Ayrıldım!

Buyrun amme hizmeti eski konu bu :KK70:
Ölme göbek at sevin
Ayyy Allah razı olsun. Kız konu sahibi bacım bu adamdan ayrılmanı seni “MÜJDEEEE AYRILDIM :) “ diye duyurman gerekirdi. Hayatında verdiğin en doğru karar olduğunu canının acısı geçtiğinde anlayacaksın. Her aklına “acaba ayrılmasamıydım?” Sorusu geldipinde aç oku bu konunu. Yüzlerce yıllırdır süren şeyi sen kıramazsın. Bu kadar uyumsuz iki insan mutlu olamaz. Çok doğru bi karar vermişsin seninle bi hemcinsin olarak gurur duyuyorum. Dik dur sakın geri dönme!

Daha simdiden stalklamaya basladım ya o nasıl gececek peki buna nasıl engel olabilirim
Bide ben teyze olcam bi iki hafta içinde :’) o bana iyi gelir belki
Bana o herifin şuan eski sevgilisine yürümeye başladığı ihtimali bile yeterdi. Sana verecek öneri bulamıyorum.

Burdakilerin mükemmelmis gibi kırıcı yorumlar yapmalarından nefret ediyorum. Destek olmayacaksan yazma demi. Sana gelecek olursam oyle bir unutacaksin ki. Unuttugunu bile sonradan farkedeceksin. Baskasina izin ver gelsin hayatina girsin. Ne kadar acı ceksen de sabret zamanla onu sevdigini goreceksin

Burdakilerin mükemmelmis gibi kırıcı yorumlar yapmalarından nefret ediyorum. Destek olmayacaksan yazma demi. Sana gelecek olursam oyle bir unutacaksin ki. Unuttugunu bile sonradan farkedeceksin. Baskasina izin ver gelsin hayatina girsin. Ne kadar acı ceksen de sabret zamanla onu sevdigini goreceksin
Suan o kadar yorgunum ki bi sure baskasıyla iliski dusunmuyorum

Geçmesi için yani soğumanız içim bin tane sebep var. İğrenç bir insan yani bu kadarına da pes dedirten cinsten..
Siz dönmeye gayet hazırsınız ama gördüğüm o..

Bana göre eşinse bazı şeyler için ikinci şans verebilirsin ama sevgili için asla.daha sana kavuşmadan seni aldatan hep yapar bırak s....olsun gitsin

Valla Allah yardimcin olsun. Cok uzuldum senin icin. Cocugun varmi? Insallah daha cocuk yapmamissindir. Ama sanal cinsellik gercek cinsellik gibi degilki. Kadinlar ben mi yanlisim? Sizce sanaldan cinsellik konusmak aldatma midir?

Bundan bir önceki konunu okuduğumda sen kararını vermişsin de bizden onay bekliyorsun destek bekliyorsun gibi geldi bana demiştim beni yanıltmadığın ve böylesine doğru karar verdiğin için benim içime su serpildi doğrusu :) Çok mutlu ol ne ölmesi! Her gün öleceğine bir kere öldüm san ama hayatına asıl şimdi başladığını keşfet... O yalan makinasından da kimseye koca olmasın inşallah!... Sakın bir zaman sonra iyi güzel anıları hatırlayıp seni kandırmasına izin verme.

Bundan bir önceki konunu okuduğumda sen kararını vermişsin de bizden onay bekliyorsun destek bekliyorsun gibi geldi bana demiştim beni yanıltmadığın ve böylesine doğru karar verdiğin için benim içime su serpildi doğrusu :) Çok mutlu ol ne ölmesi! Her gün öleceğine bir kere öldüm san ama hayatına asıl şimdi başladığını keşfet... O yalan makinasından da kimseye koca olmasın inşallah!... Sakın bir zaman sonra iyi güzel anıları hatırlayıp seni kandırmasına izin verme.

Aynen öyle.bence de izin verme
. Eğer ona dönersen kısır döngü yaşarsın. O Zaten sana çok yalvarcak. Ama başlarda değil. Çünkü şu an senin ona dönceğinden çok emin. Başlarda seni aramayarak taktik yapcak bi zaman sonra senin aramadığını görünce sana gelicek. Sen reddedersen blöf yapcak. Bak bi daha aramam gibilerinden. Ama bi zaman sonra tekrar arayacak. Sen reddedikçe pişman olcak. O sırada senn yapman gereken asla ona kanmamak. Yoksa herşey başa sarar. O sana yalvardıkça soğumaya bak.

Yani tabi benim bahsettiklerim bi genelleme. Herkes öyle yapcak diye bişey yok ama böyle tipler elindekinin kıymetini bilmezler kaybedince de peşinden düşmezler genelde. kör ölür badem gözlü olur hesabı. Şu an eski sevgilisine duyduğu özlemi senden ayrılınca sana duymaya başlar. Benim fikrim bu şekilde

Aaa niye ayrıldın kaçarmı bu kriterlerdeki dagmat adayı hiç. Bulamazsın bak bidaha böylesini koş yakala çocuğu

Huylu huyundan vazgeçmezmiş sen ölmeyi bırak da göbek at, ya evlenseydin kendi yatağında başkalarıyla komşunla falan bassaydın?

Canın acıyor eminim. Ama şundan emin ol ki geçecek. Ve gözündeki perde kalktığında ne kadar aciz bir ezikle beraber olduğun ve üzüldüğün için kendinden utanacaksın.

Back
X