1.5 yıl diyebilirim. Tek taraflı bir bitiş söz konusu ben devam etmek istemedim. Fikir ayrılıkları, sohbetin kalitesizliği, temizlikteki bazı sıkıntıları soğuttu.siz açıklamışsınız istemediğinizi bundan sonra yapmanız gereken hiçbir şekilde iletişim kurmamak ve her yerden engellemek. Ayrılık sebebiniz neydi? Ayrılalı ne kadar oldu ve ne kadar süre beraberdiniz? Uzun bir ilişkiyse ilk zamanlar böyle olması normal.
Tabiki hayır böyle yaşanmaz her gün okula gidip geliyorum üstelik, sadece evde değilim ki. Yapabileceğim tek yol buydu, telefonda ılımlı ılımlı güzellikle anlatmaya çalışmak da değil benimki, yüzüne pat pat vurmak. Ama yok adam hayır sen bunu kendine kabullendirdin keskin bakıyorsun biz çok mutluyduk diyorYani bu kişi bana zarar verebilir diye düşünerek her gün telefonda saatlerce ikna etmeye mi calisacaksiniz?
Hayatında kimseye böyle bağlanıp sevmemiş. Pek ilişkisi olmamış da sanırım uzun olunca böyle aşırı bağlandı. Hiç biteceğini düşünmedim diyip duruyor, sinyalleri algılayamadı.Ya istenmiyorsa niye hala diretiyor ki eziklik bu. Tehlıkeli olabilir çok dikkat et. Numaranı değiştir
çok sert ama buna gelecek olay artıkBeni rahatsiz edersen savciliga sikayet etmek zorunda kalacagim de.
İnsanlar yolun basında onun takıntılı bir deli oldugunu anlayıp ılerletmeden yol vermıstır de ondan bağlanamamıstır.Hayatında kimseye böyle bağlanıp sevmemiş. Pek ilişkisi olmamış da sanırım uzun olunca böyle aşırı bağlandı. Hiç biteceğini düşünmedim diyip duruyor, sinyalleri algılayamadı.
Kendını acındırdıgı ve tacizi kufurle degıl de cıcekle yaptıgı ıcın sanırım konu sahıbı onun ıyı bırı oldugunu dusunuyor.Ben direkt şikayetçi olurdum sanırım.
Haberlerde görüyoruz eski sevgilisi hazmedemiyor kadını tehdit ediyor, vurup öldürüyor falan. Asla risk almazdım, canımı sokakta bulmadım sonuçta.
Eğer korktuğunuzu anlarsa işte o zaman saldırganlaşabilir.çok sert ama buna gelecek olay artık
Biraz daha yüz vermesin, terslesin görür o iyi biri diye düşündüğü kişinin nasıl bir tavır takınacağını.Kendını acındırdıgı ve tacizi kufurle degıl de cıcekle yaptıgı ıcın sanırım konu sahıbı onun ıyı bırı oldugunu dusunuyor.
Ne derse desin. Demek ki laftan anlamıyor.Tabiki hayır böyle yaşanmaz her gün okula gidip geliyorum üstelik, sadece evde değilim ki. Yapabileceğim tek yol buydu, telefonda ılımlı ılımlı güzellikle anlatmaya çalışmak da değil benimki, yüzüne pat pat vurmak. Ama yok adam hayır sen bunu kendine kabullendirdin keskin bakıyorsun biz çok mutluyduk diyor
Yeni taşındıgınız sehırde yeni tanışdıgınız biri mi bu kişi?Çok korkuyorum bugün, önce eve çiçek geldi. Tekrardan başlayalım çiçeği ona göre. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha güzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular içeren bir mesaj gönderdim.
Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum çabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum çok kötüyüm diyip kapattı.
1 saat sonra mesaj; geleyim yüz yüze konuşalım bana bunu çok görme. Evimi biliyor. Çok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıçradı çünkü. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kötü birisi değil ama böyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden görüyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.
Her iltifata itibar etme kurban kesilmeden once boynu oksanir. Şikayette bulunun yerinizi numaranizi degistirin mumkunse.Kendını acındırdıgı ve tacizi kufurle degıl de cıcekle yaptıgı ıcın sanırım konu sahıbı onun ıyı bırı oldugunu dusunuyor.
Kadının beyanı her zaman esastır ama ben taraflar olarak değerlendirirsem size şunu sorarım, kendi gururunu ayaklar altına alacakmkadar küçüldüyse bunda sizinde parmağınız vardır. Yani takıntılı vs demeden önce sizin zamanında ona karşı davranışlarınızı bi düşünün. Zamanında çok ümit vermişssiniz.Çok korkuyorum bugün, önce eve çiçek geldi. Tekrardan başlayalım çiçeği ona göre. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha güzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular içeren bir mesaj gönderdim.
Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum çabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum çok kötüyüm diyip kapattı.
1 saat sonra mesaj; geleyim yüz yüze konuşalım bana bunu çok görme. Evimi biliyor. Çok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıçradı çünkü. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kötü birisi değil ama böyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden görüyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?