Ayrılığı kabullenmeyen erkek

Çiçeğe kadar aynı şeyleri ben de yaşadım. Korkunuzu çok iyi anlıyorum. İlk olarak tüm sosyal medya hesaplarınızı kapatıp yenisini açın ama soyadanızla kaydolmayın. Ortak tanıdıklarınızla da takipleşmeyin. En önemlisi numaranızı değiştirin. Sizinle hiçbir şekilde iletişime geçemesin. Hukuki bilgim pek yok ama bu durumda uzaklaştırma kararı çıkartabiliyorsanız kesinlikle çıkarttırın

O öyle bir durumda ki yüzüne tükürsen öpücük attın sanıyor. Bu yüzden de uzun uzun anlattım şunu yazdım bunu yazdım pek çare olmuyor bu tiplere. Çat diye ayrılacaksın, arasa açmayacak konuşmayacaksın. Umarım düşündüğün gibi kötü şeyler olmaz

Buluşmayın yanyana gelmeyin. Onu ikna etmeye çalışmayın tamamen kesin iletişimi. Sizi ikna edebileceğine inanıyor belli ki.

Gerçekten sevmediğiniz istemediğiniz biriyle nasıl mecburen iletişim kurabiliyorsunuz ? Bence bu da bir meziyet, ben yapamıyorum. 1 saat dinleyemem ruhum daralır , haz alıyor olabilir misiniz ?

Nefret ettiği birinden bahsetmiyor. Ona karşı artık özel duygular hissetmediği için ilişkisini bitirdiğini söylüyor.

Sizinki de dert mi.. Telefonda ve sosyal medya hesaplarında engel koyma gibi harika bir özellik varken oturup uzun uzun bunları düşünmek amelelik gibi geliyor bana.. Sizinle iletişim kuramayan birinin de kapınıza geleceğini sanmıyorum da hadi geldi diyelim açmazsınız kapıyı olur biter yokmuş gibi davranacaksınız bu kadar basit..

En sevmedigim erkek tipidir. Malesef ki bunu yapan cok insan var. Bence gormezden gel artik mesaj atarsa. Sikayet edecegine dair bir mesaj at ama

Ay ay ay en çektiğim erkek tipinin üst modeli. Roman da yazsanız, şifreli mesaj da atsanız anlamaz o adam. Daha doğrusu, anlamak istemez. O yüzden cevap atmayın bir daha. Ayrıca size çiçekler göndermesi de tacize girer ve suç teşkil eder. Bir dahaki hamlesinde rica ediyorum, kayıt tutun. Polise şikayet edin, daha ileriye giderse kadın derneklerine bile başvurmayı deneyin. Bu, harbiden de manyakmış...

neden cevap verip konuştugunuzu anlıyorum.
Korktunuz muhtemelen. Sakince konuşursam hallederim sessizce diye düşündünüz.

Benzer durumlar hepimiz yaşamışızdır belki ergenlikte falan ama adam 30 yasında diyorsunuz. Hala ısrarla anlamaması takıntılı biri olduğunu gösteriyor. İyi biri falan da demeyin bu zamanda kimin ne yapacağı asla belli olmuyor sizi korkutmak istemem ama dikkat edin.

Evinize falan gelirse sakın çıkmayın . Polisi arayın direkt.
Bundan sonra hiç iletişime geçmeyin belli ki ters tepiyor . İyice ısrara geçiyor.
Cevap vermeyin , numaranızı değiştirin hatta.
Bir dahaki iletişime geçme çabasında da şikayet edin lütfen.

Umarım yakın zamanda kurtulursunuz.

Boyle ilişkim olmuştu. Ayrilirken adama kalkip "seni istemiyorum, sevmiyorum" gibi sert cikarak degilde daha duygusal yumuşak adimlarla bitirmiştim hani ayriliyoruz ama ben seni ve duygularini önemsiyordum, uzulmeni onemsiyorum ve ben de uzuluyorum gibi...
Hem korkudan bir saat konuşup hem nasil bu sekilde konusabiliyorsunuz o da ayri mesele.

Boyle insanlar sizi cok sevdiginden bu davranişlari sergilemiyor. Psikolojik sorunlari var, sizi unutsa baskasiyla birlikte olsa ona da boyle yapacak.
Ama 1 saat konuşmaniz bile ümit vermek oluyor ona.

Takıntılı sanırım dikkat edin lütfen .. ve mümkün mertebe de yazdığı aradığı hiç bir şeye cvp vermeyin sizden karşılık aldığını zannediyor kafa da ne yaşıyorlarsa artık

Boşuna ikna etmekle uğraşmayın.

bu tarz 2 adam bana musallat oldu ve bu konuda uzman oldum diyebilirim.

bakın bu insanlar her gün bir kadını öldürüyor.
hattınızı ve evinizi değiştirin size ulaşamasın.

İzinizi kaybettirin.

bir de burayı okuyan gençler varsa bence ilişki bir yere gelmeden ev ve aile bilgilerinizi paylaşmayın erkeklerle net.

Benim de böyle saplantili bir sevgilim olmuştu. Sabah uyanıyordum 86 cevapsız arama mesela. Ağlıyordu ısrar ediyordu içim bulanıyordu o böyle tekrar barışmak isteyince. Her yerden engelledim başka nolardan aramalar mesajlar devam etti. No mu degistirdim evi degistirdim kısa bir süre sonra maillerime baktigim gun bir de göreyim yüzlerce mail yazmış. Seni çok seviyorum diyor sonra sen mutlulugumuzu göremedin sans ver diyor hıc cvp vermeyince tehditler de başlamıştı.. şikâyet ettim çok zor günler geçirmiştim. Allah yardımcin olsun dikkat et. Psikologla görüşmüştüm ve bana terkedildigini kabullenmeyen erkek tehlikeli olabiliyor demişti hıc unutmam.

Güzel hatırlamak istediğinizi, sizi rahatsız etmemesi gerektiğini söyleyin. Daha fazla iletişim kurmayın. Yine ulaşmaya çalışırsa engelleyin veya yapabiliyorsanız sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Kapıya gelirse polis çağırırsınız. Başka yolu yok maalesef, umarım kurtulursunuz

Adamın psikolojisini bilemem de ayrıldıktan sonra çiçeği böceği kabul ederseniz net bi şekilde iletişimi kesmeyip bi şekilde sürdürürseniz duygularınk yoğun yaşayan insanlar ümitlenir, iletişim kanallarının açık olduğunu düşünür ve ikna edebileceğini düşünür.bi kadın olarak bazen erkeklere cidden haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Hemen bi psikiyatrik teşhisler bilmem neler. Herkes bilirki istemiyosan asslla iletişim kurmazsın bi kere canın istemez. O yüzden bari bundan sonrası için hata yapmayın

Ben üniversiteye giderken bir arkadaşımız da böyle birşey yaşamıştı. 8 aylık bir ilişkisi var di adamı istemediğini söyledi. Yalvarmalar yakarmalar başladı. Hiç unutmam grup olarak ders çalışırken adam tepsiyle börekler falan yolluyordu. Kabul bitti arkadaşız diyordu. Ama mesajlar aramalar devam ediyordu. Bir gun evlenme teklif etti kız kabul etmeyince o gece kızın evine 4 arkadaşını alarak gelmiş zil zurna sarhoş. Kız polise haber vermiş götürmüşler adamı. Sonra apartman önüne bıçak koymalar başlamıştı. Bir gun kizin arabasının üstüne tavuk kafası koymuştu. Kız okulu bıraktı kaçtı ailesini bulmuştu manyak. Ve bu adam gordugumuz en beyefebdi adam diyecegimiz biriydi. Salak kelimesini bile kullanmayan biri. Sonra ne oldu bilmiyorum. Sadece cok dikkat et diye bu olayi da yazmak istedim.

Takmış kafayı size korkuttu beni
Telefonunuzu değiştirin evi de diyeceğim ama okulunuzu da biliyordur o
Gönderdiği çiçeği direk iade yapsaydınız keşke
bir daha ararsa açmayın mesajlarına cevap vermeyin
en temizi savcılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…