ayrıldıktan sonraki ilk ilişkiniz.

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Arkadaşlar merhaba
bende ayrılmıştım. buraya konu açtım. teşekkür ederm çok yardımcı oldunuz. hepinizden Allah razı olsun inşallah .
Nisandan beri ayrıyız.. mayıs gibi devam etti konuşmamız. ama bizim ilişkimiz karaya vuran bir gemiyi yürütmek gibiydi..
sancılı konuşmalar işte...
3 aydan beri bir kere sesini duymadım...
ilk başlarda kötüydüm. ama artık iyiyim şükür yaklaşık 5 ay geçti çünkü..
siz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra yeni bir ilişkiye başladınız..
toparlanmanız ne kadar sürdü onu merak ediyorum

Çok tecrübeli değilim ancak eğer kendini iyi ve tamamen arımış hissediyorsan yarın bile olabilir bu. Ama ne kadar doğru olur o ayrı.
Genelde yıpratıcı ilişkilerde süre gerekiyor.
Hatta ben bazı ilişkilerin yaşanmışlıkları adına biraz beklenmesi gerektiğini de düşünüyorum.
Ama bana kalsa aylarca seni yıpratmış, üzmüş, acı çektirmiş biri için değil 5-6 ay, 1 saat beklenmez. Değmez.
Ne zaman kendini rahat ve iyi hissedersen yani..
Kişiden kişiye değişir. Bilemeyeceğim.

Son düzenleme:
ben 2 sene sonra şuan görüştüğüm kişiyle görüşmeye başladım.
ama 2 ay sonra tanışan da olabilir. kısmet..
annem hep her zaman hayırlısıyla karşılaşayım diye dua etmek lazım der. yeri zamanı önemli değil de düzgün adam olsun.

2 hafta gecmeden baska bırınden hoslanmaya basladım ama saten sogumaya baslamıstım ve tamamen kafamda bıtırmıstım eskıyı..gercı yenı ılıskıye baslamadım ama düsün yanı baskası gırebıldı aklıma

bence sevgının büyüklügüne, verılen degere fln baglı..

aslında bende hoşlanabilirim yani kendimde görebiliyorum o durumu..
kafamda bitirdim evet. tbi aklıma geliyor. ama sadece alışkanlık...
sigarada öyledir ya bıraktıkça daha çok istersn.. zamanla kullanmadığından dolayı bünyen unutur...
aynı bnmde öyle araya zaman girince toparlanıyorsun kafanda bitirebiliyorsun

4 yıllık ılıskımden 4 ay sonra baskasyla basladım ve 1 yıla yakındır çıkıoruz .
hıc aglamdın sızlamadım . hatta aşkı sımdı yasıorum sevgıyı sımdı yasıyorum .

valla bildiğin oturdum düşündüm kaç zaman geçti ayrılığımdan beri diye
o kadar silmişim kafamdan yani halbuki 4 yıllık bi ilişkiydi.
ama yanlış hatırlamıyorsam 1buçuk sene sonra şuan birlikte olduğum kişiyle başladı yeni hayatım
ama bu işler kısmet işi yani hemen ertesi günü de bulabilir haaa ayrılır ayrılmaz yeni bi ilişkiye başlamak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
ama benim paşam tam zamanında geldi buldu benii

ben ayrıldıktan 7 ay sonra yeni bir ilişkiye başladım. üstelik arayış içinde olmadığım ve kendimle mutlu olmaya başladığım bir dönemde hayatıma girdi. ilkini artık unutmuştum, ona dair içimde hiçbirşey kalmamıştı bu süre sonunda. ama ne var ki unutma sürecim yıpratıcıydı. gelgelelim, bu ikinci ilişkim de 3 ay önce bitti. diğeri acı mıymış diyorum şimdi. çünkü ayrılık acısının asıl dibine şimdi vurdum

Ben de evliliğe giden ilişkimi noktalayalı 2 ay oldu,elimde 2 alyansla kalakaldım.Kendi tercihimdi,mecbur kaldım.Severek ayrılmak zorunda kaldığım için midir bilinmez,2 aydır başımı çevirip kimseye bakmadım bile bırak yakınlaşmayı.Yaralarımın iyileşmesini bekliyorum.Ama insan kendi kendine ne kadar zamanda iyileşir bilmiyorum her anı her dakikayı anılarla yaşayarak.Şu saatte şöyle yapardı,şimdi işten çıkmıştır,şimdi uyanmıştır takım elbisesini giyiniyordur uykulu uykulu vesaire vesaire;alışmak sevmekten daha zor geliyor lafı ne kadar da doğruymuş.Ama çevremde gözlemlediğim mantıkla bile başlansa,yeni-doğru beraberliklerin eski acıları ve yaşanmışlıkları yavaş yavaş sildiği.Umarım karşımıza doğru insanlar çıkar...

Son düzenleme:
ben hala cı çekiyorum yaşananları kafamdan tekrardan düşünüp ağlayıp sızlayıp bazen onu arayıp kavga edip acı çeekiyorumm

oooooooo deli gibi aşıktım...
2 yıl peşinden koştum...
2 yılda sevgili olarak geçti...
sonu olmadığını anladım ve ne acılarla ayrıldım...
o acı içinde 3 hafta sonra kafa dağıtmak için biriyle tanıştım..
şimdi o öylesine takıldığım adamla evliyim...

ayrılmamın üzerinden 1 ay geçti ama valla ben 1 ay sonra çapkınlıklara başlamıştım
bu sürede çok fazla erkek girdi hayatıma ama gerçek aşkı bekliyorum
benim hoşlandığımda oldu ama açılamadım, beni beğenenide ben istemedim
öyle gariplikler oldu işte... şuanda 15 gündür görüştüğüm biri var, herşey olumlu gidiyor
bu işler kader kısmet işleri, gerçek aşk kiminin karşısına 2 ay kiminin karşısına 2 yıl sonra çıkar.. bilemeyiz..
yeterki herşeyin hayırlısı olsun beklemedeyiz bakalım

Benim öyle bişeyim olmadı şuana kadar ama o kişiyi tamamen bitirdiğinizden emin olduktan sonra ve birinden hoşlandıktan sonra hayatınıza yeni bi kişiyi alabilirsiniz bence....

ben de gecen yaz ayrildim 3 sene cikmistik ama bu yazda gorustuk yani 1 yildir aklimdan cikarmadigim icin en az bi 1 yil kadar daha hayatima kimsenin girmeyecegini biliyorum hem aska kusturdugu icin beni hemde kariyer okul isleri daha once geldigi icin bu ara ask kapimi calmasa daha iyi olur. ama umarim seneye aski bulurum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…