Ayrıldım ama içimde bir şeyler kaldı .

Hayırlısını istememiş olabilirsin.

Aslında hayırlısıyla ömrümü böyle biriyle geçireyim demiştim . Sanırım duanın kabul olan kısmına orası da dahil oldu kızların da dediği gibi

Ben artık pek etmiyorum dua.. Nasılsa ne istediğimi biliyor Allah. Hayırlısı olsun diyorum..

Belki böylesi daha hayırlıdır. Ve hislerim o kadar kuvvetlidir ki bundan kat kat daha iyisi çıkacaktır karşınıza.
Ve belki bilemezsiniz bu da bi imtihandır dua ettiniz kabul oldu ama rabbim belki başka şeyleri görmenize vesile olmuştur bu yasadiginizla..
Ve zaman herşeyin ilacı sabir edin

Yalvarırım hisleriniz doğru çıksın yalvarırım ya . Resmen kaç gündür yıkık biri oldum çıktım .

Allah’a istediğin kadar dua edebilirsin bundan sonrası için tertemiz bir sayfa aç yine evlenmek istediğin kişiyi anlat iste birbirinize kalbinizin ısınması sevmesi için dua et inşallah olur Allah her şeye güç yetirendir ,bu işin olmamış olabilir demekki hakkında hayırlı değil veya evlenince iyi şeyler olmucak demekki mutsuz olucaktın yani üzülme inşallah bundan sonra birbirinize aşkla sevgiyle bakacağın biri olur :)

Şuan için aynı senin gibi umutsuzum o kadar çok dua ettim ki hala da ediyorum içim ferahlıyor , ne diyim rabbim bütün evlenmek isteyen , yalnız genç kızlara hayırlısını nasip etsin ,aminnnnn

duanin karsiligi baska biridir :) simdi duana endeksli oldugun icin gözüne bu kisi dogru gelmis olabilir. üzülecek birsey yok. kendini yipratma. bitmis kabul et ve önüne bak.

duanin karsiligi baska biridir :) simdi duana endeksli oldugun icin gözüne bu kisi dogru gelmis olabilir. üzülecek birsey yok. kendini yipratma. bitmis kabul et ve önüne bak.

Uzun bir süredir kalbim ilk defa böylesine çarpmıştı . ,İnşallah gördüğümden geri kalmam hayırlısıyla .

Ne kadar süre görüstunuz ? Erkek arkadasinizla.

Zamanında bende çok hayaller kurardım Çok dua ettim. Aynı dualarındaki gibi biri çıktı. Çok büyük bir aşkka tutulmuştum. Hayallerimdeki gibiydi oda aşıktı. Sonra kişiliksz biri çıktı kötü zamanlar geçirdim. Sonra eşim çıktı öyle ahım şahım biri değildi. Dualarımdaki hayallerimdeki gibide değildi. Ama öyle güzel kalbi var ki. Kimseye değişmem yüregi temiz gözü dışarda değil. Sanki yeniden doğdum. Bütün derdime sıkıntıma ilaç oldu. O yüzden bekle kaderinde daha iyisi var..

Ne kadar güzel dini bilgileriniz var

yakınlaşmamız 2 hafta , öncesi 3 4 ay

Onemli olan yakinlasman, kısa surede olmamis bitmis.
Senin istedigin gibi illa bir o kisi yok ki.
Hayirlisi olsun hakkinda...

Belki de daha yakından tanımış olsaydınız tanıdığınıza,zaman geçireceğinize bin pişman olacaktınız.Zamanla daha çok sevip,sizi sevemediğini söyleseydi siz alıştıktan sonra çok daha zor olurdu.
3-4 ay zaman diliminde sizi sevmek için kendine zaman vermiş olabilir.Ama ozaman yakınlık kurmadan duygusal anlamda birşeyler hissetmeyi bekleyebilirdi dolayısıyla pek bir yanar döner geldi bana.
İnsan,kaderinde olmayana tutunmasa,kalbi onun için çarpmasa keşke..O zamanda güzel zamanların ve doğru insanın değerini bilemezdik..
Aslında yüce yaratıcı nasıl güzel bir düzen yaratmış görebilene..
Gözümüze harika görünenin aslında hayatına sonrasında nasıl darbe indirecegini,
Gözüne sıradan gelenin aslında belki de nasıl mucizevi şekilde hayatı sana sevdireceğini,bilemezsin..
Yaşam devam ettiği sürece umut etsek ne kaybederiz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…