ayrıldıktan sonra geri arayan oldu mu?

bu mesajı okuyunca acaba benmı yazdım dıye duşundum cunku aynen benım durumumu yazmışsın

sen su na aynı sehırde mısın canım onunla.yanı ıstese gelıp senı gorme ımkanı var mı.ya da gorustugunuz ortak arkadasların.ayrı kaldıgınız o bır ayda hıc görusmedık dedın ya arkadaslarından falan da heber almadın mı.bız su an ayrı sehırlerdeyız.ve haber alıp ulasabılecegım kımse de yok.böyle dusununce adam zaten karar vermıs gozden ırak olan gönulden de ırak olur derler.zaten böyle uzak uzak ve hıc haber almadan gecen bır ıkı ayda o aldıgı karara da ıyıce alısmaz mı ınsan.hele her gununu karısan eden yok seklınde gununu gun ede ede yasıyosa.

yok bızde aynı sehırde dıılız bırbırımız gorme konusma ımkanımız yok ama bak yanlıs dusunuyosun erkekler egoları yuksek yaratıklar evet ılk zamanlar onun ıcın yenı bı yasam yenı bı hayat ozgurluk olabılır ama zaman gectıkce ben ne yaptım dıye basını duvarlara vuracaklarını dusunuyorum ben ve gerı donen pısman olan eskı erkek arkadas %95 orandır donmeyenın de hesabı yukarısı tarafından kesılır cunku eger bu evren adaletlıyse baska bırının mutsuzlugu uzerıne bı mutluluk kurulamaz benım dusuncem bu sız nekadar zamandır beraberdınız?

3 yildir beraberdik canim.2yil ayni evde kaldik.iste son bir yildir ben is dolayisiyla baska bi sehre geldim

Mesaj yazan üyeleri karıştırmışsın :) Biz normalde aynı okuldaydık ama o zaten değiştirmek istiyordu geçen sene de okulunu.Bu yaza kısmetmiş. Gitmesi iyi oldu. Gitmese biz hala aynı okulda birbirimizi görmeye devam edecektik. Haber istesem alabilirim.İlk başlarda almak için de uğraşıyordum zaten ama beni üzüyor bu sadece. O yüzden vazgeçtim. O benden haber almak için uğraşsın.

canım kusura bakma daha acemıyım:) keşke ben de senın gıbı su haber alma olayından cabasından vazgecebılsem ya da umut etmekten

canım kusura bakma daha acemıyım:) keşke ben de senın gıbı su haber alma olayından cabasından vazgecebılsem ya da umut etmekten

Yaptıklarını biraz görsen kendin vazgeçersin zaten artık bakmaktan. Benim için öyle olmuştu.

Haber almaya çalıştıkça sen de biliyorsun aslında canının yandığını. Zamanla geçecek :)

canım benim. aynı şeyi yaşamışız. ya bu erkekler hep aynı kafa o zaman. normalde ben sorgulamam facete olanlar kimmiş kim değilmiş. ama çıkmaya başladığımızda ona mesaj atan bi kız vardı.(facete adını ingilizce bir isimle yazmış o yüzden baştan anlamadım.) benim arkadaşlarımı sormaya başlayınca ben de onunkileri sormaya başladım. o kıza gelince kim o dedim "onun gerçek adı o değil şu aslında" deyince beynimden vurulmuşa döndüm. telefonda resimlerini de görmüştüm benden önceki kız diye düşünmüştüm. gerçekten de öyleymiş. ya eski sevgilinin facete ne işi var dedim. iki tane eski sevgilisinin listede olduğunu öğrendim sonra ve küsünce ben sildi ikisini. ayrıldık. 2 ay sonra ikisi de eklenmişti tekrar. mesaj atacaktım onlarsız hayat dewam edemio mu diye ama atmadım daha sonra.

canım gercekten ne kadar cok aynı seylerı yasayan var.inan buraya uye olduktan sonra kendı derdıme yakın ınsanlarla konusarak rahatlıyorum bı nebze.benımkının eskı sevgılısı olamaz çünkü hem ondan cok kucuk hem de eskı ögrencısıymıs.yanı oyle degıl dıye dusunuyorum.sadece rahat ve cok kolay elde edılebılen bı kız.dusun facete kendını takıp eden bı ton erkek var.sayfasında acık tuhaf resımler var.yanı böyle bı kızı sevgılısı yapmaz da işte ancak ya öyle oturdugu yerden bakar yada harbı bu kadar kolay elde edılıyosa yapcanı yapar bası göğe erer.peki bişe sorcam sen msj atmamıssın ya o zaman ayrıydınız demı zaten.sonra aradı mı o senı merak edıp

ben bu kızlardan dolayı ayrılacağımı söylediğimde telefonum hiç susmadı zaten. sildim hepsini dedi gerçekten de silmişti ama bizim durum biraz farklı. her dediğimi yapmaya başlamıştı çok aradı sonra ağlayarak hem de çünkü ilişkinin başında o bana çok kötü şey yaşattı.onun suçluluğu vardı. ben kesin bi şekilde bitti dedikten sonra affet bidaha aynısı olmucam gibilerinden herşeyi yaptı. istediği şehri bile atama illerim arasına yazmadım ona bile tamam dedi düşün. ama ben atandıktan sonra ayrı kaldık kıskançlık kavgaları başladı. benim eskiden gelen o kinim yüzünden bağırıp çağırmam sonucu bitti. kendisi bitti dedi. o kadar yalvaran ağlayan kişi bir günde yok olup gitti. hiiiç konuşmadık. ama çok ağladım geri dönsün diye dua ettim nafile. 2 ay sonra biriyle çıkmadı başladı. evlendi onunla da bu sene. hiiiiiiiç merak etmedi. bir kere bile arayıp sormadı. benimkisi şöyle bir insandı: ben ona yüzlerce kez onu istemediğimi söyledim inanmadı. haftalarca aramayınca inanmaya başladı. çok yakışıklıydı ve gerçekten kendine güveni fazlaydı.hani kızlar şımartmış denir ya tam da öyle. ben buna gelemedim aslında. biriyle istemiyosan çıkmazsın.o beni elinde tutmaya çalıştı sabahlara kadar konuşuyoduk ama ertesi gün benimle aynı sıraya bile oturmazdı( onurumla oynadı yani. ama noldu bilio musun. benim istemediğim insan "benim sewgim ikimize de yeter" diyen insan bitti dedi. istediğin oldu ayrılıyoruz dedi. erkek isterse bitiyo. o istemezse biz salak kızlar bi şekilde kanıyoruz ve affediyoruz. benim tek güvendiğim Allah. Allah benim intikamımı alsın. benim gücüm yetmez(

sadece başlığı okuyup yorum yapıyorum, aramayan olmadı hepsi geri döndü ben bitirsem bile geeri döndüler

6-7 yıllık bir ilişkim var. ama son 2 senedir ilk zamanlardaki heycanı kendimde bulamıyorum diye benimle mutlu olamayacağını düşünen bir sevgilim var. artık 2-3 ayda bir benden ayrılıyor. aradan 1 ay geçiyor ve sensiz kendimi çok kötü hissediyorum , seni özlüyorum , çok husursuzum diye tekrar benle beraber olmak istiyor. ben de çok sevdiğim için her seferinde karşı koyamıyorum. sonra 2-3 ay geçiyor ve yine aynısı oluyor senle mutlu değilim , o heycanı hissedemiyorum diyor.

ne yapacağımı şaşırdım. lütfen ne yapmam gerektiğine dair bir akıl verin. benle değilken mutsuz ve huzursuz hisseden ama benle iken de mutsuz ve huzurlu hisseden birisi...

Mantıklı düşünmeye çalış. Böyle bir insanla ne kadar yürüyebilir? Sen kendini onunlayken nasıl hissediyorsun? Ayrılmak çok acı geldiği için ve çok alıştığın için barışıyorsun bence her seferinde. Bir süre ikiniz de gerçekleri göreceksiniz bence. O zamana kadar zaman kaybetmiş olacaksınız sadece. Tamamen bitirmek kolay bir iş degil çünkü

ben onsuzken hayattan zevk alamıyorum. hiçbirşeyin anlamı olmuyor benim için. onunla iken de çok mutlu oluyorum.

ben uzunca bir sure bana ulaşmasına manı oldum. senın gıbı dusunuyordum zaman kaybı dıye ve sureklı ayrılıp barıstıgı için ona karsı çok kızgındım. bu kızgınlığımı da sureklı kendıme hatırlatıyordum. ama bır gun çıkıp geldı karsıma ve ben ne yapacagımı ne dıyecegımı sasırsım. heycandan her yerım tıtrıyordu. ağladı , pişman olduğunu , hatalı olduğunu söyledi ve ben yıne affetım.

şimdi ise yıne gıttı ve kafası o kadar karısık kı bana ya evlenıp pişman olsak daha mı ıyı dıyor. mutlu olabıleceğimize emın olmalıyız dıyor. offf çok yoruldum ben bıraksam o bırakmıyor. ne yapacağım ben

Şimda daha iyi anladım seni. Şu an ben de ayrıyım erkek arkadaşımla ve bizimkisi kesin olarak bitti. Ama dönse gelse, senin sevgilinin sana dediklerini o bana dese senin gibi yapabilirdim. Bilmiyorum.. Sürekli ayrılıp barışmanız çok yıpratıcı. Kesin bi karar verin ve o kararınızdan dönen eşek olsun :)

Yapmayın ya böyle şeyler. Valla.. Ne güzel, onla mutluysan, o da senle mutluysa niye olmuyor bu ilişki? Saplantı mı oldunuz birbirinizde, bence onun düşünün. Ama mutlu olun ya.

Onceki aramadi simdiki de aramiyo. Bende mi bi sorun var acaba. Ama su var. Bundan onceki erkek arkadaşım kendi suclu oldugundan surekli aradi ayrilmayalim diye ama son kavgada kendi bitirdigi icin aramadi

ah ah kacıncı verdiğimiz kesin karar kaçıncı ayrılıp barışmalar. valla sen benım sevgilim olsan mutlu olalım ya desen hemen alırım seni :)

öyle bi hal aldımki nasıl olsa yine barışırız modunda yaşıyorum hayatı

Biz de öyleydik :S nasıl olsa barışırız diyoduk. Özlemişim onu, şimdi farkettim.

Canım inan sizin çözümünüzü bilmiyorum. Bilsem şu an ben bu durumda olmazdım zaten :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…