- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
şunu samimiyetle söyleyim, benim eşim de çocuguma öyle davransam evi başıma yıkar
Tek siz değilsiniz bende oğluma azıcık sesimi yükseltsem eşimden ne laflar işitiyorum,üstelik oğlum yerinde 1 dakika durmayan çok yaramaz bir bebek her
dakikamız bir olay onu kırar bunu döker oraya tırmanır buraya tırmanır ama benim bir laf söylemeye hakkım yok.
Peki uzulmuyormusunuz eşinizin tepkisine ..benim üzüldüğüm kızdığım çocuğun yaptıkları değil eşimin verdiği tepki çok kırdı beni
bir arkadaşa katılıyorum erkeklerin biçoğu böyle konularda odundan farksız
ve bunu da kabul etmezler
ne zaman ki kadın artık bunu çekemez halae gelir
ve senin hissettiğin şekilde soğumaya başlar erkeğinden
o zaman dank eder
ama bilmezler anlamazlar
kaybettikten sonra bir kadın için yenide hissetmek çok zordur
kendi eşim bu konularda çok hassas ve duyarlı yanlış anlaşılmasın
ama çevremde kardeşlerimde yaşananalara yakinen şahidim
erkeklerin hepsi odundur
ama suratlarına söylediklerinde
2 cevap alırsınız
1. cisi ben odunsam sende..... diye devam eder ve kabullenmez
2,cisi
odunum ama bir tak sana yanarım
der
ve odun modun alır bağrına basarsın
hem duyarsız hem de kaba olursa 1. tip
duyarsız ancak tatlı dilli ise 2. tip
odun odundur neticede
değişmiyor
ama yontabilceğin kadar yontacaksın
çok takılma bence umursamamayı öğren eşinin sana tavrında çok sıkıntı yok masif işlenmemiş ahşap modeli bizde de mevcut o cinstenfakat beyninin bulanıklaştığı anlar oluyor anlaşılan sonuçta evladının hakkınıda gözetmesi lazım aranızda bir bağ kurması lazım anlaşılan çokta beceremiyor..bu sebeple hırçınlaşıyordur..üzmeyin tatlı canınızı ha bu arada..çocuk dövülmez çocuğa bağırılmaz olayına karşıyım anamdan çok dayak yedim normalim sıkıntı yok yani ama sizin bir tık dikkat etmeniz lazım malum ne de olsa üvey annesiniz,kalbinizde sıkıntı olmasa da yanlış anlarlar.
Verin de azıcık o baksın bakalım ne kadar sabredecek sanki bi çocuğa bakmak çok kolay da.
İnanın hic vurmadim kiyamamda zaten savunmasız melek çocuklar sonuçta..ama bağırıyorum cunku gerçekten çok zor bi cocuk esim böyle değildi ne oldu da böyle değişti bilmiyrm çocuk konusunda her yaptığım batıyor..allah kalbimi biliyor kendim cocik dogurdugumda bu kadar sabırlı da olamam..benden uzaklaşmasını beni sevsin sevdiğimi anlasin diye zaten çokcçaba sarf ettim ki seviyoda yavrum beni..ama yeri geldiğinde kizabilmeliyim bunda kötü bişey görmuyorum
tabiki yeri geldiğinde kızabilirsiniz ona annelik yapıyorsanız bundan daha doğal bir şey yok...eşiniz ya çevreden şişiriliyor ya da dediğim gibi hak gözetmede sınırları belli değil bocalıyor..
dünde yazmıştım
benşdme o yaşalrda çocugum var
1- ya kafanı başka yere yönlendirmesine yardım et
2- ya istediğini ver
3- isteyeceği seyleri sakla, abur cubur yemek öncesi tatlı gibi
4-madem böyle oruç zaten çok gec acılıyor, uyku saati yaklastıgı için yiyip yatması saglıklı değil
öncesinde oturup besleyin.
bu kadar hepsi
Gun icimde yemeğini yediriyorum akşamda yediriyorm karnını doyuriyorm önce biz yemek yerkende tabağına azıcık koyuyorum yine bizimle oturtiyotum masaya ki ailece yemek yiyoruz alışknaligi olsun diye..bazen olmayan seyide isteyip agliyo illa alın veya ver diye
tamma o zaman ıstedgıını verın
ne ısıtyor pekı yanı benımkı evde olmayan bısı ıstemez yemek ıcın ama orada duran cıkolatayınutellayı fılan ıster yanı cocuk bu
Örneğin hepimiz meyve suyu içiyoruz diyelim kendi bitiriyor sonra bizimkileri istiyor.bende aglamasin diye yine dolduruyotum yine bitiriyo yine istiyo bende hayır bebgim sen hakkını ictin o babanın veya benim diyorum basliyo ağlamaya
ben bu tarz bısı okumustum bılıyormusun
eger hakkına gırıyorsamda o anneden gercekten ozur dılerım
ama o annede karnında buyuterek sahıp olmamıstı bebeğine bılmem ondanmıdır.
1 yasındakı bebegıne yıyecek ve ıcecek vermıs karsılıklı, bebek bıtırmıs yenıden ısteyınce hayır bu benım demıs ve kendıkılerını yemıs.
ben ınanmıyorumkı cogu anne bunu yapabılsın.
o yuzden ıcınızden vermekmı gelmıyor bılmıyorum ama o meyve suyunu gerekırse sızler bır yudum ıcmeden ona verebılıyor kıonumda olmanız gerekıyor .
yanı ben oyle yapardım asla ıcemezdım ona vermeden , sadece ben degıl esımde kesınlıkle ıcmezdı kendı hakkı denılen payı ıcmıs olsada
Günaydın arkadaşlar.
Hemen konuma gireceğim zira kafam allak bullak sabaha kadar yatamadim..dün yine konu açmıştım..akşam olan olay canımdan etti artık..eşimle dün öğlen buluştuk işini sabahtan halletti öğleden sonra buluştuk neyse benim buaralar çok büyük ailevi sıkıntim var o olay sürekli kafamda zaten olaylar biraz karıştığı icin akşam geç donduk bende orucluydum iftar bile yapamadım ki düşünün ıstanbul ne kadar geç iftar yapıyor ve ben sahura kalkamamistim..gece saat 11 i geviyodu iftar yaptım:'(bayilicak gibiydim.. neyse bizim yavru vişne suyu içiyordu benim bardagimi da istedi almak isterken kendi bardagini devirdi yere hali leke oldu tabi ama inanın hiç ağzımı açmadım..neyse yine oturdum masaya bu sefer başka bişey istedi ağladı vermeyince bende sus yavrum aglama onundekini bitir vercem dedim hala agliyo tabi bende aldım istedigini sert bi şekilde koydum masaya eşim bi bağırdı sen Napiyosun niye bagitiyosun..ya bende. E sacmaliyosun hiç sesimi cikarmiyim mi allahtan kork ya dedim napiyo cocuk dedi..bak zaten bagirmiyrm sabretmeye cakisiyrm ama goruyosun dedim baktım daha ileri gidiyi ben rahatsız ediyosam sen bakarsın dedim bu gidişle böyle olcak dedi..yemin ederim elimdeki lokmayı bıraktım ki çok az yemistim gittim odaya yatıp ağladım..sabahya kalktı gayet normal gitti ise..yanlış anlaşılmasın beni üzen yavrum değil eşimin tepkileri...eşimden soguyorum ne yapabilirim
Allah yardım etsin canım inan işin zor peki dul ve aranızda bu kadar yaş farkı olan biriyle neden evledin çok yanlış bir davranış hadi dul olabilir insanın ne yaşayacağını allah bilirde çocuklu biriyle evlenmen yanlış olmuş hemde senin ilk evliliğinmiş yazık etmişsin kendine allah sabır versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım çok cok zor hemde eşimi çok sevdim bilinçli düşünemedim malesefki:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?