- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi porfiromonas
evlenseydinde hergün ölecektin merak etme geçerSadece o degil daha eski konular da var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenseydinde hergün ölecektin merak etme geçerSadece o degil daha eski konular da var
Abartmıyor musunuz artık?Sevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!
Sevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!
Ates dustugu yeri yakar diye bosuna demiyorlarmıs yasla ilgisi yok askın da acısının dayaş 28 ise bu tavırlar fazla abartılı
Ya konudan bağımsız amaCanım eski konularına göz gezdirdim. Adamda sadakatsizlik saygısızlık baskı her türlü halt varmış.
Sen doğru olanı yaptın. Hayatın boyunca pişman ve mutsuz olacağın her davranış ve ozellik mevcut.
Uzuleceksin ama atlatacaksin, kendine saygısı olan bi insan olarak en doğru yolu secmissin.
Bundan böyle yaşayamadığın tüm mutluluklar, görmediğin bütün değerler senin olsun inşallah.
Gel sarılayım sana, burda olsaydın kahve bile yapardım lokum da var yanına![]()
Neden öleceksin ki aşkından kaç yıldır berabersin o yokken napıyorsan aynı devam et canım ALLAH karşına sana değer verecek insanlar çıkarsın üzme kendiniSevgili askımdan ölüyorum! Ayrıldım yine de! Allahım ölüyorum biraz önce ayrıldım! Beni en çok korktuğum şeyi kendi ellerimle yapmaya mecbur bıraktı!
Abartı kime ve neye göreyaş 28 ise bu tavırlar fazla abartılı
Sakince bir duş al, bir çay koy kendine. En sevdiğin diziyi/filmi aç ayaklarını uzatıp seyret.Vucudumun her yeri yanıyo gibi hissediyorum