Ayrıldıktan sonra uzun uzun bakarsa ?

YURDUM

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
623
Konya
Sevgilim benden ayrıldı.Sorun biraz bendeydi onu cileden cıkardm.Hic böyle sevilmemistim.O yüzden beni kıskanması için elimden geleni yaptim.Yapma dedigi seyleei yaptim.Ayrıldiktan sonra görüşmek istedim.Israr ettim .Geldi oturduk konuştuk.Yüzüme çok bakamadı.Çok soğuk davrandı.Hiçbirsey degismeyecek dedi.Ama ben baska tarafa bakınca hep bana baktı.Ben bakınca da gözlerini kacırdi.Gercekten ciddimiydin benimle dedim evet dedi olabilecegini dusunuyodum ama uyusmuyoruz dedi.Gözlerini kaçırdı demistim ya en sonunda gideceğinde uzun uzun baktı 7 8 saniye kadar .Gözlerimin icine baktı.Söyleyeceğin birsey var mı dedi yok dedim gitti.İlk kez o bakisinda sevdigini hissettim .Sizce sevdi mi geri döner mi? Sevgiliyken cok kıskancti.

Belki gelir belki gelmez. Gelse bile eskisi gibi olmaz. Sen de degisemezsin o da değişemez. Bi süre sonra da kıskançlığından bıktım diyebilirsin...

Sevdiğiniz halde ilişkiyi zora sokup çıkmaza sürüklemişsiniz. Şimdi de döner mi dönmez mi diye düşünüyorsunuz. Zaten ilişkiden umudu olmadığını dile getirmiş, zor gözüküyor.

Çok kıskançti ve kıskanması için her şeyi yaptınız? E zaten kıskanıyormuş , anlamadım.

Ben 20 o 21.Dönerse kalbim kırılmis olacak eskisi gibi olmayacagini biliyorum ama boşlukta gibiyim
Adam haklı, sen de onu rahat bırak, çok hata yapmışsın. Bugünler geçer ama bir daha bir ilişkiye başladığında olgun davranman lazım yani çileden çıkarmak, kıskandırmak falan bunlar çocukça şeyler. Boşukta hissetmen normal, geçer ama çocukça davranışlarından vazgeçmen lazım hiç yakışmıyor 20 yaşında birine 15 yaşında gibi davranmak.

İlk iliskim sayilir nasil davranmam gerektigini bile bilmiyorum ki.Dersimi aldim ama fazlasıyla

Bi iki sn daha uzun baksaymis seviyor olurdu ama bu bana sevgiyi belli etmek icin kisa geldi sanki

uyuşmuyoruz dediği
topuklu giyme
makyaj yapma
kapan vs gibi mevzular sanırım....
bence şükredin öyleyse eğer..

B Bence donmesin.

Kesinlikle öyle .Kapanmıştım ben kapandıktan sonra bana ferace giy bile dedi.Uyusmuyoruz dedigi kafa yapılarimizdi
al işte...
bırak boşver
ileride iyiki olmamış diyeceksin...küçüksün Allah iyilerle karşılaştırsın üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…