ayriliga gidiyorum galiba:'(

Sanırım dünde okumuştum konunuzu.Eşiniz bu konularda hasas sanırım.E adınızda üvey anne nede olsa ne yapsanız batacak ona.Çocuk devamlı sizinle kalmıyor sanırım. O yüzden bence çocuğa eğitim vermeye çalışmayın bence.. Sizde kaldığı sürelerde nisbeten ağlatmadan istediklerini yapın gönderin. Çocuğun uyarılması gereken konuları babasına bırakın ..Evde bakıcı ablamız var çocuklarımıçok severde..Cocuklarımda yaramazlık yapar çoğu zaman dayanalımaz hal alır. Ben bağırır çağırırım onlara ,ama o kızıp bağırsa bozulurum çocukları sevdiğini biliyorum ama yinede bozulurum. Eşinizin kide böyle bir durum olabilir..

Kesin konuşmanın sonu kavga Olucak ama konuşmayı denicem canim

çocuğa küçük yaşta "hakkı kadarını kabullenmeyi" öğretin allah aşkına.. eğer kendi hakkını yediyse/ içtiyse, başkalarının hakkının istenmeyeceğini bilsin.. bunu neden söylüyorum biliyor musunuz? küçükken öğrenilmeyen kurallar, büyüdüğünde para etmiyor.. çok çok yakın bir akrabamın 15 yaşında ki kızı, misafirlikte kendi pastasını bitirip sırayla anne-baba-teyze'nin tabağını geziyor.. o kadar çirkin bir görüntü ki anlatamam..

hem ruhsal hem bedensel sağlığı açısından çocuklara aşırıya kaçmamaları gerektiğini öğretmeliyiz.. eğer o meyve suyu babanın ise çocuk içmemesi gerektiğini bilmeli..

Ben nasıl davranacağımı ne tepki vereceğimi bilmiyrm esim acayip kivi olmaya başladı nedense buaralar

Kesin konuşmanın sonu kavga Olucak ama konuşmayı denicem canim

Canım sen kavga etme o bağırsada sen sakinliğini koru ona deki ben seninle tartışmak istemiyorum yoruldum artık ya beni anlarsın yada böyle yürümez işte bunun gibi şeyler söyle canım tartışınca birbirinizi anlayamazsınız o yüzden sakin konuş diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Değil mi yani bende bunu öğretmeye çalışıyorum yok yavrumdan meyve suyunumu sakinicam...ama biseyleri öğrenmeli

Denicem canım ınş ise yarar yoluna sokariz

Değil mi yani bende bunu öğretmeye çalışıyorum yok yavrumdan meyve suyunumu sakinicam...ama biseyleri öğrenmeli

kesinlikle öğrenmeli, üstelik öz annesine kalırsa öğreneceği de yok (tuvalet konusundan yola çıkarsak). siz çok çok iyi idare ediyorsunuz, aynı öz anne gibi.. ben iki konunuz da da sizde gram sorun göremedim, ama kusura bakmayın eşiniz tam bir kozalak resmen çocuktan önce eşinizi idare etmeniz gerekiyor sizin..

eşin çok biliyorsa kalksın kendi versin oğlunun istediklerini.çocuğunu o kadar düşünen baba lafta değil davranışta belli eder bunu.

o çocuk öz anne ve baba konusunda çok şanssız iyi ki sen varsın.

Esim tam bi odun yok zaten herkes soluyo annesine kalırsa yandı diye...bende insanim elbet benimde hatakrim vardır ama ben iyi ahlaklı namuslu temiz bi cocuk olsun istiyorum kendim dogurdugumda nasıl davranicaksam aynı şekilde davraniyorum

Yarın öbür gün buyudugunde bana yine sarilsin opsun beni bana yeter ben gerçekten çok seviyorum yavrumu..tanıyan herkes sizin gibi söylüyor..

Senin için gerçekten üzülüyorum.
Senin derdin çocuk değil, eşinin karakteri.
Eski konularında şiddetten bile bahsetmişsin..

Bu adama gençliğini harcayacaksan çok yazık.
Kendine eş değil çocuğuna bakıcı ve hizmetçi almış resmen

Bilmiyorum bu evliligin tutulasi bir yani var mi?
Zira sadece sizin emeginizle ilerliyor evliliginiz.
Sizi darp ettiginden de bahsetmissiniz.
Ne diyeyim..
Allah yardimciniz olsun

Hepsi mi aynı arkadas ya yemın ederım kadın ruhundan anlasalar kadınlıgını hissetirirsin ama boyle odunluk yapınca insanın hıcbısy yapası gelmıyor

Bende cozemiyrm eşimi artık ya benim takintilarim onu bu hale getirdi yada hep böyleydi..eşimin gece kalkıp saçımı koklayip uyuduğunu bilirim bekarken giydiğim penyemi koklayip uyurdu..suanda da maddi zorlugumuz var borçtan ötürü ama istediğimi almaya çalışır pahalı şeye bile elimi atsam. Alır gerçi ben kiyip aldırmak..he maddi tartışmamız oluyor tabi..gerçekten eşimi bazen cozemiyorum

Bilmiyorum bu evliligin tutulasi bir yani var mi?
Zira sadece sizin emeginizle ilerliyor evliliginiz.
Sizi darp ettiginden de bahsetmissiniz.
Ne diyeyim..
Allah yardimciniz olsun

Amin..bende bilmiyoum tutulasi var mi..gerçekten ben çok emek veriyorum ama eşime sorsanız o hep herşeyi yapıyor...sevdiğim adam bumu diyorum bazen

Hepsi mi aynı arkadas ya yemın ederım kadın ruhundan anlasalar kadınlıgını hissetirirsin ama boyle odunluk yapınca insanın hıcbısy yapası gelmıyor

Gelmiyor valla azıcık kadın olduğumuzu hissettirseler ki ben oyle çok şeyde beklemiyorm bazen sarilip film izlemek bile yetiyor ama esim illa morel bozucak odunluk yapicak

Ailevi sıkıntılar bazen senin tahammül noktanı yıpratmış olabilir, bana kalırsa ilerde bi sakinleşme olmazsa aile terapistine gidin.

Esim hayatta kabul etmez cunku kendisinde sorun olduğunu düşünmüyor..
madem öyle sen gidersin bir psikolog veya psikiyatr, zaten doktor eğer senlik bişeyle hallolacak bişey değilse eşinide davet eder.
kimseden bişey beklememek lazım, bak çocuğunda var, eşini filan boşver öncelik senin sağlıklı bir psikolojiye sahip olman ve çocuğun,
eşin bile 2.veya 3.sırada olabilir. o sana o şekilde davranıyo ise sende onu umursama, duygusal iken daha fazla ilgi bekliyosun ama eşler genelde pek o dala basmak istemezler, sadece senin eşinde değil herkeste bu böle, nadirdir karısının gözünün içine bakan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…