Ayrılığı kabullenmeyen erkek

Psikiyatrik teshis koyuldugu yok yasadiklarimizi yazdik. Siz de tozpembe yasiyorsunuz ulkemizde hic kadina siddet kadin cinayeti yok degil mi! Kadinin kadina siddeti de en acisi pes! O adamlar engellesen de vazgecmiyor bilgine!!!

Bu nasıl bir düşünce yapısı anlamak mümkün değil. Diyelim ki zamanında ümit vermiş (ki konu sahibi 1,5 yıllık ilişkiydi demiş) tanımaya çalışmış, sevgili olmuş, sonra herhangi bir sebepten olamayacaklarını anlamış istemiyor olamaz mı? Buna hakkı yok mu? Bir taraf bitti istemiyorum dediği an bitmiştir. İlişki iki kişi yaşanır zira.

Bir hemcinsiniz olarak söylediklerinizden ben utandım. Zaten bu erkekleri de sizin düşünce yapınızdaki anneler yetiştiriyor. Yazık!

Öyle mi?
ben de konu sahibi için değil de bir şey yazmak istiyorum. Çocuk haklı da demedim.
İlişkiye başlanak çocuk oyuncağı değildir. Birinin hayatına girip çıkmak çocuk oyuncağı değildir zamanında her şey güzel giderken bir problem olmuuyor ama.
Belli ki zamanında her şey güzelken iyiyken sorun yok sonra canı sıkılan sevgilisini şutlar olmuş. Ayrıca bu kafat takıntılı biriyse ilişki başlamadan bile anlaşılırdı ? polemik yaratmaya çalıştığınız için siz önce utanın.

Psikiyatrik teshis koyuldugu yok yasadiklarimizi yazdik. Siz de tozpembe yasiyorsunuz ulkemizde hic kadina siddet kadin cinayeti yok degil mi! Kadinin kadina siddeti de en acisi pes! O adamlar engellesen de vazgecmiyor bilgine!!!
Herkes adama takıntılı obsesif vs dedi nasıl tanı koymamış oluyorlar?

Adam iyi o zaman eyvallah hadi yolun açık olsun dese bu sefer burdaki herkes zaten seni hiç sevmemişki diycektiAdamın psikolojik problemini ancak bi psikolog bilebilir biz bilemeyiz.ancak kadın veya erkek farketmez sonucunda rahatsız olacağımızı düşündüğümüz şeylere olacaksa net bi duruş sergilememiz lazım.adam takıntılı olsa şahsen ben de süreç içerisinde anlardım o kadar zaman sürdürmezdim sanırım. O yüzden hiç kimse kusura bakmadın ama egonuzu tatmin edeceğiniz kadar edip karşıdaki insanı alt üst edip sonra ayy bu sorunlu bana sıkıntı çıkaracak deyip bütün suçu karşı tarafa yüklerseniz sürekli kendini tekrar eden aynı Hataların yinelendiği ilişkiler yaşarsınız

Tam olarak bahsettiğim bu.
Bunu bir erkek yapsa neler söylenir arkasından.
Bir kadın birini kendine bu kadar bağlayıp sonra tekme basarsa “adam saplantılı, kadına şiddet!” Naraları atıyorsunuz. Kadına erkeğe şiddeti yok bu işin. İş insan olabilmek. Emin olamayacağınız kişiyle neden ilişkiye başlarsıınız ki?

Polemik yaratmaya çalışmak derken? Sizinle polemik yaratmaya çalışmaktan ne gibi bir çıkarım olabilir?

Belli ki aynı frekansta değiliz sizinle, olamayız da zaten. Mutlu bir hayat dilerim.

Polemik yaratmaya çalışmak derken? Sizinle polemik yaratmaya çalışmaktan ne gibi bir çıkarım olabilir?

Belli ki aynı frekansta değiliz sizinle, olamayız da zaten. Mutlu bir hayat dilerim.
Haahahahahah aynı frekans? Banlanmak istemiyorum, yukarıda sebebi açıkladım. Hadi siz devam edin bazı doğrulara karşı “kadına şiddeğğğğttt!” Diye bağırmaya.

Haahahahahah aynı frekans? Banlanmak istemiyorum, yukarıda sebebi açıkladım. Hadi siz devam edin bazı doğrulara karşı “kadına şiddeğğğğttt!” Diye bağırmaya.

Şu mesajınızdan ve daha önceki mesajlarınızda söz ettiğiniz şutlama, tekme basma gibi ibarelerden anlaşılıyor aynı frekanslarda olmadığımız.

Kadına şiddet diye bir şey demedim. Bir taraf istemiyorsa bitmiştir dedim, kadın ya da erkek fark etmez. Konuda karşı taraf erkek olduğu için öyle anlamış olabilirsiniz.

Emin olamayacağınız kişiyle neden ilişkiye başlarsınız ki demişsiniz ya, emin olmak, tanımak için ilişkiye başlanıyor olabilir mi? Birde böyle düşünün, kendinizi biraz zorlamanız gerekecek belki ama.

Siz de kendinizi biraz zorlayın ve neden benim gibi düşünen insanlar varken neden bana sardığınızı bi düşünün.banlanmayı hakediyorsunuz.

Burada kimse kimseyi tutmuyor.
Ben sadece olaya iki açıdan bakmaya çalıştım bir kadının ve bir erkeğin başına gelseydi diye yorumlardan gördüm ki asla aynı şeylr yazmazdınz ve herkes hemen kadına şiddet, kadının kadına şiddeti vs üzerine yorum yapmış.
Ben erkekleri savunmadım savunmam ama her konuda da kadına şiddet başlığı altına sığınmayalım.

Siz de kendinizi biraz zorlayın ve neden benim gibi düşünen insanlar varken neden bana sardığınızı bi düşünün.banlanmayı hakediyorsunuz.

Banlanmanın gerçekten umurumda olduğunu mu düşündünüz?

Sizin zihniyetinizdeki insanlar çok tehlikeli ve ben her platformda sizin gibi düşünenlerle savaşacağım. Kadın ya da erkek FARK ETMEZ.

Banlanmanın gerçekten umurumda olduğunu mu düşündünüz?

Sizin zihniyetinizdeki insanlar çok tehlikeli ve ben her platformda sizin gibi düşünenlerle savaşacağım. Kadın ya da erkek FARK ETMEZ.
Aa bi dk durun burda beni linç ettirmek isteyerek dediklerimi katiyyen anlamak istemeyerek kadına şiddet yapan da sizsiniz?

Aa bi dk durun burda beni linç ettirmek isteyerek dediklerimi katiyyen anlamak istemeyerek kadına şiddet yapan da sizsiniz?

Aaaa bi dakika konu şimdi kadına şiddete mi geldi?

Az önce bazı doğrular, devam edin kadına şiddeeğğğtt diye bağırmaya falan diyordunuz sanki, yanlış mı hatırlıyorum?

Aaaa bi dakika konu şimdi kadına şiddete mi geldi?

Az önce bazı doğrular, devam edin kadına şiddeeğğğtt diye bağırmaya falan diyordunuz sanki, yanlış mı hatırlıyorum?
İroniyi anlayamamış olmanız?
İyi günler.

Biraz katılıyorum. Burda bir sürü konu okuyoruz sevgilim benden ayrıldı çok kötüyüm aradım açmıyor, mesaj atıyorum takmıyor diye. Altına gelen yorumlar “ demek ki seni hak etmemiş” “böylelerine yüz vermeyin” “atlatırsın canım” tarzında oluyor. Bir buçuk yıllık ilişkim yalnızca duyguların bitmesinden dolayı sonlansa bende bir süre atlatamayıp iletişim kurmaya çalışabilirim. Ayrılık psikolojisi işte. Aşk zaten zor ve takıntılı bir duygu bir de somut bir sebep olmadan bitince koymuş demek ki. Obsesif ya da psikopat falan değil adam. O zaman burda kimse aşk acısı çekmesin mantıken.

Aynen öyle. Bu davranışı bir kadın daha yaptı geçenlerde. Son bir kez görüşelim diye ağlamış çocukta haliyle ağzına geleni yazmış.

Cevap yazan yanımda olan herkese çok teşekkür ederim.

Geleyim son kez konuşalım mesajları durmak bilmedi ve hiç birine yanıt vermedim tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım ve bir süre ailemin yanına gittim. Sanırım anladı, arkadaşı yazdı ona da aynı netlikte cevap verdim. Bundan sonra tek bir mesajı çağrısı olmadı. İnanın ki ona yakışan hareket de bu olmalıydı.

İlişkiler bitsin diye başlamıyor, elbette hayaller kuruldu planlar yapıldı fakat bu zorla sürdürmek için bir sebep değil. Benim ayrılmak için geçerli sebeplerim vardı. Ve bunu cesurca yaptım, iş çevirmeden, oynamadan oyalamadan. Şuan hiç olmadıgım kadar huzurlu ve mutluyum bu bana yetiyor :)

Mutlu olmanıza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…