Sert gibi duruyor ama eski sevgilinde takintili olabilir. Belli ki bagimli kisilik yapisina sahip. Istedigini ekde edemeyince zarar veren tiplerden olabilir. Yeni birini bulana kadar da pesini birakmayacaga benziyor.çok sert ama buna gelecek olay artık
Gerçekten sevmediğiniz istemediğiniz biriyle nasıl mecburen iletişim kurabiliyorsunuz ? Bence bu da bir meziyet, ben yapamıyorum. 1 saat dinleyemem ruhum daralır , haz alıyor olabilir misiniz ?
Sizinki de dert mi.. Telefonda ve sosyal medya hesaplarında engel koyma gibi harika bir özellik varken oturup uzun uzun bunları düşünmek amelelik gibi geliyor bana.. Sizinle iletişim kuramayan birinin de kapınıza geleceğini sanmıyorum da hadi geldi diyelim açmazsınız kapıyı olur biter yokmuş gibi davranacaksınız bu kadar basit..Çok korkuyorum bugün, önce eve çiçek geldi. Tekrardan başlayalım çiçeği ona göre. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha güzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular içeren bir mesaj gönderdim.
Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya çalıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum çabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum çok kötüyüm diyip kapattı.
1 saat sonra mesaj; geleyim yüz yüze konuşalım bana bunu çok görme. Evimi biliyor. Çok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıçradı çünkü. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kötü birisi değil ama böyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden görüyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?