Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .
Biraz inançlı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin özelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana böyle böyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .
Tüm şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Özellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .
İster buna duanın kabulü diyelim istersek çekim gücü ne olursa olsun elimi açtığımda istediğim kişi karşımdaydı .
Kaybettim . Benden çok çok hoşlanamamış .
Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kaçırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle çok az kere kabul olur sonuçta diye düşündüm . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni çok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gözyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .
Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Çok çaresiz hissediyorum .
Aslında hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim demiştim . Sanırım duanın kabul olan kısmına orası da dahil oldu kızların da dediği gibi
Belki böylesi daha hayırlıdır. Ve hislerim o kadar kuvvetlidir ki bundan kat kat daha iyisi çıkacaktır karşınıza.
Ve belki bilemezsiniz bu da bi imtihandır dua ettiniz kabul oldu ama rabbim belki başka şeyleri görmenize vesile olmuştur bu yasadiginizla..
Ve zaman herşeyin ilacı sabir edin
Allah’a istediğin kadar dua edebilirsin bundan sonrası için tertemiz bir sayfa aç yine evlenmek istediğin kişiyi anlat iste birbirinize kalbinizin ısınması sevmesi için dua et inşallah olur Allah her şeye güç yetirendir ,bu işin olmamış olabilir demekki hakkında hayırlı değil veya evlenince iyi şeyler olmucak demekki mutsuz olucaktın yani üzülme inşallah bundan sonra birbirinize aşkla sevgiyle bakacağın biri olur :)Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .
Biraz inançlı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin özelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana böyle böyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .
Tüm şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Özellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .
İster buna duanın kabulü diyelim istersek çekim gücü ne olursa olsun elimi açtığımda istediğim kişi karşımdaydı .
Kaybettim . Benden çok çok hoşlanamamış .
Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kaçırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle çok az kere kabul olur sonuçta diye düşündüm . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni çok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gözyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .
Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Çok çaresiz hissediyorum .
Sizi suistimal etmekle suçlamam zaten, kuralı bilenlere bir nevi hatırlatma, bilmeyenlere de bilgilendirme maksadıyla yazdımBu kuralı biliyordum ama suistimal amaçlı açmamıştım
duanin karsiligi baska biridir :) simdi duana endeksli oldugun icin gözüne bu kisi dogru gelmis olabilir. üzülecek birsey yok. kendini yipratma. bitmis kabul et ve önüne bak.
Ne kadar güzel dini bilgileriniz varBacım inançlı biri olarak tavsiyeye devam edeyim. Bunu siz bilemezsiniz. Allah katında neyin hayırlı olduğunu siz bilemezsiniz. Kaderi bilemezsiniz. İnançlı biri de üzülebilir ama yeis haramdır. Müslüman olumsuzluğa kapilmaz. İnşirah suresi, duha süresi ve talak suresi okuyun namazlardan sonra ve yatmadan önce. Allah'a bırakın.. En değerli sizsiniz. Rahatlatın kendinizi, bırakın. :)
Ne kadar süre görüstunuz ? Erkek arkadasinizla.
yakınlaşmamız 2 hafta , öncesi 3 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?