- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Arkadaşlar merhaba
bende ayrılmıştım. buraya konu açtım. teşekkür ederm çok yardımcı oldunuz. hepinizden Allah razı olsun inşallah.
Nisandan beri ayrıyız.. mayıs gibi devam etti konuşmamız. ama bizim ilişkimiz karaya vuran bir gemiyi yürütmek gibiydi..
sancılı konuşmalar işte...
3 aydan beri bir kere sesini duymadım...
ilk başlarda kötüydüm. ama artık iyiyim şükür yaklaşık 5 ay geçti çünkü..
siz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra yeni bir ilişkiye başladınız..
toparlanmanız ne kadar sürdü onu merak ediyorum
Okuyunca bir gülümseme yayıldı yüzüme,umarım severek terketmek durumunda kalan ben de dahil herkes,birkaç ay sonra böyle güzel cümleler kurabilir,mutluluğun daim olsunoooooooo deli gibi aşıktım...
2 yıl peşinden koştum...
2 yılda sevgili olarak geçti...
sonu olmadığını anladım ve ne acılarla ayrıldım...
o acı içinde 3 hafta sonra kafa dağıtmak için biriyle tanıştım..
şimdi o öylesine takıldığım adamla evliyim...
Ben de evliliğe giden ilişkimi noktalayalı 2 ay oldu,elimde 2 alyansla kalakaldım.Kendi tercihimdi,mecbur kaldım.Severek ayrılmak zorunda kaldığım için midir bilinmez,2 aydır başımı çevirip kimseye bakmadım bile bırak yakınlaşmayı.Yaralarımın iyileşmesini bekliyorum.Ama insan kendi kendine ne kadar zamanda iyileşir bilmiyorum her anı her dakikayı anılarla yaşayarak.Şu saatte şöyle yapardı,şimdi işten çıkmıştır,şimdi uyanmıştır takım elbisesini giyiniyordur uykulu uykulu vesaire vesaire;alışmak sevmekten daha zor geliyor lafı ne kadar da doğruymuş.Ama çevremde gözlemlediğim mantıkla bile başlansa,yeni-doğru beraberliklerin eski acıları ve yaşanmışlıkları yavaş yavaş sildiği.Umarım karşımıza doğru insanlar çıkar...
Ayrılalı tam 1 yıl 8 ay oldu ondan başkasını sevemedim hala da sevemiyorum ama abiniz kardeşiniz falan varsa bana uyar yani açığım
ben referans olurum, paradise dünya tatlısı bir kızdır
Hahahaha blackk ya çok teşekkür ederim arkadaşım beni utandırıyorsun
valla bildiğin oturdum düşündüm kaç zaman geçti ayrılığımdan beri diye
o kadar silmişim kafamdan yani halbuki 4 yıllık bi ilişkiydi.
ama yanlış hatırlamıyorsam 1buçuk sene sonra şuan birlikte olduğum kişiyle başladı yeni hayatım
ama bu işler kısmet işi yani hemen ertesi günü de bulabilir haaa ayrılır ayrılmaz yeni bi ilişkiye başlamak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
ama benim paşam tam zamanında geldi buldu benii
ben ayrıldıktan 7 ay sonra yeni bir ilişkiye başladım. üstelik arayış içinde olmadığım ve kendimle mutlu olmaya başladığım bir dönemde hayatıma girdi. ilkini artık unutmuştum, ona dair içimde hiçbirşey kalmamıştı bu süre sonunda. ama ne var ki unutma sürecim yıpratıcıydı. gelgelelim, bu ikinci ilişkim de 3 ay önce bitti. diğeri acı mıymış diyorum şimdi. çünkü ayrılık acısının asıl dibine şimdi vurdum
Ben de evliliğe giden ilişkimi noktalayalı 2 ay oldu,elimde 2 alyansla kalakaldım.Kendi tercihimdi,mecbur kaldım.Severek ayrılmak zorunda kaldığım için midir bilinmez,2 aydır başımı çevirip kimseye bakmadım bile bırak yakınlaşmayı.Yaralarımın iyileşmesini bekliyorum.Ama insan kendi kendine ne kadar zamanda iyileşir bilmiyorum her anı her dakikayı anılarla yaşayarak.Şu saatte şöyle yapardı,şimdi işten çıkmıştır,şimdi uyanmıştır takım elbisesini giyiniyordur uykulu uykulu vesaire vesaire;alışmak sevmekten daha zor geliyor lafı ne kadar da doğruymuş.Ama çevremde gözlemlediğim mantıkla bile başlansa,yeni-doğru beraberliklerin eski acıları ve yaşanmışlıkları yavaş yavaş sildiği.Umarım karşımıza doğru insanlar çıkar...
Arkadaşlar merhaba
bende ayrılmıştım. buraya konu açtım. teşekkür ederm çok yardımcı oldunuz. hepinizden Allah razı olsun inşallah.
Nisandan beri ayrıyız.. mayıs gibi devam etti konuşmamız. ama bizim ilişkimiz karaya vuran bir gemiyi yürütmek gibiydi..
sancılı konuşmalar işte...
3 aydan beri bir kere sesini duymadım...
ilk başlarda kötüydüm. ama artık iyiyim şükür yaklaşık 5 ay geçti çünkü..
siz ayrıldıktan ne kadar zaman sonra yeni bir ilişkiye başladınız..
toparlanmanız ne kadar sürdü onu merak ediyorum
Mrb,
eger bu soruyu kendin icin soruyorsan bize dgl kendine sorman gerektigini dusunuyorum cunku herkesin yasantisi, kisiligi , bulundugu iliski turu, suresi vs vs kisiden kisige degisiyor. Deneylerimizden duygularimiza kdr hersey cok farkli. Kimisi guclu bir sekilde yasatiklarini atlatir, kimisi acisi bir kac yil surer, kimisi aklini kullanir ve onune bakar, kimisi hala maziyi yasatir..
bence sen kendinen ne zmn emin olursan, ne zmn guven edersen iste ozmn hazirsin demektir. gecmisini kabul ederek, kendi hayatinin bir parcasi oldugunu unutmamayarak ve yaptigin hata veya sana yapilan hatalardan ders alarak onune bakman lazim.
oooooooo deli gibi aşıktım...
2 yıl peşinden koştum...
2 yılda sevgili olarak geçti...
sonu olmadığını anladım ve ne acılarla ayrıldım...
o acı içinde 3 hafta sonra kafa dağıtmak için biriyle tanıştım..
şimdi o öylesine takıldığım adamla evliyim...
Canım benim ya,öyle iyi hissediyorum ki seni ve yaşadıklarını şu an.Biz alyansları almıştık;terkettim yüzlerce olmazdan dolayı ama inanır mısın daha 3 dk önce üzerimi değiştirirken bile alyansları kutudan çıkardım.Bir elime O'nun alyansını,bir elime kendi alyansımı taktım ve eğer şartlar böyle gelişmeseydi ve bu ayrılığa mecbur kalmasaydım şimdi uçuşa uçuşa düğün hazırlığı yapıyordum diye düşünmeden edemedim.ben de tıpkı senin gibi evliliğe giden ilişkimi noktalamak zorunda kaldım 3 ay önce. seneye yaza evlenecektik. her dışarı çıktığımda kuyumcu vitrinlerinde alyans beğeniyordum içim içime sığmıyordu. severek ayrılmak öyle zor ki. hele ki sevdiğin kadar sevilmiyorsan..bir gün dilerim bu kötü günler geride kalır, doğru insan gelir ve bu kara kıştan bizi kurtarır..
Canım benim ya,öyle iyi hissediyorum ki seni ve yaşadıklarını şu an.Biz alyansları almıştık;terkettim yüzlerce olmazdan dolayı ama inanır mısın daha 3 dk önce üzerimi değiştirirken bile alyansları kutudan çıkardım.Bir elime O'nun alyansını,bir elime kendi alyansımı taktım ve eğer şartlar böyle gelişmeseydi ve bu ayrılığa mecbur kalmasaydım şimdi uçuşa uçuşa düğün hazırlığı yapıyordum diye düşünmeden edemedim.
Alışkanlık boyutu;yüzüne,gözüne,kokusuna ve daha yüzlerce ayrıntıya alışkanlık boyutu çok ağır.Şimdi uyanmıştır,şimdi işe gidiyordur,şimdi işten çıkmıştır,bugün cumartesi şurdadır;beyin insanın üzerine ustalıkla tuzak kuruyor.Ama bildiğim tek birşey var ki,bir çivinin ancak diğer bir çiviyle söküldüğü.Kapıları kapatmamak lazım,acının dozu çok önemli.Umarım yeni başlangıçlar,yeni mutluluklara gebe olur hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?