ayriliga gidiyorum galiba:'(

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın arkadaşlar.
Hemen konuma gireceğim zira kafam allak bullak sabaha kadar yatamadim..dün yine konu açmıştım..akşam olan olay canımdan etti artık..eşimle dün öğlen buluştuk işini sabahtan halletti öğleden sonra buluştuk neyse benim buaralar çok büyük ailevi sıkıntim var o olay sürekli kafamda zaten olaylar biraz karıştığı icin akşam geç donduk bende orucluydum iftar bile yapamadım ki düşünün ıstanbul ne kadar geç iftar yapıyor ve ben sahura kalkamamistim..gece saat 11 i geviyodu iftar yaptım:'(bayilicak gibiydim.. neyse bizim yavru vişne suyu içiyordu benim bardagimi da istedi almak isterken kendi bardagini devirdi yere hali leke oldu tabi ama inanın hiç ağzımı açmadım..neyse yine oturdum masaya bu sefer başka bişey istedi ağladı vermeyince bende sus yavrum aglama onundekini bitir vercem dedim hala agliyo tabi bende aldım istedigini sert bi şekilde koydum masaya eşim bi bağırdı sen Napiyosun niye bagitiyosun..ya bende. E sacmaliyosun hiç sesimi cikarmiyim mi allahtan kork ya dedim napiyo cocuk dedi..bak zaten bagirmiyrm sabretmeye cakisiyrm ama goruyosun dedim baktım daha ileri gidiyi ben rahatsız ediyosam sen bakarsın dedim bu gidişle böyle olcak dedi..yemin ederim elimdeki lokmayı bıraktım ki çok az yemistim gittim odaya yatıp ağladım..sabahya kalktı gayet normal gitti ise..yanlış anlaşılmasın beni üzen yavrum değil eşimin tepkileri...eşimden soguyorum ne yapabilirim

erkekler işte odunğibiler.ne anlar kadın ruhundann.kızacksa çoçugun olmadıgı yerde kıssınn.nedemek bu ğidişle kendim bakacam.boşver.agladıgındaa bekliyosun dimi gelsee.ben öle demek istemedimm falan falannnn.nerdeeeeee boşver canım

Bosvereremiyorum artık cunku çok fazla canımı yakiyo artık solediklerin hareketleri canim

arkadaşım keşke daha iyi düşünseydiniz evlenmeden önce artık oraya yapacak bişey yok ama bence çocugu annesine ananesine ne bileyim şuaralar bakabilecek akrabası varsa gönderin bir haftalık kadar o ara bi başbaşa kalın derdinizi sorununuzu çözün çocuk gözünüzün önünde olduğu sürece çok zor düzeltemezsiniz yani her hareketin batacaktır eşinin gözüne

Çocuğu birakicam zaten canm bi kaç gün sonra...biz başbaşa kalsakta duzelecegimizi sanmıyorum eşimin çok tuhaf bi karakteri var..be. nasıl davrnmam gerektiğini artık şaşırıyorum

Çocuğu birakicam zaten canm bi kaç gün sonra...biz başbaşa kalsakta duzelecegimizi sanmıyorum eşimin çok tuhaf bi karakteri var..be. nasıl davrnmam gerektiğini artık şaşırıyorum

ne kadardır evlisiniz canım bide aranızda ne kadar yaş farkı var

bir arkadaşa katılıyorum erkeklerin biçoğu böyle konularda odundan farksız
ve bunu da kabul etmezler
ne zaman ki kadın artık bunu çekemez halae gelir
ve senin hissettiğin şekilde soğumaya başlar erkeğinden
o zaman dank eder
ama bilmezler anlamazlar
kaybettikten sonra bir kadın için yenide hissetmek çok zordur

kendi eşim bu konularda çok hassas ve duyarlı yanlış anlaşılmasın
ama çevremde kardeşlerimde yaşananalara yakinen şahidim
erkeklerin hepsi odundur
ama suratlarına söylediklerinde
2 cevap alırsınız
1. cisi ben odunsam sende..... diye devam eder ve kabullenmez
2,cisi
odunum ama bir tak sana yanarım
der
ve odun modun alır bağrına basarsın

hem duyarsız hem de kaba olursa 1. tip
duyarsız ancak tatlı dilli ise 2. tip
odun odundur neticede
değişmiyor
ama yontabilceğin kadar yontacaksın

Bir yıllık evliyim canım aramızda 11 yaş var

yaş farkı bayağı çokmuş canım belki anlaşamayışınız ondan geliyordur şuan çocuk gidince başbaşa kalınca daha iyi anlarsınız baktınız gerginlikten geliyor bu tartışmalar aranız düzeldi ayrılma fikrini aklınızdan attınız ozaman hamile kalın tavsiyem sizin çocugunuzda olunca ister istemez sabrınız artacak eşinizin ilgisi yön değiştirecek şuan aklı sıra öksüzü koruyor kendince hem siz de anne olunca annelik duygusuyla davranacaksınız büyük yavrunuza da

Bence oturup esinize cocugunu kendi cocugunuz gibi gordugunuzu her annenin cocuguna kizabilecegini bu kadar simartip her istedigini yaparsaniz iyi yetismicegini anlatin.uvey anne damgasini yapistirmis esiniz ustunuze bunu kaldirmasini rica edin.bu aksam isten geldikten sonra bence guzelce bir konusma yapin sakin ve mantikli.bence sizi anlicaktir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben esime seninle evlenecegime bi agacla evlenseydim diyorum verdiği tepki o ağaçlar benim kadar iyi odun olamaz..odun bile değil benim ki bildiğin öküz tobe tobe bi hediye alır verme şeklini bi görün yerlere yatarsiniz gülmekten
Ben sogursam girdaba aynı sıcaklığa kavuşmak çok zor kendimi biliyorum cunku..ama eşime bunu hissettirsem o üste çıkmaya calisir

hediye alabiliyorsa ümit kesilmez bence

Dün Msj attım eşime bende doğurunca inada aynı şekilde davranınca çocuğunuzu gercektem sevdiğimi yapımın bu olduğunu ankicaksin ama geç Olucak ben kırılmış olucam yazdım bişey yazmadı...ben asla çocuktan bahsederken senin demiyrm cocugumuz diyorum...yaş farkı var aramızda ama bende yaşından küçük duruyorum esimde...o benimle çocuk oluyo ben onunla olgun yani eşim oyle soluyor

benim eşimde öyle sanki bir tek onun çocuğu var dün hatta benim çocuğuma vuran 10 katını yer benden dedi(bağırdım diye )zaten vuran döven bir anne değilim ama şok oldum .sende yersin dedim bende dahil kimse vuramaz dedi sanki çocuğa vurdum duyan öyle zanneder....takma bence

Bende konuşayım diyorum...çok zoruma gidiyo tepkileri bide öncede. Böyle değildi bi kaç zamandır değişti her hareketime müdahale ediyor

hediye alabiliyorsa ümit kesilmez bence

Bende oyle düşünüyorum ama odunluk ruhuna işlemiş desem ki masayı toplanamadi yardım edermisin sen yap der denediğim anda bakarım kendi yardım ediyo.. bana kiyamayip kendi eliyle yemek geçirdiğini biliyorum ama bazen su istesem kalk kendin al der

vicdansız değil ama
biraz maço luk var anlaşılan

şunu samimiyetle söyleyim, benim eşim de çocuguma öyle davransam evi başıma yıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…