- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
Pişman olmaktan çok korkuyorum
Bide daha şimdiden çok özledim çok korkuyorum içim yanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım canım canım çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettin beni akşam akşamYa konudan bağımsız ama
Üye adınızı,profil resminizi,takviminizi her gördüğümde mercimeginize dair gülümseme kaplıyor yüzümü:)
Bi de bakıyorum hep ne zaman doğum falan diye
Az kalmis,sağlıkla kucaklayıp büyütün insallah![]()
O seni seviyor olsaydı sanaldan başka birinin vücudunu hayal etmezdi. Eski sevgilisi için seni kullanmazdı. O seni sevmiyor.Pişman olmaktan çok korkuyorum
o zaman buyrun doya doya acı çekinAtes dustugu yeri yakar diye bosuna demiyorlarmıs yasla ilgisi yok askın da acısının da
yorumu ben yazdığıma göre bana göreAbartı kime ve neye göre
Herkes 28 yaşında aynı duygusal yoğunlukta olmayabilir
Aynı tecrübeleri de geçirmemiş olabilir
Şu kalıplardan çıkın artık
Bu benim karakterimle ilgili karsımdakinin muhteşem olmasıyla değil kiAnlayamadigim; ayrilirken bile piskin piskin siritan birine nasil boyle duygulari HALA beslersin pes.. Tiksinmen gerekirken birde....Sukret ayrildigina..... ya seni cantada keklik gibi yaninda tutmus bu adam , kullanmiss... Kendine gel..cik dolas...bahar geldi.. acinin yerini su soylenenlerle doldur(nefretle).. cabuk soguyacaksin emin ol...
Pişman olmaktanNeden korkuyorsun?
Allah aşkına bu kadar aciz ve zavallı davranma artık...Kendime şuan acaba boşuna mı ayrıldım ya diye sorup içimin içimi yemesi normal mi
Aşırı anormal.Kendime şuan acaba boşuna mı ayrıldım ya diye sorup içimin içimi yemesi normal mi
Ayaklarını falan yıkayacaktı zaarAşırı anormal.
Seni aldatan ve ayrılırken bile kıs kıs gülen birinden ayrılmayıp da ne yapacaktın acaba?
Tekrar aldatacaktı nasıl olsa affediyor diye.Ayaklarını falan yıkayacaktı zaar
Kendime şuan acaba boşuna mı ayrıldım ya diye sorup içimin içimi yemesi normal mi
Aynen ya kendisine saygısı olmayana biz mi öğreteceğiz saygı duymayıYOK HALA BOYLE DUSUNUYORSA, BURAYA YAZMAN VE AKIL SORMAN BUNCA KADININ ZAMANINI ALMAN DEMEKTIR......NASILSA BILDIGINI YAPICAKSIN SEN... Hadi kolay gelsin..