ayriliga gidiyorum galiba:'(

şunu samimiyetle söyleyim, benim eşim de çocuguma öyle davransam evi başıma yıkar

Ya lutfen abartmayın çocuk yaramazlık yaptığında bagiramayackmiyiz ki vişne suyunu baloya döktü sesimi çıkarmadım e bi yerde bende insanım taş değilim sürekli agliyo biaeyler istedi daha ağzına iki lokma atmadan...

Tek siz değilsiniz bende oğluma azıcık sesimi yükseltsem eşimden ne laflar işitiyorum,üstelik oğlum yerinde 1 dakika durmayan çok yaramaz bir bebek her

dakikamız bir olay onu kırar bunu döker oraya tırmanır buraya tırmanır ama benim bir laf söylemeye hakkım yok.

Peki uzulmuyormusunuz eşinizin tepkisine ..benim üzüldüğüm kızdığım çocuğun yaptıkları değil eşimin verdiği tepki çok kırdı beni

çok takılma bence umursamamayı öğren eşinin sana tavrında çok sıkıntı yok masif işlenmemiş ahşap modeli bizde de mevcut o cinsten fakat beyninin bulanıklaştığı anlar oluyor anlaşılan sonuçta evladının hakkınıda gözetmesi lazım aranızda bir bağ kurması lazım anlaşılan çokta beceremiyor..bu sebeple hırçınlaşıyordur..üzmeyin tatlı canınızı ha bu arada..çocuk dövülmez çocuğa bağırılmaz olayına karşıyım anamdan çok dayak yedim normalim sıkıntı yok yani ama sizin bir tık dikkat etmeniz lazım malum ne de olsa üvey annesiniz,kalbinizde sıkıntı olmasa da yanlış anlarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hep 2.ciyi söyler bana odun'um yaa
Ama ben yemek yemicem ağlıcam filan dayanamaz ki terfi etti azıcık odunluktan

İnanın hic vurmadim kiyamamda zaten savunmasız melek çocuklar sonuçta..ama bağırıyorum cunku gerçekten çok zor bi cocuk esim böyle değildi ne oldu da böyle değişti bilmiyrm çocuk konusunda her yaptığım batıyor..allah kalbimi biliyor kendim cocik dogurdugumda bu kadar sabırlı da olamam..benden uzaklaşmasını beni sevsin sevdiğimi anlasin diye zaten çokcçaba sarf ettim ki seviyoda yavrum beni..ama yeri geldiğinde kizabilmeliyim bunda kötü bişey görmuyorum

tabiki yeri geldiğinde kızabilirsiniz ona annelik yapıyorsanız bundan daha doğal bir şey yok...eşiniz ya çevreden şişiriliyor ya da dediğim gibi hak gözetmede sınırları belli değil bocalıyor..

tabiki yeri geldiğinde kızabilirsiniz ona annelik yapıyorsanız bundan daha doğal bir şey yok...eşiniz ya çevreden şişiriliyor ya da dediğim gibi hak gözetmede sınırları belli değil bocalıyor..

Ben sisirildigini düşünüyorum...cunku böyle değildi bazen uyarirdi çok gergin olduğumda adet dönemimde ama canım bak çok gerginsin çocuğa patlama uzaklaşmasını bizden derdi..ama ne degistigi bilmiyorum suan herşeyim gözüne batiyor

dünde yazmıştım
benşdme o yaşalrda çocugum var
1- ya kafanı başka yere yönlendirmesine yardım et
2- ya istediğini ver
3- isteyeceği seyleri sakla, abur cubur yemek öncesi tatlı gibi
4-madem böyle oruç zaten çok gec acılıyor, uyku saati yaklastıgı için yiyip yatması saglıklı değil
öncesinde oturup besleyin.
bu kadar hepsi

Gun icimde yemeğini yediriyorum akşamda yediriyorm karnını doyuriyorm önce biz yemek yerkende tabağına azıcık koyuyorum yine bizimle oturtiyotum masaya ki ailece yemek yiyoruz alışknaligi olsun diye..bazen olmayan seyide isteyip agliyo illa alın veya ver diye

tamma o zaman ıstedgıını verın
ne ısıtyor pekı yanı benımkı evde olmayan bısı ıstemez yemek ıcın ama orada duran cıkolatayınutellayı fılan ıster yanı cocuk bu

tamma o zaman ıstedgıını verın
ne ısıtyor pekı yanı benımkı evde olmayan bısı ıstemez yemek ıcın ama orada duran cıkolatayınutellayı fılan ıster yanı cocuk bu

Örneğin hepimiz meyve suyu içiyoruz diyelim kendi bitiriyor sonra bizimkileri istiyor.bende aglamasin diye yine dolduruyotum yine bitiriyo yine istiyo bende hayır bebgim sen hakkını ictin o babanın veya benim diyorum basliyo ağlamaya

ben bu tarz bısı okumustum bılıyormusun

eger hakkına gırıyorsamda o anneden gercekten ozur dılerım
ama o annede karnında buyuterek sahıp olmamıstı bebeğine bılmem ondanmıdır.

1 yasındakı bebegıne yıyecek ve ıcecek vermıs karsılıklı, bebek bıtırmıs yenıden ısteyınce hayır bu benım demıs ve kendıkılerını yemıs.

ben ınanmıyorumkı cogu anne bunu yapabılsın.

o yuzden ıcınızden vermekmı gelmıyor bılmıyorum ama o meyve suyunu gerekırse sızler bır yudum ıcmeden ona verebılıyor kıonumda olmanız gerekıyor .

yanı ben oyle yapardım asla ıcemezdım ona vermeden , sadece ben degıl esımde kesınlıkle ıcmezdı kendı hakkı denılen payı ıcmıs olsada

Son düzenleme:

Bakın benim anlatmak istediğim verip vermemek değil sadce biseyleri öğrensin zaten kendim yemiyrm gerekiyorsa yediriyorum..benim öğretmek istediğim farklı artık cocik oyle bi hal almış ki sokaktaki insanlardan birşey istiyor...ben yeri geliyo ne babasına yediriyorum ne kendim yiyorum önce evladim diyorum..

Allah yardım etsin canım inan işin zor peki dul ve aranızda bu kadar yaş farkı olan biriyle neden evledin çok yanlış bir davranış hadi dul olabilir insanın ne yaşayacağını allah bilirde çocuklu biriyle evlenmen yanlış olmuş hemde senin ilk evliliğinmiş yazık etmişsin kendine allah sabır versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım çok cok zor hemde eşimi çok sevdim bilinçli düşünemedim malesefki:'(

Sağol canım çok cok zor hemde eşimi çok sevdim bilinçli düşünemedim malesefki:'(

Ah canım bilmezmiyim ben o bilincini kaybetmiş halleri üzülme kocanı al karşına ciddi ciddi konuş sakin bir şekilde kavga etmeden bak bakalım ne diyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…