ayrıldıktan sonraki ilk ilişkiniz.

ben ilk sevgilimden ayrıldım. onu o zamanlar çok seviyordumhergün gördükçe içim acıyordu neden böyle olduk diye..
Zaman geçtikçe unuttum.. kafamda bitirdim.. o zamanlarda hem ilk sevgilimin hemde benim bi arkadaşım vardı. onunla yakınlaşmaya başladık...
ama arkadaş olarak. tüm dertlerimi sıkıntılarımı sorunlarımı ona anlattım o hep benim yanımda oldu hep bana destek oldu..
ilerde arkadaşlarımdan onun benden hoşlandığını ögrendim.. söyleyin unutsun beni olamaz imkansız filan dedim.. benim bildiğimi söylemeyin böyle arkadaş olarak devam edelim dedim..
AMa o bırakmadı beni.. zamanla bende hoşlanmaya başladım..
o zaman ilk sevgilimden ayrılalı yaklaşık bi sene geçmişti..
şimdi onunla beraberim ve çok mutluyum.. yaklaşık 2 yıl olucak hiçte pişman değilim..
ilk sıralar içimde bi pişmanlık olmuştu o hem benim yakın arkadaşım hemde ilk sevgilimin arkadaşı diye.. ama ilki benim değerimi bilemedi.. dediğim gibi şimdi çok mutluyum allah bozmasın :))

Bunun genellemesi yoktur ki. Kişiye bağlı, daha doğrusu duygularının-hissettiklerinin kuvvetine bağlı.

Kalbinde eski sevgiline karşı umut-nefret-sevgi gibi bir his kalmamışsa, gün içerisinde aklına gelmiyorsa artık toparlanmışsın demektir. Ama zamanını kimse belirleyemez, kimisi çabuk toplar kimisi zor.

Kendini iyi hissediyorsan o zaman ufkun aşka açık demektir . Hakkında hayırlısı olsun konu sahibi arkadaşım.

Okuyunca bir gülümseme yayıldı yüzüme,umarım severek terketmek durumunda kalan ben de dahil herkes,birkaç ay sonra böyle güzel cümleler kurabilir,mutluluğun daim olsun

ben de tıpkı senin gibi evliliğe giden ilişkimi noktalamak zorunda kaldım 3 ay önce. seneye yaza evlenecektik. her dışarı çıktığımda kuyumcu vitrinlerinde alyans beğeniyordum içim içime sığmıyordu. severek ayrılmak öyle zor ki. hele ki sevdiğin kadar sevilmiyorsan..bir gün dilerim bu kötü günler geride kalır, doğru insan gelir ve bu kara kıştan bizi kurtarır..

3 yıllık ilişkim yaklaşık bir buçuk ay önce bitti. Ve ben deli gibi sevdiğim adam için artık kendimi nasıl telkin ettiysem, nerdeyse üzülmedim bile, sadece şaşkınlık var üstümde hala beni nasıl bırakır diye

Sanırım onunlayken hatalarını kusurlarını görmüyordum ve ayrıldıktan sonra hepsini bir bir düşününce mantığım devreye girdi ve şu anda çok mutluyum.. Ama onun çok üzülmesini istiyorum içten içe o ayrı.. ve kendimi yeni bir ilişkiye açık hissediyorum benim için en hayırlısı neyse onu istiyorum tabi..

ahh bebeğim keşke bnm paşamda 5 aydan sonra beni bulsa hala bulan olmadı o kadar aydır kaldım böyle

ahh cnm ya bunda daha çok mu acı çektn :/

Mrb,

eger bu soruyu kendin icin soruyorsan bize dgl kendine sorman gerektigini dusunuyorum cunku herkesin yasantisi, kisiligi , bulundugu iliski turu, suresi vs vs kisiden kisige degisiyor. Deneylerimizden duygularimiza kdr hersey cok farkli. Kimisi guclu bir sekilde yasatiklarini atlatir, kimisi acisi bir kac yil surer, kimisi aklini kullanir ve onune bakar, kimisi hala maziyi yasatir..

bence sen kendinen ne zmn emin olursan, ne zmn guven edersen iste ozmn hazirsin demektir. gecmisini kabul ederek, kendi hayatinin bir parcasi oldugunu unutmamayarak ve yaptigin hata veya sana yapilan hatalardan ders alarak onune bakman lazim.

Son düzenleme:

alışkanlık kadar beter birşey yoktur..
ama zamanla geçecektir..
eminim döndüğüne göre gerçekten yapamayacağını anladın demekki..
hayırlısı budur cnm benim . kenini yıpratırsın sakın üzülme

Ben 2 ayda filan baya baya toparlanmıştım.Ama çok sallantıdaydı ilişkimiz zaten o yüzden ayrılık çok da şok etkisi bırakmadı üstümde.2 ay sonra sevmiyordum artık zaten sonra başka birisi çıktı karşıma.Hayırlısı artık.Bu doğru kişidir umarım

ben hazır hissediyorum kendimi cnm Allaha şükür ..

süpermiş tatlım ya çok mutlu olursun inşallahhhh

Canım benim ya,öyle iyi hissediyorum ki seni ve yaşadıklarını şu an.Biz alyansları almıştık;terkettim yüzlerce olmazdan dolayı ama inanır mısın daha 3 dk önce üzerimi değiştirirken bile alyansları kutudan çıkardım.Bir elime O'nun alyansını,bir elime kendi alyansımı taktım ve eğer şartlar böyle gelişmeseydi ve bu ayrılığa mecbur kalmasaydım şimdi uçuşa uçuşa düğün hazırlığı yapıyordum diye düşünmeden edemedim.

Alışkanlık boyutu;yüzüne,gözüne,kokusuna ve daha yüzlerce ayrıntıya alışkanlık boyutu çok ağır.Şimdi uyanmıştır,şimdi işe gidiyordur,şimdi işten çıkmıştır,bugün cumartesi şurdadır;beyin insanın üzerine ustalıkla tuzak kuruyor.Ama bildiğim tek birşey var ki,bir çivinin ancak diğer bir çiviyle söküldüğü.Kapıları kapatmamak lazım,acının dozu çok önemli.Umarım yeni başlangıçlar,yeni mutluluklara gebe olur hepimiz için...

Boşandıktan 1,5 yıl sonra tanışmıştım sevgilimle...
Görür görmez vuruldum ona. "Asla hazır değilim ve hazır olmayacam!!!!!" diye kaçtım ondan 6 ay.
6. ayın sonunda bir yemeğe ikna oldum ama 1 sene boyunca gel-gitlerim,kaprislerim bitmedi. Çok üzdüm onu çok...
Ama hep sessizce takip etti beni.
En küçük bir yanlışında günlerce küstüm. Yolumu kesti,elimi tuttu,kolumu tuttu,yüzüme dokundu,saçlarımı sevdi ve hiç bırakmadı inatla,sabırla..
Ne sevdiğimi ne sevmediğimi öğrenip hep öyle hareket etti.
Yoluma yol,aklıma hasret,kalbime aşk,düşüme ışık oldu.
Rabbim ayırmasın... Bizi de tüm sevenleri de hep mutlu kılsın herkesi inşallah!!!

hala alyansların duruyorsa bu bir umut gibi geldi bana. kıyamadığın için mi duruyor yoksa geri dönme ihtimalin olabilir mi? çünkü eğer hiç ihtimal yoksa o alyanslara bakıp da daha fazla acı çekmenin ne anlamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…