bu acı yeni birini bulunca geçiyor
10 gün 15 gün olsa neyse de 2 ay artık gerçekten bitmiş bence. Kendine odaklan saçını değiştir yeni makyaj teknikleri spora başlamak vb yararlı olur bence.
Ben anladım ki aslında insan X kişisini değil, ona karşı beslediği duyguları özlüyor. Aşk, sevgi bunlar çok önemli ve kıymetli duygular. Kime beslediğiniz değil hissedip hissedemiyor olmak önemli. Değilse kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Aynı duyguları en yakın zamanda tekrar hissetmeniz dileğiyle...
Ben anladım ki aslında insan X kişisini değil, ona karşı beslediği duyguları özlüyor. Aşk, sevgi bunlar çok önemli ve kıymetli duygular. Kime beslediğiniz değil hissedip hissedemiyor olmak önemli. Değilse kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Aynı duyguları en yakın zamanda tekrar hissetmeniz dileğiyle...
Kalplerimiz daima çarpsınVallahi çok doğru. Kalp çarpmayı seviyor ne yapsın.
Kalplerimiz daima çarpsın
Olur olur. Karşılıklı da olur zamanı gelince. Aşk acısı da güzeldir. Melankolinin dibine vurur insan. Sonra bi bakar tekrar kıpırtılar başlıyor yüreğinde. Ahhh aşk. Acısı da güzel beKarşılıklı olsun o çarpıntı tek başına çarpıntı hiç güzel olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?