- 23 Ağustos 2017
- 495
- 132
- 18
- 35
- Konu Sahibi porfiromonas
İlginç olan nedir burda bi başımayken sizi ailem yerine koyup destek beklemem miÇok ilginç bir insansın, seni tanımak isterdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç olan nedir burda bi başımayken sizi ailem yerine koyup destek beklemem miÇok ilginç bir insansın, seni tanımak isterdim :)
Yok anam vazgeçtim, tanismasak da olurİlginç olan nedir burda bi başımayken sizi ailem yerine koyup destek beklemem mi
Birsey soyluyorsanız sebebiyle soyleyin ki anlam kazansınYok anam vazgeçtim, tanismasak da olur![]()
Ayyy Allah razı olsun. Kız konu sahibi bacım bu adamdan ayrılmanı seni “MÜJDEEEE AYRILDIM :) “ diye duyurman gerekirdi. Hayatında verdiğin en doğru karar olduğunu canının acısı geçtiğinde anlayacaksın. Her aklına “acaba ayrılmasamıydım?” Sorusu geldipinde aç oku bu konunu. Yüzlerce yıllırdır süren şeyi sen kıramazsın. Bu kadar uyumsuz iki insan mutlu olamaz. Çok doğru bi karar vermişsin seninle bi hemcinsin olarak gurur duyuyorum. Dik dur sakın geri dönme!Buyrun amme hizmeti eski konu bu
Ölme göbek at sevin
Bana o herifin şuan eski sevgilisine yürümeye başladığı ihtimali bile yeterdi. Sana verecek öneri bulamıyorum.Daha simdiden stalklamaya basladım ya o nasıl gececek peki buna nasıl engel olabilirim
Bide ben teyze olcam bi iki hafta içinde :’) o bana iyi gelir belki
Suan o kadar yorgunum ki bi sure baskasıyla iliski dusunmuyorumBurdakilerin mükemmelmis gibi kırıcı yorumlar yapmalarından nefret ediyorum. Destek olmayacaksan yazma demi. Sana gelecek olursam oyle bir unutacaksin ki. Unuttugunu bile sonradan farkedeceksin. Baskasina izin ver gelsin hayatina girsin. Ne kadar acı ceksen de sabret zamanla onu sevdigini goreceksin
Suan o kadar yorgunum ki bi sure baskasıyla iliski dusunmuyorum
Bundan bir önceki konunu okuduğumda sen kararını vermişsin de bizden onay bekliyorsun destek bekliyorsun gibi geldi bana demiştim beni yanıltmadığın ve böylesine doğru karar verdiğin için benim içime su serpildi doğrusu :) Çok mutlu ol ne ölmesi! Her gün öleceğine bir kere öldüm san ama hayatına asıl şimdi başladığını keşfet... O yalan makinasından da kimseye koca olmasın inşallah!... Sakın bir zaman sonra iyi güzel anıları hatırlayıp seni kandırmasına izin verme.