Ayrıldım!

Ya konudan bağımsız ama
Üye adınızı,profil resminizi,takviminizi her gördüğümde mercimeginize dair gülümseme kaplıyor yüzümü:)
Bi de bakıyorum hep ne zaman doğum falan diye:deli:
Az kalmis,sağlıkla kucaklayıp büyütün insallah:anne:
Ayyy canım canım canım çok teşekkür ederim nasıl mutlu ettin beni akşam akşam :KK15::KK68: aminnn çok teşekkür ederim, güzel kalbinden öpüyorum :KK200:

Anlayamadigim; ayrilirken bile piskin piskin siritan birine nasil boyle duygulari HALA beslersin pes.. Tiksinmen gerekirken birde....Sukret ayrildigina..... ya seni cantada keklik gibi yaninda tutmus bu adam , kullanmiss... Kendine gel..cik dolas...bahar geldi.. acinin yerini su soylenenlerle doldur(nefretle).. cabuk soguyacaksin emin ol...

Ates dustugu yeri yakar diye bosuna demiyorlarmıs yasla ilgisi yok askın da acısının da
o zaman buyrun doya doya acı çekin
allah kurtarsın
Abartı kime ve neye göre
Herkes 28 yaşında aynı duygusal yoğunlukta olmayabilir
Aynı tecrübeleri de geçirmemiş olabilir
Şu kalıplardan çıkın artık
yorumu ben yazdığıma göre bana göre

Anlayamadigim; ayrilirken bile piskin piskin siritan birine nasil boyle duygulari HALA beslersin pes.. Tiksinmen gerekirken birde....Sukret ayrildigina..... ya seni cantada keklik gibi yaninda tutmus bu adam , kullanmiss... Kendine gel..cik dolas...bahar geldi.. acinin yerini su soylenenlerle doldur(nefretle).. cabuk soguyacaksin emin ol...
Bu benim karakterimle ilgili karsımdakinin muhteşem olmasıyla değil ki :( çok korkutorum

Nilgün, eski sevgili, sanal sex, kardeşi yaşındaki kız? Bunlar öldürmedi de bunları yapandan kurtulmak mı öldürüyor?
Kalk bi halay filan çek valla iyi gelir.

Tek tek yorumlayalim ...
1- Buraya yazdiginiz konular boyunca , sizden dahada tecrubeli bayanlar ; sizi uyarmaya calisti degil mi? Yanlis insan olduguna dair...!!! o kadar kadin bosuna soylemedi bunu sana,... pisman olmayacaksin yani..dogru karar..
2-Onu ozlemektense, artik tiksinti duyman gerektigini de okudun... (kendi sevginin buyuklugunden , ozleyeceksin az da olsa ama gecici olmali, uzarsa doktora gorun, kendine guvenmelisin , sevmelisin)
3-Yalniz oldugunu dusunmuyorum, meslegin geregi cevren kalabalik.. kolay sekilde arkadas cevren olmali, olabilirde..
4-Insanoglu nelere alisiyor, olum acisini bile unutabilirken, sen degmez bir adami hayli hayli unutacaksin...
5-Suradaki her hangi bir kadina sor bakalim, ikinci baharini yasayan kimse yokmuymus..Daha neler yasarsin kimleri seversin.. bunun sinirlamasi yok..
6-Sen o adami ozlemiyorsun aslinda, sevme ve sevilme duygun yara aldi..Bunu sana yasatacak deger kiymet bilecek illaki biri cikacak karsina.. buna inan.. Degerini bil...

Iki türlü aci vardir, seni güçlendiren aci ve sana aci
çektirmekten baska bir ise yaramayan bos aci. Seninki BOS aci bunu kabullen..

Ederinden fazla deger soytariyi kral eder.. sendeki bu..

Her seyi bilen degil... Kadir kiymet bilen insanlar... Olsun hayatlarimizda...

Back
X