Ayrılığı kabullenmeyen erkek

1.5 yıl diyebilirim. Tek taraflı bir bitiş söz konusu ben devam etmek istemedim. Fikir ayrılıkları, sohbetin kalitesizliği, temizlikteki bazı sıkıntıları soğuttu.

Yani bu kişi bana zarar verebilir diye düşünerek her gün telefonda saatlerce ikna etmeye mi calisacaksiniz?
Tabiki hayır böyle yaşanmaz her gün okula gidip geliyorum üstelik, sadece evde değilim ki. Yapabileceğim tek yol buydu, telefonda ılımlı ılımlı güzellikle anlatmaya çalışmak da değil benimki, yüzüne pat pat vurmak. Ama yok adam hayır sen bunu kendine kabullendirdin keskin bakıyorsun biz çok mutluyduk diyor

Ya istenmiyorsa niye hala diretiyor ki eziklik bu. Tehlıkeli olabilir çok dikkat et. Numaranı değiştir

Ya istenmiyorsa niye hala diretiyor ki eziklik bu. Tehlıkeli olabilir çok dikkat et. Numaranı değiştir
Hayatında kimseye böyle bağlanıp sevmemiş. Pek ilişkisi olmamış da sanırım uzun olunca böyle aşırı bağlandı. Hiç biteceğini düşünmedim diyip duruyor, sinyalleri algılayamadı.

Sızı kibar kibar taciz ediyor o kotu birisi bence.
Kufur hakaret tehdit degıl sadece korkunc olan, antıdepresanla duruyorum, bu barısma çiçeği, hadı yuzyuze goruselım diyen bırı bana gore bıldıgın tehlikeli.
Mesajlara cevap vermeyin ve devam ederse sikayetci olun.

Hayatında kimseye böyle bağlanıp sevmemiş. Pek ilişkisi olmamış da sanırım uzun olunca böyle aşırı bağlandı. Hiç biteceğini düşünmedim diyip duruyor, sinyalleri algılayamadı.
İnsanlar yolun basında onun takıntılı bir deli oldugunu anlayıp ılerletmeden yol vermıstır de ondan bağlanamamıstır.

Ben direkt şikayetçi olurdum sanırım.
Haberlerde görüyoruz eski sevgilisi hazmedemiyor kadını tehdit ediyor, vurup öldürüyor falan. Asla risk almazdım, canımı sokakta bulmadım sonuçta.

Ben direkt şikayetçi olurdum sanırım.
Haberlerde görüyoruz eski sevgilisi hazmedemiyor kadını tehdit ediyor, vurup öldürüyor falan. Asla risk almazdım, canımı sokakta bulmadım sonuçta.
Kendını acındırdıgı ve tacizi kufurle degıl de cıcekle yaptıgı ıcın sanırım konu sahıbı onun ıyı bırı oldugunu dusunuyor.

Böyle manyak bir sevgilim olmuştu yıllar önce ilkin her ayrılalım dediğimde düşüp bayılıyordu ambulansla hastaneye taşıyorduk sonra kendimi öldürürüm kısmına geçtik daha sonra önce seni sonra kendimi öldürürüm faslına. O zamanlar çok saftım 1,5 yıl ayrılık süreci geçirdim. Başkasıyla evlendim çocuğum oldu ama o dönem aklıma geldikçe hala korkuyorum. Cevap vermeyin, her yerden engelleyin eğer kapınıza dayanırsa polise şikayet edin.

Kendını acındırdıgı ve tacizi kufurle degıl de cıcekle yaptıgı ıcın sanırım konu sahıbı onun ıyı bırı oldugunu dusunuyor.
Biraz daha yüz vermesin, terslesin görür o iyi biri diye düşündüğü kişinin nasıl bir tavır takınacağını.
Hep böyle başlar zaten. Önce çiçekler, çikolatalar seni özledimler. Yüz vermeyince evine geliyorumlar, yaşadıklarımızı herkese anlatırım ailene rezil ederimler, şiddetler, karakollar. Bu zamana kadar hiç sektiğini görmedim.

İletişim kurmanız ona cesaret ve ümit veriyor. İkna edebilirim sanıyor. Önce iletişimi kesin, ailesinden veya arkadaşlarından tanıdığınız yakın olduğunuz birileri varsa onlara söyleyebilirsiniz, rahatsız oluyorum falan diye. Gelirse kesinlikle kapıyı açmayın. Ailenizden birilerinin yanınızda kaldığını söyleseniz işe yarar mı acaba? Korktuğunuzu da belli etmemeniz gerekiyor. Benim eski sevgilim de gece yarısı kapıya dayandı ama evde annem olunca çekindi, yalnız olmanızdan cesaret alabilir. Gelirse polisi arayın. Umarım kurtulursunuz. Efendi efendi ayrılıp yoluna bakmak neden bu kadar zor ki..

Ne derse desin. Demek ki laftan anlamıyor.

Yeni taşındıgınız sehırde yeni tanışdıgınız biri mi bu kişi?

evlenmeden önce böyle bir eski sevgilim olmuştu. 2 ay görüştük. 2 senede zor kurtuldum.En son şu anki eşimle görüşürken sevgili oldugumuzu duydu siz hele bir evlenin nişan yapin .Ben neler edicem nişani basicam diyr korkuttu.Okulundaki öğretmenlere faceden bulup yazicam iftira aticam anneni babani bulup senin hakkinda neler dicrm dedi kapatti.Cok şükür o günden sonra da aramadi mesaj atmadi .Ben de onlari soyleyince savcılığa veriyorum dedim baska da bir sey demedim.Keske o lafi daha once soyleseydim.

Kadının beyanı her zaman esastır ama ben taraflar olarak değerlendirirsem size şunu sorarım, kendi gururunu ayaklar altına alacakmkadar küçüldüyse bunda sizinde parmağınız vardır. Yani takıntılı vs demeden önce sizin zamanında ona karşı davranışlarınızı bi düşünün. Zamanında çok ümit vermişssiniz.

Arayın onu, bir daha bana ulaşmaya çalışırsan seni savcılığa bildireceğim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…