Ayrıldım!

Tek tek yorumlayalim ...
1- Buraya yazdiginiz konular boyunca , sizden dahada tecrubeli bayanlar ; sizi uyarmaya calisti degil mi? Yanlis insan olduguna dair...!!! o kadar kadin bosuna soylemedi bunu sana,... pisman olmayacaksin yani..dogru karar..
2-Onu ozlemektense, artik tiksinti duyman gerektigini de okudun... (kendi sevginin buyuklugunden , ozleyeceksin az da olsa ama gecici olmali, uzarsa doktora gorun, kendine guvenmelisin , sevmelisin)
3-Yalniz oldugunu dusunmuyorum, meslegin geregi cevren kalabalik.. kolay sekilde arkadas cevren olmali, olabilirde..
4-Insanoglu nelere alisiyor, olum acisini bile unutabilirken, sen degmez bir adami hayli hayli unutacaksin...
5-Suradaki her hangi bir kadina sor bakalim, ikinci baharini yasayan kimse yokmuymus..Daha neler yasarsin kimleri seversin.. bunun sinirlamasi yok..
6-Sen o adami ozlemiyorsun aslinda, sevme ve sevilme duygun yara aldi..Bunu sana yasatacak deger kiymet bilecek illaki biri cikacak karsina.. buna inan.. Degerini bil...

Iki türlü aci vardir, seni güçlendiren aci ve sana aci
çektirmekten baska bir ise yaramayan bos aci. Seninki BOS aci bunu kabullen..

Ederinden fazla deger soytariyi kral eder.. sendeki bu..

Her seyi bilen degil... Kadir kiymet bilen insanlar... Olsun hayatlarimizda...
Ben sırf onun için bu şehirde kaldım okul bitince onun yaza bitiyo evlencez diye
Ben şimdi yapayalnız kaldım burda
Ailemden uzakta bi başıma
Arkadasım da yok hiç
Çalıştığım yerde çok sessiz kimse yok gibi
Ya burda kaldıgım için m*l gibi hissediyorum kendimi ve uzmanlık için kursa da yazıldığım için burda eylüle kadar buraya çakılıp kaldım ve eylülde sınav gunu o da orada olacak onu gorecegim mahvolacagım diye cok korkuyorum bide stalklamaktan çok korkuyorum onu

Ben sırf onun için bu şehirde kaldım okul bitince onun yaza bitiyo evlencez diye
Ben şimdi yapayalnız kaldım burda
Ailemden uzakta bi başıma
Arkadasım da yok hiç
Çalıştığım yerde çok sessiz kimse yok gibi
Ya burda kaldıgım için m*l gibi hissediyorum kendimi ve uzmanlık için kursa da yazıldığım için burda eylüle kadar buraya çakılıp kaldım ve eylülde sınav gunu o da orada olacak onu gorecegim mahvolacagım diye cok korkuyorum bide stalklamaktan çok korkuyorum onu
Papağan mısın tatlım?

Konu sahibi bu kadar şeye rağmen gidip barışacaksan bence buraya ne yapicam diye yazma. Oh ne güzel ayrilmisin evlenip ayrılmak daha mı iyi Allah aşkına ya biraz aklınizi kullanın kimse aşktan ölmez adam zaten gülmemek için kendini zor tutuyomus o eski sevgilisine yazmaya başlamıştır bile

Şu an bu duygular çok normal. Benim de hayatımda yıllar önce bana çok büyük yanlışlar yapan biri oldu. Eski sevglisini unutamamıştı ve onu çok özlediğini söyleyip onunla bir kaç defa buluşmuştu. Allah tarafından çok şaşıladı bir biçimde onun haberi olmadan bütün Yanlışlarını öğrendim. Ve ani bi kararla ayrıldım. İnsanın dünyası başına yıkılmış gibi oluyor. Ve bir daha kimseyi bulamayacakmış kimseyle evlenemeyecekmiş gibi hissediyor. Çok dualar ettim unutmak için ve ben onu unuturken onun acıdan kıvranması için çok dualar ettim. Sonra hayatıma girmek isteyen ve mantık olarak bana çok uygun birine içim acıya acıya kalbimi açtım. Ve çok kısa zamanda yeni görüştüğüm kişiye aşık olmaya başladım. Neden mi? Çünkü eskisini beynimde bitirmiştim. Ondan bana hayır gelmediğine ve beni sevmediğine emin olup beynimde onunla evlenemeyeceğimi evlensemde mutlu olamayacığımı sonuna kadar hissetmiştim. Emin ol ki beyninde bitirdiğinde kalbinde de bir zaman sonra bitiyor. Sonra ne mi oldu? O kendini beğenmiş adam kapımda köpek oldu. Yalvardı ki asla bana yalvarmazdı. Telefonlarda geceleri sabahlara kadar ağladı ki asla benim için ağlamazdı. O böyle pişman oldukça ben daha da soğudum. Çünkü egom tatmin olmuştu. Sonra ona duyduğum şeyin aşk olmadığını onun beni peşinden koşturması duygusuyla ondan kopamadığımı anladım. O kendini bişey zannettikçe ben kafamda onu büyütüyomulum bunu anladım. Bana yalvarırken de aslında kafamda büyüttüğüm kişinin ne kadar zavvallı ve karaktersiz olduğunu anladım. Yıllarca yalvardı tehditler etti. Ben hep ondan kaçtım. Haytımdaki insanla beni ayırmak istedi aileme ulaştı. Zamanla iyice nefret ettim. Köpek bile daha karakterliydi gözümde. Sonra hayatıma aldığım müthiş insanla evlendim çok mutluyum. İyi ki o gün o kararı vermişim. Bak güzel arkadaşım böyle karakteri oturmamış insanlarla evlilik olmaz . Sen şimdi diyosun ya ben onsuz bu şehirde napıcam diye. Emin ol ki evşendiğinde boşanmak çok daha zor. Evlendiğinde her gün eşinden şüphelenmek iğrenç bi duygu. Evinde huzur olmaması iğrenç bi duygu. Şu an bekarsın ve herşey senin in daha kolay. Bu adamla evlilik olmaz. Benim evlendiğim insan çok karakterli olmasına rağmen nişanlılık döneminde sıkıntılarımız oldu. Ailelerimiz birbirne çok uymasına rağmen aile arasında da ufak tefek pürüzler oldu. Ama ikimizde mantıklı olduğumuz ve birbirimizi çok sevdiğimiz için bunları aşıp evlendik. Sen bu adamla bu zor süreçleri aşamazdın. Aşsan bile mutlu bi evliliğin olamazdı. Evlilik çok başka çünkü. Karaktersiz insanlar evlenince karakter sahip olmuyo. Hala karaktersiz kalıyolar. Benim kocam Çoğu kızın ilgisini kolayca kazanacak tipte olmasına rağmen ben onu evden her gün güvenerek yolluyorum işine. Çünkü allaha şükür onun karakterine güveniyorum. İçim rahat. AMa eski mahlukatla evlenseydim her gün ağlayacaktım ve çok kez aldatılacaktım. Sen çok iyi bir karar vermişsin. Ve allah bi kapıyı kapatmadan diğerini açmaz. Şu an seni bekleyen bi kısmetin var bi yerlerde. Ve o kısmetinle tanıştığında zamanla ona daha güzel duygular besleyeceksin. Önemli olan yavaş kararlar verip hayatına doğru kişiyi alman. Zamanla içindeki acı azalacak. Bi gün sabah uyandığında eski sevgilini düşünmeden kalakacaksın. Bi gün gece kafanı yastığa koyduğunda ağlamadan uyucaksın. Yeterki sabret. Sabret ve bekle. Allah senin yanında çünkü allah katımda en kutsal acılardan biridir aşk acısı. Sen allaha sığın ve dua et. Hayırlı kısmetimi gönder ve beni bu kuyudan kurtar diye içten dua et. Şu an bu acıyla senin duan geri çevrilmez. Hatta inancın ne derece bilmiyorum ama namaz kılmak secdeye yatıp dua rtmek böyle zamanlarda ilaç gibi gelir. Ama güzel arkadaşım sen sen ol geriye bakma. Kurtar kendini. Herşey güzel olacak inan bana

Ay ne ölmesi Allah aşkına ya. Böyle bir insanı normal bir ruh sevemez. Neyini seviyorsun? Adam mükemmel bir aldatıcı. Bu huyu cezbettiyse ayrılmasaydın. İmha edilmesi lazım adamın, hala aşkımdan ölüyorum diyorsun.

Daha simdiden stalklamaya basladım ya o nasıl gececek peki buna nasıl engel olabilirim
Bide ben teyze olcam bi iki hafta içinde :’) o bana iyi gelir belki

Değmez öyle biri için maksimum 1 ay sonra herşey yoluna girer bugün onları yapan yarın öbür gün neler yapmaz :)allah iyilerle karşılaştırsın sizi

Valla sevindim adınıza kurtulmuşsunuz dirayetli olun arkasında durun bu kararın özür dilesede siz çok farklı çizgilerde yaşayan insanlarsınız aile olsun yaşam tarzı olsun bi biri gelir dersiniz ki aradığım kişi bu herşey biter gider

Bence böyle erkekleri ifşa etmek gerek yarın öbür gün herhangi birimzn hayatına girme ihtimalide yok değil bacım :D

Back
X