Çok korkuyorum bugün, önce eve çiçek geldi. Tekrardan başlayalım çiçeği ona göre. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha güzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular içeren bir mesaj gönderdim.
Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum çabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum çok kötüyüm diyip kapattı.
1 saat sonra mesaj; geleyim yüz yüze konuşalım bana bunu çok görme. Evimi biliyor. Çok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıçradı çünkü. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kötü birisi değil ama böyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden görüyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.
O zaman da en son kestirip attım, 4 gün geçti çıtı çıkmadı şimdi tekrar geldi neye güvenerek bilmiyorumGeçen konunda yazmıştık, öyle güzellikle terk edeyim olmuyor çat diye iletişimi kesip polisi arayacaksın gerekirse. Uzun uzun cevap verirsen naz yapıyorsun sanar çünkü reddedildikçe coşan bi grup psikopat erkeğimiz var.
Bendeki salaklık zaten onu apayrı tutuyorum, bişey yapmasından korktum. Çocuk da değil 30 yaşında adam ama o an belki ikna ederim beni de anlar bittiğini kabullendiririm diye düşündümGerçekten sevmediğiniz istemediğiniz biriyle nasıl mecburen iletişim kurabiliyorsunuz ? Bence bu da bir meziyet, ben yapamıyorum. 1 saat dinleyemem ruhum daralır , haz alıyor olabilir misiniz ?
Size ulaşmasına izin vermeyin. Numaranızı değiştirin. Her şeyi yapın cevap dahi vermeyin. Eşek hoşaftan anlar mı.Çok korkuyorum bugün, önce eve çiçek geldi. Tekrardan başlayalım çiçeği ona göre. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha güzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular içeren bir mesaj gönderdim.
Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum çabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum çok kötüyüm diyip kapattı.
1 saat sonra mesaj; geleyim yüz yüze konuşalım bana bunu çok görme. Evimi biliyor. Çok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıçradı çünkü. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kötü birisi değil ama böyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden görüyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.
O zaman da en son kestirip attım, 4 gün geçti çıtı çıkmadı şimdi tekrar geldi neye güvenerek bilmiyorum
çiçeği kapının önüne koydum zaten söyledim bunu hatta. dediğim gibi yukarıda belki ikna ederim beni de anlar bittiğini kabullendiririm diye düşündümÇiçeği kabul edip üstüne bir saat telefonda konuşursanız bir sonraki adım tabi ki eve geleyim demek olur.
başıma böylesi gelmemişti daha önce yanlış yaptım evetGururu kırıldı manyağa bağladı muhtemelen çiçeği görünce görmezden gelip iletişim kurmasaydın keşke yanlış yapmışsın. Böylelerine cevap verilmez.
Siz biseyi kabullendirmek zorunda değilsiniz. Söylemişsiniz bitmiş. Gerisi ona kalmış artık. En sevmediğim şeyler yani ben olsam engeli basar geçerdim.çiçeği kapının önüne koydum zaten söyledim bunu hatta. dediğim gibi yukarıda belki ikna ederim beni de anlar bittiğini kabullendiririm diye düşündüm
başıma böylesi gelmemişti daha önce yanlış yaptım evet
bunda da korkum şu; güzellikle yapmak istedim, anlamadı. ama engellediğimde ulaşamdığında daha kötü bir ruh haline girip zarar vermeye gider mi bu olay ?Siz biseyi kabullendirmek zorunda değilsiniz. Söylemişsiniz bitmiş. Gerisi ona kalmış artık. En sevmediğim şeyler yani ben olsam engeli basar geçerdim.
pul deyince aklıma lsd geldi cıksın artık su lanet sey artık aklımdan. yetherrrr
Yani bu kişi bana zarar verebilir diye düşünerek her gün telefonda saatlerce ikna etmeye mi calisacaksiniz?bunda da korkum şu; güzellikle yapmak istedim, anlamadı. ama engellediğimde ulaşamdığında daha kötü bir ruh haline girip zarar vermeye gider mi bu olay ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?