bekleyen bı adam ıcın ne buyuk sanstı herhalde.sanırım fazla sevgıden sımardı veya sogudu.ya da ısler cıddıye bınınce sorumluluk agır geldı eskı rahat hayatını ozledı.bılemıyorum.ama bıldıgım tek sey en azından ben acımı sımdı hergun aglaya aglaya konusa konusa azaltıyorum.ama o her erkegın yaptıgı gıbı acısıyla ve kararıyla yuzlesmek yerıne kacıyor.belkı benım acım ıkı ay sonra bır nebze de olsa gececek.ama onun ıcın asıl o zaman gercekler baslayacak.yanı umarım boyle olur.

bu mesajı okuyunca acaba benmı yazdım dıye duşundum cunku aynen benım durumumu yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…