Ayrıldım!

Pişman olmaktan
Onu çok özlemekten
Yalnızlıktan
Alışamamaktan
Bida sevmemekten sevilememekten
Ozledim simdiden gibi
Ayrılırken bile zekanı küçümsemiş. Açıklamaları o kadar aptalca ki! Sevgilisi var mı diye sordum meraktan sana söylemedim hoşlandığımı düşünürsün diye. Lafa bak kendi niyetini istemeden açığa çıkar mıyor mu? Eski sevgilimin engelini kaldırdım o kadar sıradan biri ki o listede olmasını istemedim! Ayy deliricem valla bunu benim karşımda söylese al sana liste deyip çarparım ağzına!
Tüm bunları unutma bu sayede pişman olmazsın arkadaşım. Çok da güzel seversin de sevilirsin de sen kalbini aç yeter. Değer verilmeyi, mutlu edilmeyi hak ediyorsun. Alışacaksın daha çok yeni. Düşün ki elin yandı. Soğuk suya sokarız ya rahatlar çıkarır çıkarmaz yanmaya devam eder. Sen şu an o durumdasın. Sabaha kadar buzda tut elini sabaha hiçbirşey kalmıyor güven bana. Geçecek geçtikçe de gözünün önündeki perde kalkacak. Hadi geçmiş olsun. Acımadan geçmeyecek ama çok rahatlayacaksın. Sabır ve kararlılık! Sana sevgiyle sarılıyorum:KK66:

Yılmadım eski konularınızı okudum. Nasıl bir sabır nasıl bir aşk ki bu kadar kör oldunuz? Siz be sizin gibilerin psikolojik yardım almaları gerekiyor. Yanlış anlamayın kesinlikle iyiliğiniz için söylüyorum bunu çünkü aşk bu değil sevgi bu değil bu bildiğiniz takıntı. Sizin ona zaafınızı kullanmış bir haysiyetsiz bu şahıs. Neleri görmezden gelmişsiniz gerçekten pes şaşkınlıktan ve sinirden okumadım en baştaki konularınızı o derece... bir kadın olarak kadınlık gururunuzu terbiyesiz sadakatsiz saygısız ve hadsiz bir mahluk için ayaklar altına aldığınız yetmedi mi? Bu hayat size bahşedilmiş bir hediye bir armağan bunu en güzel şekilde yaşamak da sizin sorumluluğunuzda. Aklınız eriyor yeterince zeki bir kadınsınız, kendinizi hayatta en değerli kişinin kendiniz olduğuna ikna etmekle başlayın işe. Unutmak için kötü anılarını hatırlayın adamın yaptıklarını çok daha kolau olur işiniz. Bir mesleğiniz varmış, gerekirse sabahlara kadar çalışın aklınıza o geldiğinde hemen bir meşgale bulun, hobiler edinin kurslara gidin. Böyle zamanlarda samimi arkadaşlarla küçük bir tatil veya ailenin yanında olmak en iyi gelen şeylerdir bunları yapın, o şehirden ve anılardan bir an önce kurtulun...

Eski konularından hatırlıyorum; sen bu çocuğu senin deyiminle “yakışıklı” diye takıntı haline getirmişsin. Yahu kaç yaşındasın sadece tip ile evlenilmeyeceğini bilmiyor musun? Kaldı ki sen devam etsen bile yarın öbür gün çocuk zaten bırakacaktı seni.
Lütfen artık ergen gibi davranmayı bırak, insanlara da kulak ver biraz.

Bir önceki konunu okumuştum ama yorum yapmamıştım. İnan çok sevindim o hödükten kurtulduğuna. Geçmiş olsun, seninle gurur duyuyorum sana kendini iyi hissetirmeyen bu kişiden kurtulma cesaretini gösterdiğin için. Umarım geri dönüşü olmaz. Kucaklıyorum seni.
Fazlasıyla rahat bir ailede yetiştim, babam bir kere olsun kıyafetime bir şey demedi ama geçmişte ben de Antalya gibi bi yerde şort giymeme askılı giymeme karışan, laf söyleyen, kavga çıkaran erkeklerle görüşmüştüm. Şimdi bu şekilde düşünen birisiyle bırak sevgililiği arkadaş bile olmam. Bundan hoşlanan sahiplenilmeyi kısıtlanmayı seven kadınlar da var elbette ki ama sen bunu yazdığına göre hoşuna gitmiyormuş diye düşündüm. Ailelerin farklılıkları siz ikiniz kendi aranızda ortak noktada buluşabildiğiniz sürece önemli olmaz sonuçta ailelerle evlenilmiyor, günümüzde de o kadar yakın kalınmıyor ailelerle eskisi gibi bir şekilde idare edilebilirdi o. Ama ikiniz ortak noktada buluşabildiğinizde oldurdu. (İçimde kalmıştı eski konuya yazamadığım için, buraya iki konuyla birleşik bi mesaj yazmak istedim)
Ne kadar süredir birlikteydiniz bilmiyorum ama inan o kişi seni hak etmiyormuş. Ne olursa olsun insan nemfoman olmadığı sürece sevdiğinden başkasını isteyemez midesi kaldırmaz. Sanal sex de gerçeğini de yapamaz başkasını aklından bile suçluluk duymadan geçiremez. Kendi değerini bu kadar düşürme hâlâ onu düşünerek onu özleyerek. Yarın öbür gün senin onu bırakmakta ciddi olduğunu, çantada keklik olmadığını anlayınca dönmeye çalışır. En romantik jestleri yapar yeminler eder sözler verir. Affetsen de 2-3 hafta bile geçmeden eskisine döner herşey ve tekrar aldatıldığınla kalırsın. Bu tarz konuları arat burada, böyle olacağı tecrübeyle sabittir, seni bir kere aldatan, aldatabilen bunu tekrar yapabilir ve yapar da.
Sana bunları yaşatan bunları yapabilen bir insanı nasıl özleyebiliyorsun onu da pek anlamış değilim, bir yorumunda sormuşsun normal mi diye ama hayır normal değil. Bence de olayı takıntıya dönüştürmüşsün ve aslında onu özlemiyorsun. Sadece alışkanlık ve boşluktan böyle hissediyorsun. İyi günlerinizi, anlarınızı düşündüğün için özlediğini düşünüyorsun. İletişime geçme hiç bir şekilde ve bir iki hafta içinde anlayacaksın onu özlemediğini. Gerçekten özlüyorsan da bunu sakın yanlış anlama ama psikolojin bozulmuş, bazı sorunların var demek, normal bir şey değil bu. Kurtulduğun için helva lokma falan dağıtman lazım üzülmek yerine inan ucuz kurtulmuşsun ve ileride bunu daha da iyi anlayacaksın. Acısı da düştüğün boşluk da zamanla geçecek ve çok daha mutlu çok daha iyi olacaksın. Benzer şeyleri yaşamış birisi olarak sözüme güven, umarım her şey istediğin gibi olur : )

Eski konularınızı hatırlıyorum. Sevgiliniz, daha doğrusu eski sevgiliniz, kurnazlıkla iş yürütmeye çalışan tiplerden, düşük bir insan. Düşük bir hayat yaşıyor ve inanın hiç değişmeyecek hep düşük yaşayacak. Bu yaşa kadar erdem kazanamamış bir insan daha sonra da kazanamaz. İnanın o ''unutamadığı'' eski sevgilisiyle tekrar birleşse size yaptıklarını ona da yapar. Öyle biri çünkü o. Suçu kendinizde, kaderinizde veya hayatta aramayın. Sadece bir hata yaptınız, yanlış bir insanı seçtiniz kendinize ve şimdi o hatadan döndünüz, bunu idrak edin, yolunuza bakın. Bir gün iyi ki diyeceksiniz.

Ben bu insanla bi buçuk sene çıktım ilişkimizin başında babamı kaybedeli 2 sene olmuştu ve sevgililiğimizin ilk aylarında ısrarla rüyamda babamı görüyordum bana rüyamda kızım o çocuktan uzak dur diyodu ve ben ona savunuyodum ben savundukça kızım sen babana güven diyodu
Bu rüyayı defalarca gördüm ve ayrılınca ilk yaptığım içimden özür dilerim baba demek oldu
Umarım beni duymuş ve de affetmiştir

Ona da asla dönmem merak etmeyin
İçimdeki tek pişmanlık neden daha çok haddini bildirmedim olabilir o eziğe
Evet çok seviyorum aşığım hala geçecek bunu da biliyorum ama şuan istediği kadar yakışıklı olsun karaktersiz eziğin biri gözümde
Ayrılırken bile aklımla dalga geçer gibi yalanlarını savundu devam ettirdi kandırmaya çalışmaya o bi zavallı umarım hiç özlemem onu ve hemen atlatırım

Eski konularınızı biliyorum, böyle bir insanla barışmayı düşünmeye çalışmanız bile bile ateşe atlamakla eşdeğer. Yalnızlık korkunuz varsa bence bir uzmandan yardım alın. Sakin olun, her şey geçecek.

Eski konularınızı biliyorum, böyle bir insanla barışmayı düşünmeye çalışmanız bile bile ateşe atlamakla eşdeğer. Yalnızlık korkunuz varsa bence bir uzmandan yardım alın. Sakin olun, her şey geçecek.
Barışmayı dusunmuyorum sadece iyi hissederken boyle kriz seklinde cok yoğun acı korku endise hali gelip gelip duruyo

Diğer konularına da baktım bir tane olumlu durumu yok adamın..üzüleceğine keyfine bak sevin:kahve:

Şuan dersanedeyim ve hocayı dinlemekte çok zorlanıyorum ya aklımı vermeye çalışıyorum ama kafam dalıp gidiyor sabah çok zor kalktım yataktan zaten
Bide yolda gordugum tum guzel kızlara dusmanca bakmaya basladım onun potansiyel yeni sevgili adayları gibi çıldırcam ya
Ama sonra da düşünüyorum ki kendine saygısı olan kimse onunla evlenmez en fazla bi iki ay gerçek yüzünü görene kadar sevgili olur

Şuan dersanedeyim ve hocayı dinlemekte çok zorlanıyorum ya aklımı vermeye çalışıyorum ama kafam dalıp gidiyor sabah çok zor kalktım yataktan zaten
Bide yolda gordugum tum guzel kızlara dusmanca bakmaya basladım onun potansiyel yeni sevgili adayları gibi çıldırcam ya
Ama sonra da düşünüyorum ki kendine saygısı olan kimse onunla evlenmez en fazla bi iki ay gerçek yüzünü görene kadar sevgili olur
O gördüğü tüm yakışıklı erkeklere düşmanca baksın senin potansiyeli sevgili adayın gibi bırak o düşünsün
Herkes kendi gibi birini bulur. Sanal ilişki yaşayan birini kendine yakıştırma
O öyle devam etsin onu da öyleleri bulur

O gördüğü tüm yakışıklı erkeklere düşmanca baksın senin potansiyeli sevgili adayın gibi bırak o düşünsün
Herkes kendi gibi birini bulur. Sanal ilişki yaşayan birini kendine yakıştırma
O öyle devam etsin onu da öyleleri bulur
Hayır bide diyor ki herkes hata yapar ben de insanım ben de hata yaptım ama yanlısımı anladım diyo bu kadar normal sanki sanki bi hata etmis de kalbimi kırcak bi soz soylemis alt tarafı gibi

Hayır bide diyor ki herkes hata yapar ben de insanım ben de hata yaptım ama yanlısımı anladım diyo bu kadar normal sanki sanki bi hata etmis de kalbimi kırcak bi soz soylemis alt tarafı gibi
İyi ki yapmışsın deseydiniz. Bu kadar basit değil maalesef
Bu da onun basit olduğunu gösterir
Çok doğru ve geç kalınmış bir karar vermişsiniz
Sadece bu da değil ailevi kararları maddi desteği de saçma

Back
X