- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
Ben sırf onun için bu şehirde kaldım okul bitince onun yaza bitiyo evlencez diyeTek tek yorumlayalim ...
1- Buraya yazdiginiz konular boyunca , sizden dahada tecrubeli bayanlar ; sizi uyarmaya calisti degil mi? Yanlis insan olduguna dair...!!! o kadar kadin bosuna soylemedi bunu sana,... pisman olmayacaksin yani..dogru karar..
2-Onu ozlemektense, artik tiksinti duyman gerektigini de okudun... (kendi sevginin buyuklugunden , ozleyeceksin az da olsa ama gecici olmali, uzarsa doktora gorun, kendine guvenmelisin , sevmelisin)
3-Yalniz oldugunu dusunmuyorum, meslegin geregi cevren kalabalik.. kolay sekilde arkadas cevren olmali, olabilirde..
4-Insanoglu nelere alisiyor, olum acisini bile unutabilirken, sen degmez bir adami hayli hayli unutacaksin...
5-Suradaki her hangi bir kadina sor bakalim, ikinci baharini yasayan kimse yokmuymus..Daha neler yasarsin kimleri seversin.. bunun sinirlamasi yok..
6-Sen o adami ozlemiyorsun aslinda, sevme ve sevilme duygun yara aldi..Bunu sana yasatacak deger kiymet bilecek illaki biri cikacak karsina.. buna inan.. Degerini bil...
Iki türlü aci vardir, seni güçlendiren aci ve sana aci
çektirmekten baska bir ise yaramayan bos aci. Seninki BOS aci bunu kabullen..
Ederinden fazla deger soytariyi kral eder.. sendeki bu..
Her seyi bilen degil... Kadir kiymet bilen insanlar... Olsun hayatlarimizda...
Ben şimdi yapayalnız kaldım burda
Ailemden uzakta bi başıma
Arkadasım da yok hiç
Çalıştığım yerde çok sessiz kimse yok gibi
Ya burda kaldıgım için m*l gibi hissediyorum kendimi ve uzmanlık için kursa da yazıldığım için burda eylüle kadar buraya çakılıp kaldım ve eylülde sınav gunu o da orada olacak onu gorecegim mahvolacagım diye cok korkuyorum bide stalklamaktan çok korkuyorum onu